Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

64 Bit Programlar Tek Konuda Birleşti


Önerilen İletiler

64 Bit Programlar Tek Konuda Birleşti [29 Program]

 

 

 

Winrar 3.93 Final Full [64 Bit]

 

1.65 Mb

 

English

Boasting more compression options, higher compression rates and smaller file sizes than WinZip, WinRAR is now the undisputed market leader in file compression. x64 bit versions included! Languages: English, Spanish, German WinRAR supports the following formats: RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2,

 

Türkçe

Yenilikler :

# Yeni hızlı sıkıştırma özelliği ile 4MB yerine 64KB'lık sıkıştırma sözlüğü kullanımı

# Yenilenmiş ISO, TAR, GZIP, 7-ZIP ve BZIP2 desteği

# Virüslere karşı daha etkin koruma sağlayan yenilenmiş güvenlik ayarları

# Yeni komut satırı seçenekleri

# Yeni NTFS dosya sistemi komutları ve seçenekleri

# Yenilenmiş arşiv düzenlemesi

# Yeni program kısayolları ile geliştirilmiş sürükle ve bırak desteği

# Bozuk LZH arşivlerini düzeltip okuyabilme seçeneği

# Yeni arşiv tamiri seçenekleri

# Birçok hata giderilmesi ve performans arttırıcı yenilikler

# Yenilenmiş sıkıştırma oranı (özellikle hazır 3.30 arşivlerine dosya eklerken)

# Yenilenmiş ZIP arşivleri onarımı

# ASCII dosya adları ile ilgili bazı düzeltmeler

# Geliştirilmiş ZIP arşivi kurtarması

# Geliştirilmiş güvenlik seçenekleri ve hata gidermeleri

 

 

 

 

 

 

Firefox 3.7.5 [64 Bit]

 

 

8.59 Mb

 

English

Mozilla Firefox - faster, more secure, easier to use and sporting a new look, this latest Firefox release sets a new standard for web browser innovation. Mozilla Firefox project (formerly Firebird, which was formerly Phoenix) is a redesign of Mozilla's browser component, written using the XUL user interface language and designed to be cross-platform. It is small, fast and easy to use, and offers many advantages over other web browsers, such as the tabbed browsing and the ability to block pop-up windows.

 

Türkçe

Firefox'un arayüzü bu sayede inanılmaz temiz hale geliyor. Eğer 7 ve daha az sekme açacaksanız, ya da günlük olarak az sekmeyle çalışıyorsanız, tek bir satırda bütün işlerinizi halledebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Nero Lite 10.0 Full [64 Bit]

 

nerolite.jpg

39.5 Mb

 

 

English

Nero 7 Lite is a full functional Burning Software Suite

 

Including:

• Nero Burning Rom

• Nero Express

• Nero CoverDesigner

• Nero WaveEditor

• Nero Toolkit

• MauSau Audio Plugins

• Complete Nero Help

 

Türkçe

Popüler CD/DVD Yazma Programı Nero, Lite Sürümüyle Karşınızda...Hemde Türkçe...!

 

Paket İçeriği

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x86)

Nero Burning ROM 10

Nero CoverDesigner 10

Nero DiscSpeed 10

Nero Express 10

Nero InfoTool 10

Nero WaveEditor 10

 

 

 

 

 

 

UltraIso 9.3.6 Full [64 Bit]

 

bc43a9fc48a5.jpg

5.1 Mb

 

English

UltraISO is an ISO CD/DVD image file creating/editing/converting tool and a bootable CD/DVD maker, it can directly edit the CD/DVD image file and extract files and folders from it, as well as directly make ISO files from your CD/DVD-ROM or hard disk. At the same time, you can maintain the ISO bootable information, thus creating your own bootable CD/DVDs. You now have the power to make and edit your own ISO files, and then burn them to CD/DVD for your own needs.

