Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Türkiye ve AB


clay

Önerilen İletiler

bence de girmemelidir AB bir Hiristiyan birligidir bizi de alacak degillerdir

Ayrica AB nin bizden istedikleri asla verilemez;

dilimiz

dinimiz

bayragimiz

marsimiz

topragimiz

daha da....

 

Katılıyorum.Ben artık karşıyım.Yeterince kapılarında yalvardık.ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördük.Başka alternatifler var.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Avrupa Osmanlıyı nerdeyse parçalayıp yok etmişti. Atatürk savaşta yenilmiş ve her yeri Avrupa tarafından işgal edilmiş Osmanlı dan sıyrılarak, başlattığı kurtuluş savaşı sonucunda yepyeni bir ülke kurmuştur. Kurulan bu ülkenin bağımsız laik ve antiemperyalist bir karakteri vardır. Hilafeti kaldırmıştır. Bu noktada hilafet konusunda tartışmaya geçmek istiyorum.

Avrupada bilindiği üzere papalık sistemi vardır. tarihte uzun zamandan beri papalık insanların din duygusunu sömürerek bir hiyerarşi oluşturulmuştur. Misyonerlik adı altında emperyalizme destek vermiştir. Eğer Avrupada da Atatürk gibi bir insan olsaydı, amacı sadece insanların din duygusunu sömürerek kullanmak olan papalık gibi anlamsız, gerici bir kurumu çoktan kaldırmıştı. Bunu, onların papası varsa bizim de halifemiz olması lazım diye düşünenlere söylüyorum.

Halifeliğin Kuran da açıklaması var mı? Hangi mezhebi temsil eder? Kuran da mezheplerin açıklaması var mı?

Halifeliği Osmanlıya getiren Yavuz Sultan Selime gelmek istiyorum. Tarihte Yavuz yiğit ama gaddar bir padişah olarak açıklanır. Ülkedeki bir karışıklık esnasında kendi babasını devirerek iktidara geçmiş bütün kardeşlerini boğdurmuş, tek bir gecede 40 bin aleviyi keserek kuyulara atmıştır, çok gerekliymiş gibi gitmiş hilafeti almıştır. Neden? çünkü padişahlığına üstünlük sıfatı katacak. Tarih kitaplarında bir rivayete göre Abbasi halifesinin kendi elleriyle halifeliği Yavuza teslim ettiği yazılır. Belki de aslolan Abbasi halifesinin Yedikule zindanlarında çürüdüğüdür. Yavuz zamanında Avrupaya hiç bir sefer yapılmamıştır. Ayrıca o zamanın papası ile de görüşmeleri olduğu söylenir. Öldükten sonra yerine geçen oğlu Kanuni Sultan Süleyman için Kanuni lakabınının çok adil olduğu ve ülkeye adaleti getirdiği için takılmış olduğu söylenir. Demekki ortada adil olmayan bir şeyler varmış. Bu da Yavuzun ülkeyi ne kadar adaletsiz yönettiğinin başka bir kanıtıdır.

Belki bu iddialarımın aslı astarı yoktur. fakat olmadığını bana araştırarak göstermelerini ve kanıtlamalrını bekliyorum

Bir de bazıları cumhuriyetin kurulmasından itibaren yani 83 yıldır zulüm altındayız derler. Ben de Atatürk öldüğünden beri Yani 68 yıldır zulüm altındayız diyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
250 milyar doları geçik borcu şu durumunla kapatamazsın...

 

 

 

:zorro:

 

Yaklaşık 2.5 yıl önce bu cümleyi de kullanmışım...

 

Şimdi bakıyorum da tam bilmedikleri hakkında kesin hükümler dillendirenlerden olmuşa benzer bir yan var sanki... :D

 

Şunu söylemek istiyorum:

 

AB ye gireriz girmeyiz; burada önemli olan küreselleşen dünyada önemli bir yeri olan AB gibi yapıların hukukundan ve ekonomisinden yararlanabilmektir...

 

Türkiye'de demokrasi şu anki şartlarda ancak AB yolculuğunda güçlenebilir ve Türkiye ekonomisinin küresel yapıya uyumu da sanırım ciddi anlamda bu yolculukta olabilirlik kazanır...

