Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

05.07.05


Önerilen İletiler

Trabzonspor, Sambacıların transferinde sona yaklaşıyor. 10 gündür Brezilya'nın altını üstüne getiren Bordo-Mavili yönetim, kaleci Jefferson'un transferinden sonra golcü ve stoper için de bastırmaya başladı. Uzun süre Santoslu Deivid'in transferi için uğraşan Bordo-Mavili yönetim, bu transferden sonuç alamayınca alternatif isimlere ile temasa geçti. Brezilya'da hafta sonu oynanan maçları izleyen Bordo-Mavili yönetim, forvet için 2, savunma için de 2 isim üzerinde yoruğunlaştı. Brezilya'da bulunan Asbaşkan Ömer Sarı ve yönetici Murat Bozoğlu, bu 4 oyuncudan 2'sine birkaç gün içerisinde imza attırıp İsviçre kampına getirmeyi planlıyor.

 

Yönetici Murat Bozoğlu, forvet adayları arasında Ponte Preta takımında oynayan ve Brezilya liginde 6 golle krallık yarışmasında ikinci sırada bulunan Kahe ile birlikte Atletico Mineiro takımında oynayan Fabio Junior'un olduğunu söyledi. Bozoğlu, savunmada da 2 oyuncu üzerinde durduklarını belirtirken, "Ponte Pretalı R.Santos ve Goiaslı Andre Diaz önceliğimizdeki oyuncular, bugün bu oyuncular ile bir görüşme yapıp transfere noktayı koymayı hedefliyoruz" dedi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Deivid gelmek istiyor

 

Trabzonspor'un Brezilya'da uzun süre peşinden koştuğu Santoslu Deivid, Bordo-Mavili takıma gelmek istiyor. Yönetici Bozoğlu, Deivid'in menajerinin dün kendisini aradığını belirtirken, "Deivid'in menajeri, futbolcunun bize gelmek istediğini bildirdi. Bordeaux kulübü de bonservisi için gerekli kolaylığı sağlayacakmış.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

D'haene sürprizi

 

KAMPA KATILDI

Gerede kampının ardından İsviçre kampına getirilmeyeceği açıklanan Belçikalı oyuncu Karel D'Haene'nin ise dün akşam ülkesinden bordo-mavili takımın kampına katıldığı bildirildi. 22 kişilik futbolcu kadrosuyla İsviçre'ye giden bordo-mavili takımın kampına Sivasspor ile prensipte anlaşan Petkoviç'in ise katılmayacağı kaydedildi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu yıl benim yılım olacak

 

1 YILIM BOŞA GİTTİ

Hazırlık kamplarındaki hırsı ile dikkat çeken İbrahim Ege, yeni sezon için iddialı konuştu. Genç yetenek, "Artık forma benim" dedi. Her geçen günden ders çıkardığını söyleyen Ege, "Artık Trabzonspor'a olan borcumu ödememin zamanı geldi. Bu yıl, geçmiş yıllardan da ders çıkartarak daha çok çalışıyorum. Koca bir yılı boşa geçirdim. Ancak bu yıl oynayacağım futbolla herkese kendimi affettireceğim" diye konuştu.

BAŞARILI OLACAĞIZ

"Bu sezon mutlaka formayı kapacağım ve bir daha kimse sırtımdan çıkartamayacak" diyen genç yetenek, "İnanıyorum ki Trabzonspor önümüzdeki sezon hem ligde, hem de Avrupa'da büyük başarılara imza atacak. Çünkü çok iyi bir ekip ve en önemlisi bu ekip içinde mükemmel bir uyum var. Trabzonspor dev adımlarla yürürken bunda benim de imzam olacak. İddia ediyorum; Bu yıl benim yılım olacak" dedi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Trabzon vitrine çıkıyor

 

21:30'DA BAŞLIYOR

Trabzonspor, İsviçre kampında katıldığı Uhren Cup Turnuvası'nda ki ilk maçını bugün oynayacak. İsviçre kampında 5 hazırlık maçı yapacak olan Bordo-Mavililer, Uhren Cup Turnuvası çerçevesinde ilk olarak İsviçre 1. Lig takımlarından Young Boys ile karş karşıya gelecek. Karşılaşma 21:30'da başlayacak. Trabzonspor, ikinci maçında ise 8 Temmuz Cuma günü İsviçre'nin Basel takımıyla karşılaşacak.

NEŞELİ ANTREMAN

Öte yandan İsviçre'de ikinci etap çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da ağır idmana rağmen futbolcuların keyfi yerinde. Dün sabah 2 saat süren ağır idmana rağmen futbolcuların oldukça neşeli oluşu, teknik heyeti sevindirdi. Egerkingen'de, akşam da ikinci idmana çıkan futbolcular, yorgun olmalarına rağmen birbirleriyle sürekli şakalaştılar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Altyapıya Akçay geliyor

 

Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in bilgisi dahilinde altyapıda operasyon yapmaya hazırlanıyor. Altyapı için Trabzon'un başarılı teknik adamlarından İlyas Akçay'ın isminin gündeme geldiği öğrenilirken, yönetimin ve teknik direktör Güneş'in önümüzdeki günlerde Akçay ile bir araya geleceği belirtildi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bomba gibi olacağız

 

ZORLU RAKİPLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İsviçre'de ki ilk idman öncesinde düzenlediği basın toplantısında, oynayacakları hazırlık maçlarında zorlu rakiplerle karşılaşacaklarını hatırlattı. Bu maçların skorlarından çok takımdaki eksiklikleri görülmesi açısından önemli olduğuna dikkat çeken Güneş, "Fizik olarak yeterli düzeyde değiliz. Burada yükleme yapacağız" diye konuştu.

