Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Olta Haber Ajans: "Kızından başka yazacak konu bulamayan Ayşe Arman yeniden hamile olmaya karar verdi"


mengutuncbilen

Önerilen İletiler

Yanda: Şımarık kendini beğenmiş kız çocuğu, ve kızı Alya

ADANA - Son beş senedir köşe yazılarında kızı Alya'nın doğumu, büyümesi, yürümesi, giyinmesi, annanesiyle ilişkisi, Dubai'de yaşaması, anaokuluna gidişi gibi konular hakkında makaleler yazan Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ayşe Arman, bundan başka yazacak bir konu bulamayınca yeniden hamile kalarak kendine en az beş sene daha sürecek taze materyal yaratmaya karar verdi.

 

"Son beş senedir milyonlarca Hürriyet okuruna her hafta biricik minnoş Alyacığımla olan sevgi, mutluluk ve güzellik dolu anılarımızı tüm Türkiye'ye dayatıyorum," dedi Arman muzip deli dolu bir canlılık ve coşkuyla. "Ama artık beş sene sonunda yazacak başka manalı orijinal bir şey düşünemiyorum... ayrıca belki okurlar da Alya'dan başka birşey okumak isteyebilir... tabii Alya konusundan bıkmış olmaları mevzu bahis bile olamaz, benim küçük prensesimden kim bıkabilir ki? Ama bir değişiklik gerek diye düşündüm. O yüzden bir çocuk daha yapmaya karar verdim. Okurlarım hiç merak etmesin, bu yepyeni çocuğun hayatının tüm ayrıntılı detaylarını da gelecek beş sene boyunca ne yediğini, ne içtiğini, göğüslerimi nasıl küçücük elleriyle kavrayıp meme ucumu o minicik pembe gül gibi ağzına alıp costuk costuk sütümü içmesini her hafta bitmek bilmeyen uzunluktaki yazılarımdan takip edebilirler. Yuppiii!"

 

Artık Alya dışında konu okuyabilecek olmanın Hürriyet okurlarına verdiği heves yüzlerinden okunuyordu.

 

"Hepimiz Ayşe Arman'ın kendisi ve kızı hakkındaki sayfalar boyu süren yazılarını dört gözle bekliyoruz," dedi Ayşe Arman'ın yazılarını beğenen yüzbinlerce orta yaşlı ev hanımından biri. "Ama artık beş sene sonra biz bile Alya konusundan çok çok az da olsa yorulmaya değil de... ne bileyim... hani keşke başka birşeylerden bahsetse diye düşünmedik değiliz. Ve nihayet yeni bir çocuğa hamile olacağı haberini alır almaz 'Oh!' dedim, yepyeni ve bambaşka bir çocuğun altını silerken kafasından geçen düşünceleri bizimle paylaşacak, bezini değiştirirken içinden geçen hisleri bize aktaracak, ve her iki satırda bir çocuğunu ne kadar sevdiğini doya doya her Allah'ın haftası ifade edebilecek. Yaşasın."

 

Ayşe Arman'ın hayranlarından Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök de Alya ötesi haberlerin gelecek olmasını beklenmedik bir coşkuyla karşılandı.

 

"Aaaa ne kadar ilginç!!! Evvela Nil Karaibrahimgil'in son yazısında gülücüklerin nasıl aslında insanların gönüllerini birbirine bağlayan birer küçük gökkuşağı olduğunu okur okumaz Ayşe Arman'ın yepyeni bebeğiyle ilgili haberlerini dört gözle bekliyor olacağım!!! TUTMAYIN BENİ!!!"

 

Ayşe Arman'ın yepyeni yazı serisinin ilk makalesinin konusu, hamile kaldığı gece kocasıyla sevişmesini ve sevişirken hissettiklerinin klişeleşmiş duygusal cümlelerle anlatımını kapsıyor.

 

(OHA)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.