 

Türkçe

Sabit sürücülerin kapasitelerinin artması ve CD/DVD kullanımının yayılması ile birlikte kullanıcıların bir çoğu CD ve DVD'deki oyunlarını sabit sürücülerine kopyalayarak daha hızlı çalıştırmaya; uygulama, program ve filmlerin yedeklerini de sabit sürücülerinde saklamaya başladılar.

 

 

 

 

 

 

Daemon Tools lite 4.35 Full [64 Bit]

 

 

9.76 Mb

 

English

DAEMON Tools Lite is an advanced application for multiprotection emulation. It is further development of Generic Safedisc emulator and incorporates all its features. This program allows running Backup Copies of SafeDisc (C-Dilla), Securom or Laserlock protected games. Also included is a Virtual DVDROM drive (Generic STEALTH DVDROM) enabling you to use your CD images as if they were already burned to CD! DAEMON Tools works under Windows9x/ME/NT/2000/XP with all types of CD/DVDROM drives (IDE/SCSI) and supports nearly any CD protection.

 

Türkçe

Daemon Tools, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler v.s) okuyabilen sanal sürücü programıdır. Daemon Tools ile bilgisayarınızda 4 taneye kadar sanal disk oluşturabiliyorsunuz. Hafızasına aldığı bilgileri sorunsuz çalıştırmaktadır. Programın boyutunun çok küçük olması programın kalitesini artıran bir diğer özelliği.

 

 

 

 

 

 

Alcohol 120 v1.9.8 Full [64 Bit]

 

SOF-ALCOHOL-120-box.jpg

11.1 Mb

 

English

Alcohol 120%, is a powerful Windows CD and DVD burning software that makes it easy to create backups of DVDs* and CDs. Additionaly, the program lets you store your most used CDs as images on your computer, and you can mount them on 1 of the 31 virtual drives with a click of a button.

 

Türkçe

Alcohol 120% ile 31 adede kadar bilgisayarınızda sanal CD/DVD sürücüler oluşturabilirsiniz. Elinizde bulunan büyük boyutlu bir program ya da oyunları CD/DVD'ler üzerinden oynamak yerine sanal CD/DVD sürücüler üzerinden çalıştırabilirsiniz. Bu sayede CD/DVD'lerin sürekli çalışmasının vereceği yıpranmanın önüne geçmiş olursunuz. Kopya korumalı CD'leri bile sabit diske yazdırabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Advanced System Care Pro 3.70 Full [64 Bit]

 

advanced-systemcare-pro_61100.png

7.27 Mb

 

English

Advanced SystemCare Professional provides an Always-On and Automated, All-In-One PC Care Service with anti-spyware, privacy protection, performance tune-ups, and system clean.

With the powerful "Install It and Forget It" feature, it works quietly adn automatically in the background. Advanced SystemCare Professional constantly keeps your computer safe, error-free and running at top speed.

 

Türkçe

Advanced System Care 3.7.0 ProfesyoneL FuLL MuLtiLang Dünyanın en iyi sistem optimizasyon ve temizleme programlarından birisi olarak birçok ödül kazananAdvanced

WindowsCare tamamen yenilendi ve bu yenilikle beraber ismi artık Advanced SystemCare.Sisteminizdeki hataları kategorilere ayırıp teker teker ele alması sayesinde çok daha derin ve etkili bir temizlik ve onarım yapan program ile artık bilgisayarınız çok daha hızlı çalışacak.

 

 

 

 

 

 

Eset Smart Security 4.2 Full [64 Bit]

 

snap20100622011017001.png

45 Mb

 

English

ESET Smart Security is a tightly integrated solution designed to protect computers from a range of threats. Built on the award-winning ESET NOD32® Antivirus and its powerful ThreatSense® engine, ESET Smart Security provides antispyware, antispam and customized firewall features. Utilizing ThreatSense — the industry%27s most advanced heuristics — the window of vulnerability between virus outbreak and signature update is reduced.

