Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kaçaklar 2010 - The Runaways


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kaçaklar 2010 - The Runaways

 

1970'lerde Runaways adlı grubun baş solisti olan Cherie Currie (Dakota Faning) öyküsü diyebiliriz. Sakın kaçırmayın, mutlaka seyredin oldukça sürükleyici ve oldukça akıcı bir film diyebilirim. Cherie oldukça zorlu geçen 'ünlü' olma ve onun getirdiği uyuşturucu ve arkadaş-aile çıkmazını tam olarak yaşmaya başlayacaktır. Ayrıca film de son zamanlarda oldukça isminden söz ettiren Kristen Stewart'a da kredi vermek istiyorum. Herşeyde olduğu gibi bundana herşey amatörce başlayacak ve birden kapitalizmin para yapma çarkları arasında kalan iki genç ruhun çırpınışlarına dönüşecek, dönüşen bu oluşum her zaman gördüğümüz ve tanıdığımız bir zamanlama ile bize gene olmadı dedirtecek... Kaçırmayın mutlaka izleyin.

 

Oyuncular: Kristen Stewart, Dakota Fanning, Michael Shannon, Stella Maeve, Riley Keough, Scout Taylor-Compton, Alia Shawkat, Johnny Lewis, Tatum O'Neal, Brett Cullen, Hannah Marks

Yönetmen: Floria Sigismondi

 

post-2-0-54081300-1290560782_thumb.jpg post-2-0-01619000-1290560568_thumb.jpg post-2-0-07172100-1290560573_thumb.png

 

 

Dakota Fanning stars in this musical biopic as Cherie Currie, lead singer of the 1970s all-girl rock group the Runaways, whose meteoric rise up the charts was saturated with drugs and other excesses of the era. Though the Runaways start out as a novelty act, the rock 'n' roll chops of Joan Jett (Kristen Stewart), Lita Ford (Scout Taylor-Compton) and the other girls lift the group to international stardom. Floria Sigismondi directs.

 

Cast: Kristen Stewart, Dakota Fanning, Michael Shannon, Stella Maeve, Riley Keough, Scout Taylor-Compton, Alia Shawkat, Johnny Lewis, Tatum O'Neal, Brett Cullen, Hannah Marks

Director: Floria Sigismondi

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.