Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Olta Haber Ajans: "Ülkü Ocakları Başkanı Atilla Kaya: ‘Gençleri okuldan kurtarıp kahvehanelere kazandıralım'"


mengutuncbilen

Önerilen İletiler

Yanda: MHP'nin gençlere vaad ettiği modern kahvehane tesislerinden biri

ANKARA – Dün MHP Genel Merkezinde verdiği basın toplantısında, Türkiye Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Türk gençlerinin artık ders, okul, spor, hobi ve sanat gibi dejenere sapkınlıklardan kurtarılıp, kahvehane ve bilardo salonlarına yönlendirilmeleri gerektiğini söyledi.

 

‘Kutsal milli değerlerimiz bazı çevrelerin yabancı destekli sinsi oyunlarıyla teker teker yok ediliyor,’ diye konuştu Başkan Kaya. ‘Türkiye’de milyonlarca genç, tehlikeli ve yabancı kökenli alışkanlıklara yönlendiriliyor. Vatan evlatlarımıza kitap okutuluyor, spor, hobi ve sanat teşvik ediliyor, hatta yabancı dil bile öğretilmeye çalışılıyor, ve bu Türkiye’yi yöneten bazı adını vermeyeceğim çevreler tarafından destekleniyor. Buna artık dur deme vakti geldi. Gençlerimizi bu kültür bataklığından çıkarıp yeniden ülkü sahibi yapalım, yeniden sigara, tesbih, bezik/briç/okey, kağıt oyunu ve bilardo gibi ülkücülükle bağdaşan uğraşlara yönlendirelim.’

 

Konuşmasında Kaya ayrıca İddaa, kumar, kabadayılık, taşlı/sopalı/satırlı/bıçaklı saldırı, tehditle susturma, tabanca sallama ve küfür savurma gibi uğraşların ülkü sahibi gençlerin gururla sahip çıkması gereken erdemler olduğunu, bunların Ülkücü Türk ulusal değerlerine uygun olduğunu sözlerine ekledi. Ayrıca Kaya, Türkiye’de ‘bazı’ çevreleri ilgilendiren bir komplo olabileceğinin de altını muğlak ifadelerle çizmeye çalıştı.

 

‘Türkiye’de bazı çevrelerin bazı çevrelerle bazı oyunları bazı yollarla bazı insanlara bazı yöntemlerle bazı şekillerde bazı yayın organları aracılığıyla bazı amaçlara yönelik bazı... şey, ne diyordum? Ha, yani demek istediğim Sevr. Getirmeye çalıştığım yer Sevr. Bu bazıları Sevr’i istiyor, ve Sevr’i hortlatmanın en iyi yolunun eğitilmiş, okumuş, kendini dünya vatandaşı sayan bir Türk gençliği yaratmak olduğunu biliyor. Bunu Ülkücü hareketi adına kınıyorum,’ dedi Başkan Kaya, yumruğunun ucundaki kıvrılmış ifade parmağının ikinci eklemini kürsüye her cümle bitiminde vurgu niteliğinde taklataraktan.

 

Konuşmasını sümüklüböceğe benzer garip bir el ifadesiyle noktalayan Başkan Kaya, sigarasını söndürdükten sonra dışarıdaki mis gibi temiz bahar havasını terk edip, ter kokusu ve tütün dumanına boğulmuş MHP Genel Merkezi binasına girip etrafındakilere ‘esselam-ın aleyküm’ çekip MHP Genel Kurulu yöneticileriyle taze çayını yudumlayıp akşama kadar tavla oynadı.

 

 

Sağda: Sayın Kaya'nın ya tilki, ya sümüklüböcek, ya da uzaylıyı simgelediği düşünülen garip el işareti

(OHA)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.