 

Türkçe

Kişisel bilgisayarlarınızdaki özel verilerinizi korumak her geçen gün çok daha önemli hale geliyor. Her kullanıcı internette dolaşırken, oyunları ve çoklu ortam uygulamalarını çalıştırırken, arkadaşlarına e-posta gönderirken, rahat bir şekilde çalışırken virüslere, solucanlara, truva atlarına, reklam uygulamalarına, casus yazılımlara, rootkitlere ve diğer tüm tehditlerine karşı kapsamlı bir koruma ister.

 

 

 

 

 

Microsoft Security Essentials [64 Bit]

 

1902b76cmicrosoftsecurityessentialsruskh86x641.jpg

6.98 Mb

 

English

Microsoft Security Essentials - free antivirus from Microsoft. The program provides high quality protection against viruses and spyware, trojans, worms and other malicious software.

 

Additional Information:

Note:

- In the soft-directory a link to version of the program for vesh operating systems, versions of this program for Windows XP 32-bit, Windows Vista/WIN7 32-bit, Windows Vista/WIN7 64-bit

- When installing the program checks the authenticity of the operating system.

 

Türkçe

Microsoft Security Essentials gerçek zamanlı koruması ile ev bilgisayarınız için virüslere, casus yazılımlara ve diğer zararlı yazılımlara karşı güvenlik sağlamaktadır.

Microsoft Security Essentials, Microsoft'un ücretsiz olarak yayınladığı kolay kullanımlı bir antivirüs programıdır. Bilgisayarınızın son teknoloji ile güncel bir şekilde korunmasını sağlar. Bilgisayarınızın tehlikede olup olmadığını anlamak artık çok kolay. Security Essentials yeşil ise bilgisayarınız güvende demektir.

Microsoft Security Essentials, arkaplanda çok sessiz ve sistemi yormadan çalışan yapısı ile düşük donanım özelliklerine sahip bilgisayarlarda da tam performans göstermekte ve sistemde herhangi bir sorun çıkarmamaktadır..

 

 

 

 

 

 

cFosSpeed 6.03 Full [64 Bit]

 

0014caf7_medium.jpeg

4.76 Mb

 

English

cFosSpeed is a network driver, which attaches itself to existing Internet connections. It then optimizes data transfer by means of Traffic Shaping. Traffic Shaping is a method for optimizing the Internet traffic. It allows maximum speed while ensuring minimal Ping. You can use cFosSpeed with a router and/or a DSL-modem or cable-modem. You can also use cFosSpeed with other types of Internet access, ie. whenever you already have an existing Internet connection. cFosSpeed supports a wide variety of connections, like DSL, cable, ISDN, UMTS, etc.

 

Türkçe

cFosSpeed trafik düzenlemesi, veri transferleri arasındaki gecikmeyi düşürür ve üç kat daha hızlı gezinti yapmanıza yardımcı olur. Sonuç olarak DSL bağlantınızı maksimum seviyede kullanabilirsiniz!

 

 

 

 

 

 

Media Player Classic Home Cinema 1.4.2499 [64 Bit]

 

2nstgmd.jpg

5.2 Mb

 

English

Media Player Classic - Home Cinema application was designed to be a Media Player Classic but for homecinema usage.

 

Here are some key features of "Media Player Classic - Home Cinema":

 

Supported Decoding:

· MPEG-1, MPEG-2 and MPEG-4 playback. Media Player Classic is capable of VCD, SVCD and DVD playback, without the need to install any additional software or codecs.

· It has built-in codecs for MPEG-2 video and codecs for LPCM, MP2, AC3 and DTS audio, and also contains an improved MPEG splitter that supports playback of VCDs and SVCDs using its VCD/SVCD/XCD Reader. A *.mp4 and MPEG-4 Timed Text support added. An AAC decoding filter makes MPC suitable for AAC playback in MP4.

