Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Onur Air iki adet A330 tipi uçak aldı


LOGİSTİCUS

Önerilen İletiler

Bir hafta içerisinde filosuna iki adet geniş gövdeli Airbus A330 ekleyen Onur Air uçak sayısını 29’a yükseltti. Her A330 tipi uçak 65 kişilik ek istihdam yaratacak ve her bir uçağın gerçekleştireceği ticaretle ülkemize yılda 190 milyon dolar döviz girdisi sağlanacak.

 

 

 

ILFC firmasından kiralanan çift koridorlu ve 10 bin 800 km menzilli uçaklara TC-OCA ve TC-OCB kuyruk tescili verildi. 358’er koltuklu A330 tipi uçaklarla birlikte Onur Air’in koltuk kapasitesi 6 bin 662’ye yükseldi.

 

 

 

Her uçak 65 kişilik ek istihdam yaratacak

 

Temmuz ayı içerisinde 3’üncü Airbus A330 tipi uçağında filoya ekleneceğini açıklayan Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu ise filoya katılan her A330 tipi uçağın 65 kişilik ek istihdam yaratacağını ve her bir uçağın gerçekleştireceği ticaretle ülkemize yılda 190 milyon dolar döviz girdisi sağlanacağını söyledi.

 

İkinci A330’u Hong Kong’dan Türkiye’ye getiren kaptanlar için Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninde konuşma yapan Onur Air Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ercan Peksatıcı bir Türk havayolu şirketi olarak filolarına A330 gibi büyük uçaklar ekledikleri için çok mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi. Peksatıcı “Yeni uçaklar Onur Air’e ve ülke ekonomisine hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

Uçak sayısı 30 olacak

 

Onur Air’in filosu yeni gelen A330’larla birlikte 6 adet A300, 2 adet A330, 9 adet A321, 7 adet A320 ve 5 adet de MD-88 tipi olmak üzere 29 uçaktan oluşuyor. Şirket Temmuz ayında filosuna 1 adet Airbus A330 daha ekleyecek ve uçak sayısını 30’a, koltuk kapasitesini ise 7 bin 18’e çıkaracak.

 

Logisticus Dergisi Ulaştırma Lojistik Denizcilik

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Onur Airle ucmak yurek ister resmen kelle koltukta ucuyorsun demektir.. Onur Airle tek ve sonkez uctum birdahada ucmamaya yemin ettim, bir kere onur airdaki koltuklari nasil tarif etsemki herhalde dolmuslarin koltuklari daha lukstur onur airen koltuklari yaninda.. Eski bakimsiz havada iken her an sanki dusecekmis gibi geliyor insana.. Siz siz olun eger olumunuze susamadiysaniz onur airden uzak durun derim :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
  • 2 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.