Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Desert Storm I- Desert Storm II-Vietnam-Global Storm


sisila

Önerilen İletiler

Desert Storm I- Desert Storm II-Vietnam-Global Storm

 

conflictdesertstorm1kap.jpg

 

25574685.jpg

 

 

conflictdesertstorm14.jpg

 

 

conflictdesertstorm13.jpg

 

 

conflictdesertstorm12.jpg

 

 

 

 

Sizlere bu sefer de taktiksel sokak çatışmalarının inceliklerini anlatıyoruz. Ancak işi sadece bilgisayar oyunu olarak bırakmak kaydıyla. Oyun Hard Mode’da oynarsanız son derece eğlenceli ve bir o kadar da zorlu olacaktır bu nedenle. Buradaki rehberi hard oyun moduna göre hazırlamaya çalıştım. Son açılan zorluk modunda bir iki bölümü denedim ve vazgeçtim bence siz de oyunu bir kez daha çok fazla zorlanarak oynamak gibi bir niyetiniz varsa o zaman başka.

 

Conflict’te bölümlerde ilerleyebilmeniz ve hayatta kalmanız için adamlarınızı nerede nasıl kullanmanız gerektiğini çok iyi bilmelisiniz. Bunun için öncelikle oyundaki karakterlere bir göz atalım.

 

 

Bradley, takım lideri ve tüm iletişim ekipmanlarını taşıyan adamımız. Otomatik tüfeklerde oldukça yetenekli olduğundan dolayı oyunda yakın/orta hatta uzak mesafedeki düşman askerleri temizleme konusunda bire bir. En önemli ekipmanlarından biri Laser Designator. Bununla belirlediğimiz hedeflere hava saldırısı yapabiliyoruz.

 

Foley, takımın keskin nişancısı. Çok uzak mesafelerden düşman askerlerini fark edilmeden öldürebildiği için tüm bölümler için anahtar adam diyebiliriz. Özellikle sessiz ilerlememiz gereken bölümlerde Foley ekibinizdeki en çok iş yapan elemanınız olacaktır. Ayrıca gözlem kulelerinde bulunan spotları da uzaktan vurarak etkisiz hale getirmek için Foley en uygun adamınız olacak. Foley’i kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta onu mümkün olduğunca sıcak çatışmalardan uzak tutmak olacaktır.

 

Connors, takımın ağır silahlar uzmanı. Taşıdığı ağır makineli tüfek ile bir çok askeri kısa sürede kevgire çevirebilmesinin yanı sıra anti-tank silahlarındaki uzmanlığı sayesinde oyunun bir çok yerinde hayatta kalmamızı sağlıyor. Hemen her bölümde karşılaşacağınız zırhlı birlikleri hızla teneke yığınına çevirebiliyor. Ancak unutmamanız gereken en önemli nokta zırhlı araçlara ateş ederken daima zayıf olan arka kısımlarını hedef almanız olacaktır. Aksi taktirde bir tankı yok etmek için son derce değerli üç roketinizi harcamak zorunda kalabilirsiniz.

 

Jones, takımın son mensubu ve bir bomba uzmanı. Jones çatışmalarda çok etkili olmasa da C4 patlayıcıları sayesinde bir çok görevi onun sayesinde tamamlayacaksınız. Çatışma sırasında ise yaralanan adamlarınızı iyileştirmek için Jones’u geride bırakabilirsiniz. Böylece sürpriz bir saldırı ile tüm takımızı kaybetme riskinden de kurtulmuş olursunuz.

 

Adamlarımızı tanıdıktan sonra gelelim görevleri nasıl tamamlayacağımıza; ancak başlamadan önce bir iki önemli uyarı yapmakta fayda var. İlk olarak save sayınızın sınırlı olduğunu unutmayın bu yüzden gereksiz yere save almaktan kaçının. Görevin yapısını iyi kavrayın eğer bir yerde gizli hareket etmeniz gerekiyorsa “Fire in the Hole!” naraları ile gireceğiniz bir alan mezarınız olabilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.