· MPC Home Cinema also has H.264 and VC-1 with DXVA support, DivX, Xvid, and Flash Video formats is available in MPC HC. MPC can also use the QuickTime and the RealPlayer architectures. Media Player Classic supports native playback of OGM and Matroska container formats.

 

Türkçe

Windows Media Player'da olmayan pek çok codec'i içinde barındıran Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC) güncel pek çok format düşünülerek geliştirilmiş ücretsiz bir medya oynatıcı. Windows Media Player Classic temel alınarak oluşturulan MPC-HC, aynı olan arayüz tasarımı dışında Media Player Classic'ten üstün özellikleriyle sıyrılıyor.

 

"Dünya'nın en hızlı medya oynatıcısı" iddiasıyla tanıtılan Media Player Classic Home Cinema bilgisayarınızda oldukça az yer kaplayarak sistemi yormadan çalışıyor. Windows XP,Vista ve 7 işletim sistemlerinin hem 32 hem 64 bitlik sürümlerini destekleyen yazılım bu yönden de benzerlerinden ayrılıyor. Türkçe dil desteği olan MPC-HC ücretsiz olarak yayınlandı. MPC-HC'nin en kullanışlı özelliklerinden biri bellek kullanımını sistemim kapasitesine göre ayarlayabilmesi. İçerisine gömülmüş bir video dekoderi bulunan yazılım x.264, H.264 ve VC-1 formatlarını uyguladığı dönüştürme işlemi sayesinde CPU ayarlarıyla oynayarak sorunsuzca çalıştırabiliyor.

 

Özellikleri:

* Altyazı desteği

* OSD (On Screen Display) desteği

* EVR (Enhanced Video Renderer) desteği

* DirectX Video Acceleration (DXVA) desteği

* Multi-Monitör desteği

* Uzaktan Kumanda Desteği

 

Desteklenen Formatlar:

WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, FLV

 

 

 

 

 

 

Windows 7 Manager 2 Full [64 Bit]

 

19337896.jpg

5.96 Mb

 

English

Windows 7 Manager a powerful system utility that helps you optimize, configure the operating system and to clean up unused files and registry settings. The program allows to significantly improve system performance and its safety

 

Türkçe

Windows 7 işletim sistemi için geliştirilmiş olan bir sistem optimizasyon aracı olan Windows 7 Manager ile bilgisayarınızdaki hızlandırabilir, sisteminizi optimize edebilir, gereksiz dosyaları silebilir, disklerinizi birleştirebilirsiniz. 7 işletim sistemine sahip bilgisayarınızı günlük olarak temizleyebileceğiniz gelişmiş bir sistem aracı olan 7 Manager ile sisteminizin güvenliğini de sağlayabilirsiniz. 30'dan fazla uygulama ile sisteminizi hızlı ve stabil çalışması için optimize eden 7 Manager sayesinde kişisel verilerinizi de koruyabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Revo Uninstaller Pro 2.2 Full [64 Bit]

 

RevoUninstallerPro205.jpg

8.9 Mb

 

English

Revo Uninstaller Pro helps you to uninstall software and remove unwanted programs installed on your computer easily! Even if you have problems uninstalling and cannot uninstall them from "Windows Add or Remove Programs" control panel applet.

Revo Uninstaller is a much faster and more powerful alternative to "Windows Add or Remove Programs" applet! It has very powerful features to uninstall and remove programs.

 

Türkçe

Revo Uninstaller Pro, Windows'un Program Ekle Kaldır aracından çok daha hızlı ve yenilikçi bir program kaldırma programıdır. Gelişmiş ve hızlı algoritması sayesinde Revo Uninstaller Pro, program kaldırma ya da program silme işlemlerinden önce ve sonra tarama işlemi gerçekleştirir. Kaldırmaya çalıştığınız programın varsayılan kaldırma aracı çalıştıktan sonra genellikle bu aracın silmediği pek çok gereksiz dosya, klasör ve Kayıt Defteri girdisi bilgisayarınızda kalır.