 

Bu AB konularına yazdığım dönemde çokça söz edilmiş olan Rusya-Çin-Hindistan küreselleşmeden en çok yararlananlardandır bildiğim kadarıyla...

 

Saygılar...

 

:zorro:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

70 yıl zulüm altında yaşamaktan herhalde. zamanında bizi işgal edip parçalamak isteyen ülkelerin hukukuna muhtaç olmuşuz. küreselleşme adı altında tam emperyal sistemin köleliğini kabul eder hale gelmişiz. söylenecek bişey yok.

 

İyi de sayın clay sizin devletiniz zaten batıya yönelmiş her alanda, küreselleşme ise çağımızın bir gerçeği artık; bizdeki bazı komplo teorisyenlerinin abarttığı Çin de Rusya da bu küreselleşmeden faydalanmaya bakıyor...

 

Küreselleşme öyle bir hal aldı ki salt emperyalizmle açıklanamaz bu bilgi ve teknik birikimi içinde...

 

Saygılar...

 

:zorro:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

biz nedense o teknik ve bilgiden faydalanmayıp herşeyimizi teslim ediyoruz.

 

Teknik ve bilgi konusunda kısmen haklısınız çünkü Türkiye'de bilim işine ciddi anlamda yönelen birçok insan mevcut ama bununla birlikte olumlu yanları alıp kendi kimliğinde bütünleştirme işini pek olgunlaştıramamışız hala...

 

Teslim ettiğimiz ise tam anlamıyla ne; her şey demektense daha somut ifadeler kullanılırsa iyi olur bence...

 

:zorro:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 9 ay sonra...

Swoboda: Türkiye reformları sürdürmeli

 

AP Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Hannes Swoboda, Türkiye’deki reform sürecinde duraklama gözlemlediklerini savunarak, “Türkiye’ye çok açık ve net bir mesajımız var: Lütfen reform sürecine devam ediniz” dedi.

 

ankara’da temaslarda bulunan Swoboda ve beraberindeki heyet, görüşmelerinin ardından verilen resepsiyonda basın toplantısı düzenledi.

Haberin devamı

 

 

Swoboda, Ankara’daki görüşmelerine ilişkin bilgi vererek, Türkiye’ye üst düzey bir heyetle gelmelerinin verdikleri önem ve ilgilerinin bir işareti olduğunu söyledi.

 

“Türkiye’ye çok açık ve net bir mesajımız var: Lütfen reform sürecine devam ediniz. Çünkü bizim edindiğimiz izlenim 2007-2008 yıllarında bu süreçte bir yavaşlama söz konusu. Tabii bunların, Anayasa Mahkemesi’ndeki dava ve yaklaşan yerel seçimler gibi belli nedenleri olabilir. Ama bunlar yeterli bir neden teşkil etmez. Türkiye, eğer gerçekten AB’ye üye olmak istiyorsa bu süreci büyük bir kararlılıkla sürdürmeli.”

 

Swoboda, AB tarafından da Türkiye’nin önüne bazı engeller ve sorunlar çıkartıldığını bildiklerini, bunların olmasını da arzu etmediklerini belirterek, ama yine de reformların Türk halkının kendisi için yapıldığı yönündeki açıklamaları hatırlattı.

 

Swoboda, Türkiye’nin son dönemde izlediği aktif dış politikayı da överek, bu çerçevede Ermenistan ile başlatılan süreci takdirle karşıladıklarını kaydetti. Swoboda, “Ama şunu da unutmamak gerekir ki aktif ve yapıcı bir dış politika reformların yerini hiçbir zaman tutamaz” ifadesini kullandı.

 

TÜRKİYE RAPORTÖRÜ RUİJTEN

Heyette bulunan AP Türkiye Raportörü Hollandalı Hırıstiyan Demokrat Ria Oomen Ruijten de konuşmasında, Türkiye raporunun ilk taslağını gelecek hafta parlamentoya sunacağını hatırlatarak, raporunun dengeli ve objektif olduğunu bildirdi.

 

Sözlerini “Türkiye’ye tek bir sorunun yanıtını aramak için geldim. O da acaba hükümet, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve Türk halkı AB tam üyeliği ve reform sürecine aynı içtenlikle bağlı mı?” diyerek sürdüren Ruijten, hükümetin bu hedefe hala bağlı olduğunu gördüğünü ancak siyasi alanda bir ayrım gözlemlediğini, bütün partilerin aynı oranda bu hedefe kilitli olmadığını söyledi.

