Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Olta Haber Ajans: "Sahnede ayağı takılan Ajda Pekkan bir anda et ve kemik yığınına dönüştü"


mengutuncbilen

Önerilen İletiler

Yanda: Konser sırasında estetik ameliyatlara artık daha fazla dayanamayan derisi çözülünce, 64 yaşındaki Süperstar et ve kemik yığınına dönüşerek hayranları önünde kendini mahçup etti

 

BURSA - Yaptığı sayısız estetik ameliyatların sınırını aşan ve kendine senelerdir "Süperstar" ve "Diva" lakabı yakıştıran pop şarkıcısı Ajda Pekkan, dün gece Sinpaş Bursa Modern'de verdiği konserde ayağı takılınca bir anda derisi çözülüp sahne ortasında et ve kemik yığınına dönüşerek hayranlarını dehşete düşürdü.

 

"Korkunç birşeydi," dedi 28 yaşındaki Songül Orkun. "Ajda 'Kimler Geldi Kimler Geçti' şarkısını söylerken bir ara güneş gözlüklerini çıkardı ve karşımda birden Michael Jackson'un dirilmiş halini gördüğümü sandım, hani hem kırışıksız hem de yaşlı görünen o mumyalanmış yarı ölü surat hali var ya? İşte o anda içime kötü bir his sindi. Beş dakka geçmeden her zamanki 'AAAaAA' nidası esnasında Ajda'nın ayağı takılınca derisi kağıt helva gibi dağılıverdi ve sonunda iki Ugg bot arasında et ve kemik yığınından başka birşey kalmamıştı sahnede."

 

"Ben büyük Ajda hayranıyım, çünkü süperstar olmasına rağmen çok mütevazidir," dedi bir başka genç. "Bende bütün albümleri vardır: Ajda Pekkan 1968, Ajda Pekkan Vol. III, Ajda 90, Ajda 93, Ajda Pekkan 1996, The Best of Ajda, Süperstar I, II, III ve IV, ve tabii Cool Kadın. Ama sahnedeki o manzarayı görünce içim gitti, nasıl olur da bir insan bu hale gelir diye. Ondan sonra da zaten olan oldu ve Diva bir anda bir kova dolusu mezbaha atığı gibi yerlere dökülüverdi. Üstelik sahne önünde olduğum için Ajda'nın parçaları suratıma kadar sıçradı. Önümdeki çocuk süperstarın kulağına basıp yere düştü. Heryer vıcık vıcık olmuştu. Kusmamak için kendimi zor tuttum."

 

Olay yerinde bulunan Ajda Pekkan'ın özel acil plastik cerrah ekibi ise yapabilecekleri birşey olmadığını belirtti.

 

"Her konser öncesi ve sonrası acil Botox iğneleri, deri soyma işlemleri ve buz müdahaleleri uygulamamıza rağmen artık bir yerden sonra ne yapsanız nafile," dedi ekip şefi Hulusi Baygın. "Surat o kadar çekildikten ve vücuda o kadar ameliyat yapıldıktan sonra artık derinin kan dolaşımı azalır ve kolajen seviyesinin düşmesiyle kendini yenileme kabiliyeti kaybolur. Yani açıkçası, dün gece sahnede olanlar eninde sonunda olacaktı."

 

Ajda Pekkan Sinpaş hademeleri tarafından kürekle plastik torbalara konup sahne paspaslandıktan sonra Süperstar'ın kızkardeşi Semiramis Pekkan yatağından kazınıp sahneye sürüldü. Fakat onun da vücudunu bir arada tutan tulum elbisesi çiviye takılıp yırtılınca hademeler bir ikinci et ve kemik yığınını temizlemek zorunda kaldılar.

 

(OHA)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.