Revo Uninstaller Pro bu gereksiz dosyalardan kurtulmanızı sağlar. Yarım kalmış kurulum işlemlerinizde bile Revo Uninstaller Pro sabit diskinizde ve Windows Kayıt Defterinizde tarama yapar ve bu kurulum ile bilgisayarınıza aktarılmış olan bütün dosya, klasör ve Kayıt Defteri girdilerini bulur ve bunların silinmesine olanak verir.

 

 

 

 

 

 

Nitro Pdf Reader 1.3 Full [64 Bit]

 

1267594214_129692103.jpeg

28.2 Mb

 

English

Nitro PDF Reader lets you create PDF files, comment and review, save PDF forms, extract text and images, type text directly onto the page, and more. Start working with PDF files the way you always wanted.

 

Türkçe

Nitro PDF Reader pdf dosya türlerini görüntüleyebilen, pdf dosyalarında arama yapabilen, yazdırabilen, basit düzenlemeleri yapabilen ücretsiz bir pdf döküman görüntüleyicisidir.

Nitro PDF Reader görüntülenen pdf dosyalarında seçilen metinleri üzeri çizili, altı çizili, şarı renkle belirginleştirilmiş yapabilir ve kaydedebilir. Seçilen bölümlere not ekleyebilir. Program ayrıca txt, html, bmp,gif, jpg, png, tif, doc, docx, xls, xlsx, ppt ve pptx dosya türlerini pdf dosya türüne dönüştürebilir.

 

 

 

 

 

 

VirtualDub 1.9.8 [64 Bit]

 

image5087015.jpg

1.57 Mb

 

English

I basically started VirtualDub in college to do some quick capture-and-encoding that I wanted done; from there it's basically grown into a more general utility that can trim and clean up video before exporting to tape or processing with another program. I released it on the web and others found it useful, so I've been tinkering around with its code ever since. If you have the time, please download and enjoy.

Neat Video is a filter plug-in designed to reduce visible noise and grain in digital video sequences produced by digital video cameras, camcorders...

 

Türkçe

VirtualDub, Adobe Premiere gibi genel amaçlı bir video editörüdür. Ücretsiz bir yazılım olan Virtual Dub piyasadaki ücretli görüntü düzenleme yazılımları karşısında güçlü bir alternatiftir.

 

 

 

 

 

 

K-Lite Codec Pack 3.9.0 [64 Bit]

 

k-lite-codec-pack-64.jpg

7.21 Mb

 

English

This is a bundle of 64-bit DirectShow filters that can be used together with 64-bit players, such as Windows Media Center. This pack can co-exist without problems with the regular (32-bit) K-Lite Codec Pack.

The 64-bit versions of Windows can run 32-bit software perfectly fine. So it is recommended to use the regular K-Lite Codec Pack when possible. That one contains more, better and faster decoders. You only need 64-bit filters for use with 64-bit applications.

 

Türkçe

K-Lite Ultra Codec Pack x64 videolar için gerekli olan 64bit codec yazılımları ve ilgili araçlar içeren bir pakettir. Bu pakette tüm videolar için gerekli olan codecleri bulabilir ve kurabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Any Video Converter 3.0.6 Full [64 Bit]

 

92ebb2abed540e0d86d21db32acc3204.png

16.1 Mb

 

English

Any Video Converter is an All-in-One video converting tool with easy-to-use graphical interface, fast converting speed and excellent video quality. It allows you to effortlessly convert video files between every format! It can convert almost all video formats including DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI to MPEG-4 movie format for iPod/PSP or other portable video device, MP4 player or smart phone. It also supports any user defined video file formats as the output. Any Video Converter makes it easy for anyone to enjoy any format video with your iPod, PSP, mobile phone or MP4 player.