 

Ruijten, AK Parti’nin ikinci kez iktidara geldikten sonra, Türkiye’nin modernleşmesi için bu reformlara ihtiyacı olduğunu söylediğini anımsatarak, reformların sadece Türk halkı için değil, aynı zamanda Avrupalıların da yararına olduğunu bildirdi. Raportör, “Ancak, bizim gördüğümüz reform sürecinde bir duraklama var” diyerek, duraklama olan siyasi kriterlerin, sürecin, kalbinde yer aldığını ifade etti.

 

“Siyasi reformlar, fasılların açılmasından daha önemlidir” diyen Ruijten, bu reformlar gerçekleştirilirse fasılların kendiliğinden açılacağını savundu. Rujten, siyasi reformlardan kastının anayasal, kültürel ve bireysel haklarla ilgili reformlar ve yargı reformu olduğunu bildirdi.

 

Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile görüşmesinde Babacan’ın “Elimde bir AB aynası tutmak isterim” dediğini aktaran Ruijten, “Bu aynanın amacı sadece Türkiye’nin ne kadar yakışıklı olduğunu göstermek değil, aynı zamanda nelerin düzeltilmesi gerektiğini de göstermek” dedi.

 

Ruijten, rapor taslağının gelecek hafta salı günü AP’de görüşüleceğini anımsatarak, metnin objektif ve dengeli olduğunu, bazı alanlarda eskiye kıyasla eleştirel olabilirken, dış politika gibi alanlarda da daha olumlu olabileceğini, ama genel olarak Türkiye’yi yansıtan bir ayna olacağını bildirdi.(NTV)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

*REFORMLARIN SADECE TÜRKIYE'YE DEGIL AVRUPA'YADA FAYDALARI VAR!*bu sözün üzerinde durmakta yarar vardir.

Bildigimiz ve yasadigimiz olaylar bize gösteriyor ki PKK ve AB isbirligi Türkiye'ye karsi bir cephe olusturmus durumdadir.PKK isteklerini AB yoluyla dikte ettirmektedir.

Abdullah Öcalan'a komsu fikri yine AB den kaynaklanmis bakan bunu önce inkar ederek sonunda itiraf etmek zorunda kalmistir.

 

AB nin Türkiye'yi hazmetme kapasitesi yoktur olmadigi icinde Türkiye'nin bölünmesi kacinilmazdir.Burada Kürtlere yapilan bir ihanet vardir AB tarafindan, o da Kürtsüz bir Türkiye'nin AB ye üye olmasinin gerceklesmesidir.

Brüksel zirvesi sonuc bildirgesinin Türkiye baslikli bölümünde yer alan 23.madde baska hicbir ülke ile ilgili kararlarda olmayan bir maddedir.Bu madde AB nin Türkiye üzerindeki planlarinin ne oldugunu bize anlatmaya yeterlidir.

AB icin göbek atanlarin,karsi olanlari irkcilikla suclayanlarin bu 23.maddeyi iyice bir okuyup degerlendirmeleri gerekir.Belki bir ilham dogar kafalarinda.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 11 ay sonra...

zaten bizim milletin cogu AB AB diye tutturmasaydi... millet kim bizi AB ye girdirecekse o basa gecsin diyo...

bence de girmeyelim ne isimiz var ya..tarih bizi affetmez.. hele su Kibristaki Türkler cok sinir oluyorum nasil tolerans gösteriyorlar Rumlara suna bak Kibris da giderse AB ugruna hic sasmam..

