Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

OHA: Karanlık eller çekilince inanabilecekleri komplo teorisi kalmayan 70 milyon insan yerlere yığıldı


mengutuncbilen

Önerilen İletiler

Yanda: Kendi fikirlerini üretemeyip karanlık bir takım oyunların piyonları olarak yaşayan 70 milyon insan bir anda kendini boşlukta bulunca ölüler gibi sokaklara yığıldı

 

ANKARA - Karanlık eller beyin yıkama, tahrik etme, milleti birbirine düşürme, bölme, komplo ve tuzak kurma gibi sinsi oyunlarını bırakınca 70 milyon vatandaş beyinleri bir anda boşalan cansız kuklalar gibi oldukları yerde yığılıp kaldı.

 

"İlginç bir gelişme," dedi yabancı bir gözlemci. "Ergenekoncular, cemaatler, Fethullahcılar, paşalar, CİA, İsrail, masonlar, uyuşturucu ve silah çeteleri, İran, Sebataycılar, İngilizler ve Fransızlar, BM, AB, PKK, Aleviler, Ülkücüler, Ermeniler, Yahudiler ve tarikatlar Türk milleti üzerindeki karanlık ellerini çekince 70 milyon insan artık neye inanacağını, ne düşüneceğini, kimi kimin kuklası olmakla suçlayabileceğini bilemeyip olduğu yerde ölü gibi yığılıp kaldı. Etrafta kendi düşünceleri ve hür iradesiyle ayakta duran tek bir insan göremiyorum. Bu insanlara acilen yeni komplo teorileri üretmemiz lazım yoksa bu bir felakete dönüşebilir."

 

Aynı düşünce ve ideolojileri paylaşmayanların düşüncelerinin sahte olup karanlık ve sinsi kuvvetler tarafından kandırılarak iradesizce başkalarının oyunlarına alet edildiklerine inanıldığı bir ülkede bahsi geçen sinsi karanlık güç odaklarının ortadan kalkmış olması büyük bir boşluk yarattı. Bütün millet kendileriyle aynı fikir ve inançları paylaşmayanların niye farklı düşündüklerine anlam getirecek, aynı zamanda kendi inançlarını sarsmadan yücelterek karşısındakini hiçe sayıp aşağılayacak komplo teorilerinden yoksun bir vaziyette kalınca, ülke tamamen durdu.

 

Gelişmeler hakkındaki fikri sorulan bir vatandaşın ağzından sadece birkaç anlamsız ifade çıkarılabildi:

 

"Bu... CİA'nin bir... hayır hayır Ergenekoncu MİT ve PKK'nın Ermenilerle... ıh... bilemiyorum... artık... anlamıyorum. Karanlık elleri üzerimizden çektiren karanlık eller kimin?"

 

Artık ne yapacağını ve düşüneceğini bilemeyip öylece yerlerde yatan 70 milyon insan arasında kendilerini yönlendiren Amerikalı, İngiliz, mason, kapitalist, Yahudi efendileri olmayan laikler; Suudi ve İran para, destek ve ajanlarının çekilmesiyle tarikat ve cemaatlerin şeriatçı İslam cumhuriyeti kurma emellerini durdurmuş dinciler; MİT, Ergenekoncular, mafya, uyuşturucu ve silah kaçakçılarının faaliyetlerini durdurmuş olmasıyla ne yapacağını bilmeyen ülkücüler; Amerika, Avrupa, Rusya, Ermenistan, Kıbrıs, Yunanistan ve liberallerin artık arka çıkmadığı Kürtler; MİT, TSK, Ergenekon, uyuşturucu şebekeleri ve AKP'nin desteğini çektiği PKK yandaşlarının hep beraber aynı anda kafalarının içine girip her hareketini kendi amaç ve oyunlarına yönelik kumanda edecek hiç bir karanlık kuvvetin ortalıkta kalmamasıyla, öylece yerlerde yatmaya devam ettikleri gözlendi.

 

Uluslararası hayır kurumları 70 milyon boşluğu doldurmak için Türkiye'ye acilen yeni komplo hikayeleri sevketti.

 

(OHA)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.