Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Call Of Duty 6 Modern Warfare 2 Tüm Karakterler


Osmik

Call Of Duty 6 Modern Warfare 2 Tüm Karakterler Konusu  

2 üye oy verdi

  1. 1. Konuyu beğendiniz mi?

    • Beğendim
      0
    • Çok beğendim
    • Beğenmedim
      0


Önerilen İletiler

CALL-OF-DUTY-6-MODERN-WARFARE-2-COD-6-PS3-PES__22701972_0.jpg

 

Arkdaşlar Call Of Duty 6 kadar güzel bir oyunu oynamayanınız yoktur.Ben bu başlıkta oyunu daha iyi anlamanız için oyundaki tüm karakterleri

anlatacağım.İşte karakterler:

 

 

Teğmen Simon ''Ghost'' Riley

 

Ghost-Museum-wood.png

 

Teğmen Ghost oyunda en sevilen karakter.Kaptanlarının görevini sadıkça yerine getiriyor.Ayrıca Ghost'un Gaz'ın hayaleti olduğunu söylemişlerdir ama doğrulanamamıştır.Gaz ve Ghost'u seslendiren kişi Craig Fairbass'tır.Ghost Loose Ends bölümünde Shepherd tarafından yakılarak öldürürülmüştü.Tabi Ghost'un yanında Roach da vardı.O da yanarak öldürülmüştü.Duyduklarıma göre herkes Ghost'un ölmesine çok üzülmüş.

 

 

 

Yüzbaşı John Soap MacTavish

 

Mw2_soap_runninggulag.PNG

 

Soap MacTavish aslında çavuştur.Ama Captain Price tarafından yüzbaşılığına terfi ettirilmiştir.Bana göre oyunda en güçlü karakter Soap MacTavish ve Gary ''Roach'' Sanderson .Çünkü en zor işleri hep onlar yapıyor.Ben Soap MacTavish'in saç modelini çok seviyorum.Oyunun son bölümlerinde Soap MacTavish gözünden oynuyoruz.Ayrıca son bölümde Shepherdin bıçak saplamasına ve tekme atmasına rağmen hayatta kalması çok dayanıklı oluğunu gösteriyor.

zor durumda gerçekten çok rahat.Çünkü herşeye hazırlıklı!

 

Nikolai

 

NikolaiMW.jpg

 

Nikolai helikopter ve uçağı çok iyi sürebiliyor bize en çok Endgame ve The Enemy Of My Enemy bölümünde bize yardımediyordu.Tam emin değilim ama

The Gulag bölümünün sonunda helikopteri galiba Nikolai kullanıyordu.Eğer Nikolai olmasaydı belki Soap MacTavish , Roach ve Captain Price ölmüş olacaktı.

 

Gary ''Roach'' Sanderson

 

Resim Bulamadım.

 

Oyunun başlarında Roach'ın gözünden oynuyoruz sonradan Loose Ends bölümünde ölüyor.Ama Roach'ın hiçbir zaman göremiyoruz.Resmi de yok.

 

 

Captain John Price

 

16251174325027746738012.jpg

 

Captain Price Task Force 141 de en büyük rütbeye sahip kişi. Doğrudan Task Force 141 takımının beyni olduğunu söyleyebiliriz.Oyunun sonunda sadece Task Force 141'den Captain Price ve Soap Mactavish kalıyor.Captain Price son bölümde Shepherd'le kavga yapıyor.Ama Shepherd onu yumrukluyor.Soap Mactavish Shepherdin batırdığı bıçağı karnından çıkarıp gözüne fırlatıyor.Captain Price Task Force 141'de en iyi emir veren kişilerden.

 

Korgeneral Shepherd

 

325px-Shepherd2.jpg

 

Korgeneral Shepherd aslında bir hain ama sonradan ortaya çıkıyor.Korgeneral Shepherd Rangersları yönetiyor.Oyunun eğitim bölümünde Birinci Sınıf Er Joseph Allen olarak oynuyoruz.Sonradan Shepherd bizi büyük düşmanımız olan Makarovun yanına gönderiyor.Joseph Allen bir casus olarak Makarovun yanına gidiyor Makarow onu anlıyor ve vuruyor.Sonradan diğer bölümlerde Shepherd ve Makarov savaş yapıyor.Ghost ve Roach'ı öldürende zaten Shepherd.

 

 

Joseph Allen

 

Resim Bulamadım.

 

Joseph Allen yardımcı karakterlerdendir.İlk başda biraz rangerslarla görev yapan Joseph Allen başka bir kimlik ile (Yeni adı Alexai Brodin)Makarovun yanına gidiyor vuruluyor ve ölüyor zaten yukarda anlatmıştım.Roach gibi Joseph Allen'in de resmi yok.

 

 

Sgt.Foley

 

Sgt_Foley-Museum.png

 

Amerika ruslar tarafından işgal ediliyor.Sgt.Foley ve Amerikan askerleri Amerikayı savunuyor.Sgt.Foley de askerlere emir veriyor.

 

 

Cpl.Dunn

 

cpl.dunn.png

 

Cpl.Dunn da Amerikayı koruyan askerlerden .

 

 

Vlamidir Makarov

 

Makarov_profile.jpg

 

Makarov oyundaki düşmanımız . Rusları ayağa kaldırarak Amerikanın işgal edilmesinde en büyük yardımı bulunan adam.

 

 

Emeğe Saygı

  • Beğen 1
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.