 

 

kisa ve öz,.Avrupa birliginin gercek adi Türkiye ve Türklük degerleri olmadigi müddetce Türkiye Avrupa birligine zaaten girmeyecektir,.tüm ugraslarimiz Avrupa birligini adam etmek amaclidir,Avrupa birligine girme ugrasimiz ise tek kisi kalmis canavari yok etme amaclidir ,bunu akliniza yerlestirin ve bekarsaniz biran evvel evlenip adam gibi cocuklar yetistirin,.yasli ve sekli bozulmus Avrupa´nin Türk milletine,güzelliklerine ve degerlerine acilen ihtiyaci vardir. Güzel bir Dünya icin Dünyayi biz olusturmaliyiz. Fidan ekilir ,sevilir ,ve yeserir..ama sulanmaz ise cürür gider ,.askimiz adam gibi olmali ve meyve vermeli.Avrupali gibi degil.Her ormanda agac bulunur ,.ama farkli farklidirlar,.dallarinizi kesmelerine izin vermeyiniz,.köklü olmaya calisiniz degerli dostlarim. Avrupa dedigimiz maalesef yanmis,erimis bitmis bir mum gibidir..beynimizdeki isildi ile neden biz Avrupa olmayalim? Avrupa´da Dünyamiz degilmi? Ama unutmayalim, güzel Avrupalilarda yok degil..bunlarla tanismaya ve yesermeye yönelelim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Yukardaki yaziya bakiyorum,ne tarafindan tutulacagini kestiremedim dogrusu.AB'ye AB'yi adam etmek icin girecekmisiz!Yani bunu ilkokul ögrencisi söylemez söylesede cocuktur denir.Adam etmekm icin girmeye calistigimiz AB'nin dayattigi ne varsa zina da dahil hepsini kabul etmisiz,sona ermeyen dayatmalarini kamuoyuna hazmettirerek kabul etmeye calisiyoruz ama gelin görün ki arkadas 'AB'yi adam etmek icin AB'ye girecegimizi iddia ediyor.Heralde saka yapiyordur.Bu anlamda olacak ki Avrupa sehirlerinde de aynen Türkiye'de ki gibi her sokaga bir iki cami yapimiyla basladi bu Avrupayi adam etme calismalari.Güldürmeyin insani.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

AB konusu her ne kadar 3-5 cümleyle açıklanamayacak kadar kapsamlı olsada, kısacası konuyu açan arkadaş gibi bende AB ye girmemizi doğru bulmuyorum.Zira bizi türlü dayatmalarla,biz olmaktan çıkmış,asimile olmuş bir Türk Milleti olarak almak istedikleri yada hiç istemedikleri,kedinin fareyle oynadığı gibi oynadıkları kanısındayım.

 

Yalnız konuyu açan arkadaşım Enver Paşa için demiş olduğunuz "dangalak" sözünü yakıştıramadım,her ne kadar enver paşanın bir çok politikasını beğenmeyen,yerinde bulmayan biri olsamda sanırım bu sözü kaldıramadım.

 

Saygılarımla.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Türkiye,AB'ye girmek istiyorsa adam gibi girmesini bilmelidir.Bir gecede AB ugruna bilmem kactane uyum yasasi cikartarak,subaylarini tutuklatarak,Atatürk'e hakaret ettirerek,ABD-AB'ye yagdanlik olarak degil,alni acik basi dik bir sekilde girmelidir.AB istiyor diye satmadigimiz yerimiz kalmadi.AB istiyor diye degistirmedigimiz yasa kalmadi.Türklüge küfretmeyi su olmaktan cikartarak AB'ne girmek isteyenler önce kimliklerinide iade etmelidirler.

 

Bir zamanlarin devrimci kirintilarinin dün bölemedikleri Türkiye'yi,Cumhuriyet Devrimlerini hice sayarak cemaatlerin cirit attigi Türkiye'yi AB'ne paspas yaparak üye olmaya calisanlar, One minit oyunlariyla, ancak peslerinden gelen kalabaliklari kandirabilirler.

 

Siyonizmin taseronlugunu yapanlarin yönettigi Türkiye AB'nin istekleri gerceklesmedigi sürece o birlige üye olamaz.Düsseldorfta milletin paralari ile reklamlar yaptirip,secimde oy gaspetmek icin kürsüye cikip,sözümona "AB'ne hava atmakla bu is yürümez"Yandas medya istedigi kadar "ERDOGAN AB'YE REST CEKTI"diye yaglasin,Erdogan böyle göstermelik ic konjuktüre yönelik Kasimpasa agaligi ile AB'ye degil ancak AKP'nin grup toplantisina katilabilir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

AB üyesi 25 ülkenin devlet ve hükümet başkanları, 2009’da yürürlüğe girecek ve Avrupa’nın geleceğini şekillendirecek AB Anayasası’nı İtalya’da imzalamıştı. Conservatori Sarayı’nın Jül Sezar Salonu’nda Papa X. Innocenzıo’nun ayaklarının dibinde düzenlenen törende

Türkiye adına Başbakan Tayyip Erdoğan ve dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül de AB’ye teslimiyet imzası atmıştı. İmza töreninin, Türk ve Müslüman düşmanı Papa X. Innocenzio’nun heykelinin önünde yapılması, AB’nin Haçlı zihniyetini belgelemişti.