 

Türkçe

Kullanımı kolay grafik arabirimi ile hepsi bir arada bir video dönüştürme aracıdır. Hızlı dönüştürme ve harika video kalitesi sunar. Basit arabirimi sayesinde çok çaba göstermeden video biçimleri arasında dönüştürme yapmanızı sağlar. Dönüştürme yaptığı dosya türleri; DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, DVD, WMV ve AVI'den MPEG-4'e.

 

 

 

 

 

 

İnternet Explorer 9 [64 Bit]

 

Download-Internet-Explorer-9-Platform-Preview-4.jpg

35.6 Mb

 

English

Internet Explorer 9 is the new edition of Microsoft's hugely popular web browser. Building on the success of previous editions of IE with new features and a new look, Microsoft has high hopes for version 9.

The first thing you'll notice about Internet Explorer 9 is an overhauled interface. Making the most of the transparent graphical style available in Windows 7 and newer editions of Windows Vista, IE 9 looks sleek, smart and simpler than ever before. Like in Google Chrome, the Address bar and Search box have been merged to create a simpler, more seamless user experience.

 

Türkçe

Microsoft Internet Explorer 8 oldukça eskidi. Rakipleri birbiri ardına yeni sürümler çıkartırken oldukça geride kalan dev şirketin önünde büyük bir zorluk vardı.

 

Ancak bu yazılım devi daha önce de ürünlerini başarıya taşıyabileceğini göstermişti. Daha önce yapmadıklarını yaparak gerçekten Internet Explorer 9'u başarılı kılacak pek çok karar aldı. Internet Explorer 9 bilgisayar kullanıcılarını heyecanlandırmayı başarıyor.

 

 

 

 

 

 

Flash Player 64-square p2 [64 Bit]

 

Adobe-flash-player-for-64bit-ie.jpg

3.16 Mb

 

English

Adobe® Flash® Player "Square" is a preview release that enables native 64-bit support on Linux, Mac OS, and Windows operating systems, as well as enhanced support for Microsoft Internet Explorer 9 beta.

We have made this preview available so that users can test existing content and new platforms for compatibility and stability. Because this is a preview version of Flash Player, we don’t expect it to be as stable as a final release version of Flash Player. Use caution when installing Flash Player "Square" on production machine

 

Türkçe

Bu program sayesinde internet sitelerindeki flash animasyonları görebilirsiniz. Macromedia Adobe Flash Player internet üzerinde animasyonları, reklamları, flash videoları görüntülemenizi sağlayan bir tarayıcı eklentisidir. Flash Player ile girmiş olduğunuz etkileşimli web sayfalarını en verimli biçimiyle görebileceksiniz.

 

 

 

 

 

 

Paragon Partition Manager 11 Full [64 Bit]

 

00169b7b.jpg

103.1 Mb

 

English

Paragon Partition Manager is an advanced partitioning utility designed to allow users easily control and organize their hard disk. User friendly interface and step by step wizard helps novice users to quickly create, format, merge, split, delete, undelete, hide, unhide or resize partitions without rebooting windows. In addition the program can also backup locked partitions and hard disks using Paragon Hot Backup technology.

 

Türkçe

Artan sabit disk kapasitesiyle birlikte, bu geniş alanı uygun boyutlara ayrımak da önem kazanıyor. Paragon Software’in kullanımı kolay partisyon aracı, sabit diskinizi yeniden biçimlendirmek ve bu sayede verimli depolama yapmak için ideal bir yazılımdır. Paragon Partition Manager ile format atmaksızın, işletim sistemini ve yazılımlarınızı da baştan kurmak zorunda kalmaksızın, sabit diskinizi bölümlendirebilir ve bilgisayarınızı daha verimli kullanabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Ashampoo Burning Studio 10.0.1 Full [64 Bit]

 

n1rl06.jpg

75 Mb

 

English

shampoo Burning Studio 10 is the all-round tool for all CD, DVD and Blu-ray disc burning tasks. The main focus of this faster, more powerful premium version is even better authoring capabilities for building video and audio discs using the latest formats. HD and Full HD video are now fully supported for Blu-ray discs, and all the encoding is handled by Ashampoo Burning Studio 10. The new integrated editor creates DVD and Blu-ray video discs with automatically generated or self designed menus.

