Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

LAG'sız bir oyun oynamaya hazır mısınız?


hassasadaam

Önerilen İletiler

Türkiye'nin en çok oynan MMOFPS oyunu Wolfteam, yeniliklere ara vermiyor. Oyuncular için en büyük problemlerden biri olan LAG sorunu artık tarih oluyor. Joygame Wolfteam serverlarını Türkiye'ye aldırıyor.

 

Tüm oyunların baş belası olan LAG sorunu da bu şekilde Wolfteam'de sona eriyor. Joygame büyük projelere imza atmaya devam ediyor. Serverların Türkiye'ye alınmasının yanı sıra 2011'e girmeden çok büyük güncellemeler de sizleri bekliyor.

 

wtrotator.jpg

 

Bundan tam bir sene önceydi, her şey bir hayaldi, hepimiz küçüklüğümüzden beri birer oyuncuyduk, Türkiye'de oyun sektöründe çığır açar mıyız, verilmemiş hizmeti verebilir miyiz diye hep düşündük. Arkamızda bizim yabancı sermaye hiç olmadı. Kendi çabalarımızla kurduk Joygame'i.

 

Alın teri döktük çok. 1 sene boyunca bir çok oyuncumuzu mutlu etmeyi başardık. Bir çok oyuncudan bazen haklı bazen haksız yere küfürler yedik. Amacımız herkesi mutlu etmekti, verilmemiş hizmeti vermekti.

 

Şimdi geriye doğru bakıyorum da ne çok yol kat etmişiz beraber. 1.500.000 üye, yüzbinlerce oyuncunun buluştuğu Türkiye'nin en popüler oyunu haline gelen Wolfteam, Türkiye'nin en popüler oyun ve eğlence portalı Joygame.

 

Daha yapacak çok iş var daha önümüzde gerçekleşecek çok hayal var. Bu hayalleri bir bir sizinle paylaşacağız.

 

Ve bir hayali daha sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Wolfteam'de beraber yakaladığımız başarı artık bir sonraki seviyeye geçmemiz gerektiğini bize gösterdi. Daha iyi hizmet, daha çok hem de çok daha çok eğlence için;

 

JOYGAME,

WOLFTEAM'İN SUNUCULARINI

TÜRKİYE'YE ALIYOR!

Takılma yok, Lag Problemi Yok, MS'ler düşük

Yüzbinlerce oyuncunun hayali gerçek oluyor...

 

Aylardır yaptığımız çalışmalar ve vardığımız anlaşma sayesinde, çok yakında 2011 gelmeden Türkiye'de kurmaya başladığımız Wolfteam sunucularını hizmetinize sokacağız.

Sunucuların Türkiye'ye alınması ile birlikte;

 

• LAG problemi son bulacak,

• Oyuncular MS sorunu nedeni ile oyunlardan düşmeyecek,

• Kimsenin MS rakamı yüksek oranlara çıkmayacak.

 

Böylece;

• Daha akıcı bir oyun

• Sınırsız keyif

• Kesintisiz Wolfteam zevkini artık hep beraber doya doya yaşayacağız.

 

Kasım Sonu, Aralık başı yeni sunucularımızı Taksim Haritamız ile kutlayacağız. Sınırsız kesintisiz Wolfteam eğlencesine hazır olun. Kim ne derse desin 2011'de Wolfteam kasırgasından kimse kurtulamayacak.

 

Ha unutmadan, bunlar daha başlangıç, size daha başka sürprizlerimiz var, tüm isteklerinizi dinliyoruz dikkate alıyoruz. Yakında göreceksiniz. :)

 

 

ALINTIDIR / Bir teşekkür yeter

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.