 

-http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=4743-

 

AB Bayrağı ndaki 12 yıldız ne anlama geliyor?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

-http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=4743-

 

AB Bayrağı ndaki 12 yıldız ne anlama geliyor?

 

Dün Hiristiyan Birligine imza atanlar simdi o birlik tarafindan kabul edilmedigimiz icin öfkeleniyorlar.O Papa ayni zamanda bir numarali Türk düsmaniydi.O imzayi o heykelin altinda atmak bile cok manidardi.Ulus Meydaninda AB'ye girdik diye millete neredeyse göbek attirdilar.Ve geldigimiz nokta buraya kadardir.Hava atarak üyelik olmaz.Gazeteci tutuklatarak demokrasi olamayacagi gibi efelik yaparak AB üyesi olunmaz,ancak kenar mahalle kabadayiligi olur.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye,AB'ye girmek istiyorsa adam gibi girmesini bilmelidir.

Vallahi bir yasima daha girdim. Ne zamandan beri siz Türkiye'nin AB'ye girmesi tarafisiniz?

 

Hadi diyelimki hatanizi anladiniz ve girmesi gerektigini gördünüz. O halde siz söyleyin Türkiye AB'ye nasil girebilir?

 

Buyurun fikirlerinizi alalim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Benim AB'ne girmeyelim anlaminda bir yazimi bir sözümü buraya bulup cikarin o zaman.

 

saygilarla

Yorumlarinizdan anlasilanlari söyledik. Yanlis anladiysak buyurun nasil, hangi sartlarda girilmasi gerektigini anlatin. Tüm yazilariniz AB'yi elestirel bir bicimde. Yani elestirdiginiz bir toplulugami girmek istiyorsunuz?

Acik yorumlar yazalimki kimsede yanlis anlasilmasin.

Ben her yorumumda Türkiye'nin AB'ye girmesi gerektiginin üstünü cizmisimdir. Yani AB normlarini doldurup girmemiz gerektigini söylemisimdir. Siz simdi kalkip nerede girmiyelim dedigimi gösterin diyorsunuz. Girelim dediginiz yorumunuz varmi? Bu basliktaki sondan ikinci yorumunuz haric tabiiki.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kalpleri ile AB'ye göbekten bagli olmakla,AB'nin haysiyetli bir üyesi gibi olmak arasindaki hassas cizgiyi birbirinden ayiramadiginiz zaman farkeden hicbirsey yoktur.Mandacilikta böyle bir özellige sahiptir.Ne denirse o yapilarak efendilerin sözleri yerine getirilmis olur.Bugün hala yolsuzlukla,hirsizlikla ülkesine gelen yabancilari soymakla ünlü Bulgaristan'in bu noksanliklarina bakilmadan AB'ne alanlar 50 yildir Türkiye'nin karsisina akla hayale gelmeyecek zorluklar kriterler cikartmis ve cikartmakta direnmektedirler.Bu esitsizlige karsi olmayi AB karsitligi ile özlestirmek ancak art niyetle aciklanabilir.

 

AB'nin nasil bir cifte standartlar birligi oldugu artik ispata gerek kalmayacak sekilde ortadadir.Insan haklari diye en ufak bir konuda Türkiye'nin girtlagini sikan AB yillardir ülkede yasanan hukuksuzluklari,ve muhalif medya üzerindeki baskilari,sindirmeleri görmezden gelmektedir.AB önce güven verebilmelidir.

 

Bunlari dile getirmek bir vatandas olarak benim görevimdir,sonucta bagimsiz bir ülkenin vatandasiyim ve girmek istedigim bir topluluga esit ölcülerle girebilmeliyim.Benim vatandas olarak onurum AB üyeliginin üzerindedir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 

Buyurun fikirlerinizi alalim.

