Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

1000.. yil sonra bir daha olacak tek olay


GÜLSÜN

Önerilen İletiler

4 Mayis Ta Saat Gece 01:00 Den 2 Dakika 3 Saniye Sonra

 

Saat Ve Takvim Bu Sekilde Olacak:

 

01:02:03 04/05/06...

 

Ve Bu Bir Daha 1000 Yil Boyunca Asla Olmayacak

 

Ilginç Dimi.....? :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İkinci evrensel heyecan: 4 Mayıs zaman zinciri

 

 

4 Mayıs gecesi "01:02:03 04/05/06" zaman kombinasyonu yaşanacak, yani 4 Mayıs gecesi saat 1'i 2 dakika, 3 saniye geçe yaşanacak anın benzeri bin yıl sonra görülebilecek. Konuyla ilgili başta internet sitelerinde olmak üzere hararetli tartışmalar sürüyor ve güneş tutulmasından sonra ikinci bir astronomik heyecan yaşanıyor.

Bu şekilde kombinasyon oluşturan rakamların "verdiği mesaja" ilişkin Numerolog ve Renkbilimci Metin Yahya Üster, doğal oluşumlara insanların yükledikleri anlamlara ilişkin de Uzman Psikolog Nazım Serin, ANKA'nın sorularını yanıtladı.

 

"TEKAMÜLATA HAZIR OL İKAZI"

 

Numerolog Yahya Üster, tarihsel takvime göre 2012 olarak açıklanan yeni çağın başlangıcının hatalı olduğunu belirterek, enerjisel ezotorik esasın, yeni çağın başlangıcını, 2014-2016 olarak gösterdiğini ve "Altın çağ ve İsa'nın geri gelişi" olarak gördüğünü söyledi. Bu sürenin yaklaştığını belirten Üster'in "01:02:03 04/05/06" oluşumuna ilişkin değerlendirmesi şöyle:

"2006 4 Mayıs hazırlık döneminin tekamülata hazır ol ikazıdır. 4 Mayıs saat 01.00'den itibaren evrensel takvimdeki bir sonraki günün başlangıcıdır. Yani: 01-02-03-04-05-06 kombinasyonu 07'de içermekte olup, tekamülatın 7'li temel esasla ritim ve akord bulabileceğini gösterir. Bu sistem insanlarda bulunan 7 çakrayla iletişim kurarak, insanları etkiler. '01-Kırmızı', '02-turuncu', '03- sarı', '04-yeşil', '05-mavi', '06-çivit mavi', '07-mor'. 4 Mayıs 01.00'dan 2 dakika 3 saniyelik kısa zaman dilimi, 02-03-04-05-06-07 ile iletişim zamanıdır. Renkler, sayılar, harfler, insan hayatına yön veren enerjilerdir."

 

UZMANLAR "BATIL İNANÇ" OLARAK GÖRÜYOR

 

Uzman Psikolog Nazım Serin, zaman zaman doğa olayları bu tür ardışık sayılara gelecek durumlar yaratabileceğini belirterek, bunlara anlam yüklemenin, ardından bir şeyler olabileceği gibi beklentilere girmeyi, bilimsel anlamda temelsiz "batıl inançlar" olarak nitelendirdi. Batıl inançların her kültürde var olmakla birlikte, zaman zaman kitleleri toplu olarak etkileyebildiğine dikkat çeken Serin, buna en önemli neden olarak da, kasıtlı etkileşim yoluyla batıl inanca eğilimli kişilerin topluca bir "illüzyona" girmelerini gösterdi. Serin, saat ve takvimin bir daha hiç bu şekilde ardışık duruma gelmeyeceğinin söylenildiğine dikkat çekerek, "Bu tür düşünceler iyi niyet adına üretilse bile, yaygınlık kazandıklarında insanların dikkatini içi boş meşgalelere çekiyor. Eğer kasti olarak üretiliyorsa ve bu tür olaylara çeşitli anlamlar yükleniyorsa, insanlara yüklenen bu anlamların empoze edilmesi amaçlanıyorsa, bu insanları istismar etmekten ve bu içi boş batıl inanç kültürünü daha yaygınlaştırmaktan başka bir işe yaramaz" dedi.

 

GÜNEŞ TUTULMASI DA BİR DÖNEM BATIL İNANÇTI

 

Kısa bir süre önce tüm dünyada heyecanla izlenen güneş tutulması da bir dönem batıl inanç olarak algılanıyordu. Ancak fen eğitiminin gelişmesi ve iletişimin artmasıyla toplumlar, bu doğa olayını tüm insanlığın heyecan duyduğu, başta astronomi olmak üzere bilimin tartışıldığı ortak bir şenliğe dönüştürmeyi başardılar. Geri ülkeler de güneş tutulması gibi bir olayın yaratığı evrensel şenlik havasına katılmaktan kendilerini alamadılar.

 

ZAMANIN HAZIRLADIĞI SÜRPRİZ: 4 MAYIS ZAMAN ZİNCİRİ

 

Bilimin ele aldığı, astronomik ölçülere bağlı olan "zaman" kavramının insanlara 4 Mayıs gecesi hazırladığı bu sürpriz de güneş tutulmasına yakın bir heyecan uyandırdı.

İnternetteki tartışma gruplarında o gün, gece yarısı saat 1'I 2 dakika, 3 saniye geçe insanların kendi aralarında küçük kutlamalar düzenleyebilecekleri, benzeri ancak bin yıl sonra yaşanabilecek bu zaman zincirini kendileri ve toplumları için bir değerlendirme fırsatı olarak görebilecekleri ve iyi dileklerini ifade edebilecekleri belirtiliyor.

 

:unsure:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.