Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Olta Haber Ajans: İnsan gördüğünü iddia eden cin diğer cinleri "beş harflilerin" varlığına inandıramadı


mengutuncbilen

Önerilen İletiler

CİNLER ALEMİ - Ayrı bir boyutta yaşayan cinler aleminde dün meydana gelen bir hadisede İblik Şeytuni adındaki cin yolda yürürken "beş harflilerden" birine rastladığı korkunç anı diğer cin arkadaşlarına anlattı. Cinlerin şüpheci bakışları ve alaycı gülümsemeleri İblik'i hikayesini anlatmaktan vazgeçirmemişti.

 

"Abi karanlıktı ve evime dönüyordum, yalnız başımaydım, ve bayağı yorgundum," diye anlattı genç cin. "Sonra içime böyle garip ve ürkütücü bir his doğdu, sanki bir karabasan gibiydi. Sonra gözümün kenarından son derece süratli hareket eden bir beş harfli fırladı, yemin ederim bak, gördüm onu."

 

Cinin arkadaşları bunun klasik ve artık klişeleşmiş bir "insan hikayesi" olduğunu belirterek her zamanki şüpheci tavırlarını ortaya koydular.

 

"Abi nedense hep böyle karanlıkta, yorgunken filan çıkıyor ortaya bu 'insan' denen yaratıklar. Cinler zaten karanlıkta korkar, hele yalnız başlarına. Bir de yorgunluk veya stres gibi etkenler eklendiğinde halüsinasyon olur, kedi köpek kuş gibi şeyler birden 'insana' dönüşür, sonra abarta abarta anlatılır ve ilgi odağı olunur... Bir de hep böyle klasik korkunç şemaları vardır, yok bizim gibi tek mavi gözlü değil, iki kahverengi gözleri vardır, yok boynuzları yoktur ve kanatları olmaz, yok efendim iki ayak üzerinde yürürler, yok isimlerini söylediğinde beliriverirler o yüzden onlara ismen değil 'beş harfliler' olarak hitab edilir, vesaire... bence tamamen palavra abi. Genç cinler birbirlerini korkutmak için insan hikayeleri anlatırlar, ama bu cin folklorundan başka birşey değil."

 

Fakat İblik Şeytuni hikayesinin "yüzde yüz gerçek" olduğunu ve insanları gördüğü gibi kendisiyle konuştuklarını bile iddia etti.

 

"Abi vallahi billahi, ekmek Kuran çarpsın gördüm... iki gözlü, kafalarında garip kara çim gibi tüyleri olan, iki ayak üstünde yürüyen bir yaratıktı. Ve ben onu görür görmez o korkunç bir çığlık attı, herhalde beni korkutmak için. Abi hemen kaçtım ordan... zaten bu mahluklar Kuran-ı Kerim'de de geçiyor, ve Allah bunlara 'insanoğlu' diye hitap ediyor. Adem ve Havva diye Allah'ın çamurdan yarattığı iki insandan türüyorlarmış..."

 

İblik'in mantıklı cin arkadaşlarından İfrit Zebani ise bunun saçmalık ve uydurma olduğunu dile getirdi.

 

"Yok efendim bizim gibi ateşten değil çamurdan yaratılmışlar, yok bilmem kaç gözleri varmış, yok kafalarında saman büyürmüş, yok kanatsız ve boynuzsuzlarmış, bunlara 21. yüzyılda hala inanıyormusunuz? Besbelli ki Kuran-ı Kerim yazıldığında insanlar akli ve psikolojik hastalıklardan anlamadıkları için şizofrenik veya manik-depresif veya deli insanların garip ve anlaşılmayan hareketlerine böyle cinomorfik iptidai kaba saba açıklamalar getirmişler, yok vücudunun içine kötü insani ruh giriyormuş, yok insan tarafından ele geçirilip aklı başında cin birdenbire bu insan ucubeleri gibi deli, aptal, yalancı, sahtekar, tutarsız, birbirleri ve dünyayla devamlı araları dertli ve kavgalı olan birer manyağa dönüşüyormuş. Daha neler. Artık cin biliminin bu derece geliştiği bir çağda hala altıncı yüzyıldan kalma cahil çöl hurafeleriyle dünyaya anlam vermemize aklı başında tüm cinler gibi ben de pek anlam veremiyorum. Cin gibi olalım kardeşim, artık bu beş harfliler saçmalığını bırakalım."

 

Kanıt olarak fotoğraf makinasıyla çektiği "insanı" arkadaşlarına gösteren İblik, fotoğrafın sağ üst köşesindeki bulanık gölgenin bir insan olduğunu iddia etti.

 

(OHA)

 

http://oltahaberajans.blogspot.com/2010/06/insan-goren-cin-diger-cinleri-bes.html

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.