ADEM RİSKE EDİLMEDİ

Kaptan Fatih Tekke'nin düz koşulara başladığını belirten Güneş, "Fatih 20 günde tamamen düzelir. Ama form durumu nasıl olur bilemeyiz" derken, Adem'i riske etmediklerini, iki gün daha düz koşu yapacağını söyledi. Şenol Güneş, transferdeki gecikmenin sorun olmayacağını, takip ettikleri oyuncuların hazır olduklarını belirtti.

ERGİN'E MESAJ

Olimpik Milli Takım'la Akdeniz Oyunları'na katılan Muhammet'in de kampa katılacağını belirten Güneş, İsviçre'ye götürmediği Ergin ve Eyüp Kadri konusunda şu değerlendirmeyi yaptı; "Bu oyunculardan biri kaza yaptı, diğeri kazaya uğradı. Ergin'in yaptığı yanlış. Biz de yıldız adayları erken havaya giriyor. Çevresi kendilerini yanlış yönlendiriyor, kendisi bilir" dedi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"Dünyanın sekizinci Harikası!"

 

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Koyu bir Trabzonspor hayranı olan Gülay-Mehmet Salih Bilge çifti, hayranı oldukları takımın bayrağını, Dünyanın 7 Harikası'ndan biri olan Çin Seddi'nde dalgalandırdılar. "Trabzonspor, bize göre Dünyanın sekizinci Harikası" diyen Bilge çifti, turistik amaçla gittikleri Çin Seddi'nde Trabzonspor bayrak ve kaşkolu ile poz vererek, "Trabzonspor sevgisi hiçbir zaman tükenmez. Çin Seddi'ne Bordo-Mavi renkleri taşıdığımız için zok mutluyuz. İnanıyoruz ki, bu yıl şampiyon olacağız" diye konuştular.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İsviçre Kampı Maç Programı

 

44. Uhren-Cup / Grenchen

 

1) Salı, 5 Temmuz 2005

BSC Young Boys Berne (Süper Lig) - Trabzonspor

Saat 20.15 21.15

Stadium Brühl, 2540 Grenchen

NAKLEN YAYIN: SHOW TV

 

2) Cuma , 8 Temmuz 2005

FC Basel (Süper Lig) - Trabzonspor

Saat 20.45 21.45

Stadium Brühl, 2540 Grenchen

NAKLEN YAYIN: SHOW TV

 

Uluslararası dostluk maçlari

 

3) Pazar , 10 Temmuz , 2005

FC Aarau (Süper Lig) - Trabzonspor

Saat 17.30 18:30

Stadium Brügglifeld, 5000 Aarau

NAKLEN YAYIN: SHOW TV

 

4) Salı , 12 Temmuz 2005

FC Thun 1898 (Süper Lig) - Trabzonspor

Saat 19.30 20.30

Stadium Lachen, 3600 Thun

NAKLEN YAYIN: YOK

 

5) Cumartesi , 16 Temmuz 2005

Katar Milli Takımı - Trabzonspor

Saat 19.00 20.00

Stadium Spiez

NAKLEN YAYIN: SHOW TV

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Trabzonspor yöneticileri Brezilya'da Kahe, Junior ve Menrique ile son kez masaya oturuyor

 

 

 

Asbaşkan Ömer Sarı ile Murat Bozoğlu futbolun sıcak ülkesinde hem santrafor hem de savunma için alınacak oyuncular konusunda şartları oluşturdu. El sıkışma günü bugün

 

SON KARAR BUGÜN

 

TRABZONSPOR'UN Brezilya'daki transfer çalışmaları sürüyor. Asbaşkan Ömer Sarı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bozoğlu buradaki görüşmeleri yoğunlaştırdı. Botofago'da oynayan ve bonservisini elinde bulunduran Bodrdeaux kulübünün zorluk çıkarması sebebi ile vazgeçilme aşamasına gelinen Deivid De Souza'dan büyük ölçüde ümidini kesen Sarı ve Bozoğlu, çalışmalarını Ponte Pretalı Kahe ve Atletico Mineirolu Junior Gimenez üzerinde yoğunlaştırdı.

 

.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İMENEZ, KAHE, PEREİRA

 

GEÇTİĞİMİZ gün oynanan Atletico Mineiro ile Flemengo takımları arasında oynanan karşılaşmada, Atleticolu forvet Junior Gimenez ve Flemengolu stoper Carlos Henrique'yi izleyen yönetici Ömer Sarı ve Murat Bozoğlu, bugün son tercihini yapacak. Deivid için bugün Bordeaux kulübünden cevap alacak olan Sarı ve Bozoğlu, olumsuz yanıt alınması halinde Pereira, Kahe ve Gimenez arasında seçim yapacak

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

TOPER KİM OLACAK?

 

TRABZONSPOR'UN defanstaki alternatifler konusunda son kararını bugün verecek. Ömer Sarı ve Murat Bozoğlu'nun stoper listesinde; Flemengole Carlos Henrique, Botofagolu Refael Marquez Pinto ve Ponte Pretalı Rafael Sontos bulunuyor. Sarı ve Bozoğlu'nun tavrının Flemengolu Carlos Henrique'den yana olduğu kaydedilirken, son kararın bugün verileceği ifade edildi. Sarı ve Bozoğlu'nun yarın 3 oyuncu ile Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.