 

Türkçe

Cd yada dvd yazdırma programı diyince akla nero gelir,ancak son zamanlarda ki nero sürümleri tabir-i caizse bilgisayarın anasını ağlatmakta.Tam bu noktada Ashampoo firmasının ürünü olan Ashampoo Burning Studio imdadımıza yetişmekte.Yazılım ile cd,dvd yazma,kopyalama yada kalıp dosyalarını yazma yada kalıp dosyaları oluşturmak mümkün.

 

 

 

 

 

 

Unlocker 1.9.0 [64 Bit]

 

unlocker,1,con.jpg

1 Mb

 

English

If you've ever been unable to delete a file in Windows, and can't figure out what program's using it, Unlocker is the solution. Have you ever seen these Windows error messages?

Unlocker can help! Simply right-click the folder or file and select Unlocker.

 

Türkçe

Unlocker, silinemeyen dosyaları silmek amacıyla hazırlanmış ücretsiz bir yazılımdır. Yazılımın Türkçe desteği de bulunmaktadır. Çalışma mantığı ise şudur: Silinmeyen dosyanın hangi uygulamalar tarafından kulanıldığını denetlemek ve bu uygulamalara son vererek dosyanın silinmesini sağlamak. Zaman zaman her kullanıcının başına bu tür sorunlar gelebilir. Yani siz bir dosyayı silmek istediğinizde dosyanın kullanımda olduğu ve silinemeyeceğine dair uyarı iletileri alabilirsiniz. Bu gibi tüm problemlerde Unlocker, işinize yarayacak en iyi sağ tuş yardımcınız olacaktır.

 

 

 

 

 

 

Adobe Reader 9.3.3 Full [64 Bit]

 

adobereader93.png

33 Mb

 

English

Adobe Reader is free software that lets you open, view, search, and print Adobe Portable Document Format (PDF) files. The latest version of Adobe Reader includes additional features such as:

Provides better overall performance for faster launch times and real-time zooming and panning

Enables you to fill out and submit PDF forms from a variety of devices

Helps you download and organize digital editions (formerly known as eBooks) on a variety of devices, with full support for portrait or landscape viewing

 

Türkçe

Adobe Reader yazılımı elektronik belge paylaşımı için küresel bir standarttır. PDF dosyalarının tümünü açabilen ve bunlarla etkileşim kurabilen tek PDF dosyası görüntüleyicisidir. Adobe PDF dosyalarını görüntülemek, arama yapmak, dijital olarak imzalamak, doğrulamak, yazdırmak ve başkalarıyla dosya üzerinde birlikte çalışmak için Adobe Reader kullanın.

 

 

 

 

 

 

7 Zip v4.57 Full [64 Bit]

 

icn7zipoc4.jpg

1 Mb

 

English

7-Zip is a file archiver with a high compression ratio. The program supports 7z, ZIP, RAR, CAB, GZIP, BZIP2, and TAR formats. Compression ratio in the new 7z format is 30-50 percent better than ratio in ZIP format. It also compresses to ZIP 2-10 percent better than PKZip and WinZip. It has an additional powerful command line version and FAR Manager support.

 

Türkçe

7-Zip kullanıcıya yüksek oranda sıkıştırma desteği sunan gelişmiş bir dosya sıkıştırıcısı ve açıcısıdır. Yenilenmiş 7z biçimi ZIP arşivlerine göre %30-50 daha fazla sıkıştırma yapabilmektedir. 7-Zip diğer programlara rakip olabilecek ölçüde iyi çalışmaktadır. Programı yüklediğinizde otomatik olarak Türkçe oluyor.

 

Tarih: Düzenleyen: ChatMaster
Telif haklari nedeniyle linkler kaldirilmistir...
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 10 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.