 

Sayın dominik, AB nin dini bir felsefesi olduğunu kabul ediyor musunuz, 12 yıldız ne anlama geliyor ve yukarıda iletide verdiğim fotoğrafın özel bir anlamı var mı?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"Dengesizler" "ismarlama rapor" "Onlar rapor yazsin biz bildigimizi okuruz"!!

 

Bu sözler Ileri Demokrasi getirecegim diyen basbakana aittir. AB'ne yanit olarak yaptigi konusmada bunlari ifade etti. Bakin bu sözleri not edin. Bir süre sonra basbakan ben öyle söylemedim ispat edemeyen serefsizdir diyecektir.

 

AB'ne adam gibi girmeyi hep savundum. Adam gibi olmak önce ülkenin milli cikarlarini gözetmekle baslar. Bildigimiz kadariyla AKP iktidarinin böyle bir sorunu yoktur. Bunlarin ülke cikarlarini gözetmeleri diye bir anlayislari olamaz. Onlarin kimlerin cikarlarini gözettigini biliyoruz.

 

Adam gibi girmek demek; Demokrasiyi kendi halkin icin gelistirmelisin.

AB istiyor diye isgüzarlik yapmak talimatla is yapmak demektir.

 

Ülkede 4 yildir, süren bir senaryonun perdeleri oynaniyor. Ha bitti ha bitecek, ha suclu bulundu ha bulunacak diye bekledikce yeni yeni operasyonlar yapilmakta, birbirini tanimayan insanlar tutuklanip örgüt üyesi diye yaftalanmaktadir. Yillraca daglarda teröristlere gögüslerini siper edenler bugün Silivri'de cemaatlerin iftira kampanyalari ile tutuklu bulunmaktadirlar. Tutuklama yöntemi zaten antidemokratik ama ayni zamanda tutuklamalar yargisiz infaza dönüsmüs insanlarin sagliklari tehdit altinda ve yargilanmadan ölenler var. 3 yildir hala yargilanmayi bekleyen saniklar var. Bu hangi insan haklarina sigmaktadir. Insanlarin gözlerini intikam hirsi bürümüs, bu hirsla artik egriyi dogruyu göremez bir hale gelmislerdir.

 

Gazeteciler tutuklaniyor, basbakan hicte üzerine vazife olmadigi halde kamera karsisina geciyor ve gazetecilerin tutuklanmalarini savunuyor yani savcilik yapiyor sonrada biz ne savciyiz ne hakim diyebiliyor. Dün tahliye olanlar bugün tutuklaniyor, yarin tahliye ediliyor öbürgün yine tutuklaniyor ve sonrada adil yargilamadan bahsediliyor.

 

Gazetecilerin tutuklanmalarina özellikle son tutuklamalara sadece yurt icinde degil yurt disindada büyük tepkiler olustu. Dünyanin en büyük yazarlar klübü, gazeteciler cemiyetleri durumu kinadilar. En son AP(AVRUPA PARLAMENTOSU)Türkiye'deki antidemokratik gelismeleri masaya yatirip cok sert bir rapor hazirladi. Bu raporda, sadece gazetecilerin tutuklanmalari degil daha baska antidemokratik gelismeler kayda gecirildi. Ögrencilerin polis tarafindan acimasizca dögülmelerine calisanlarin haklarinin gaspedilmesine varana kadar Türkiye'nin gercekleri yazildi ve rapor haline getirildi.

 

Basbakan, AB'nin bu hakli raporuna karsi, Kasimpasa'li yönünü kullanarak efelendi. Vay efendim bunlar ISMARLAMA RAPOR YAZIYORLAR, DENGESIZLER, ONLAR RAPOR YAZSIN BIZ BILDIGIMIZI OKURUZ tarzi bir basbakana helede AB'ye girmek icin her seyini feda etmeye hazir olan bir basbakana yakisir tarz degildi. Iste basbakanin bu konusma tarzi bile adam gibi AB'ye giremeyecigimizi gösterir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 

Basbakan, AB'nin bu hakli raporuna karsi, Kasimpasa'li yönünü kullanarak efelendi. Vay efendim bunlar ISMARLAMA RAPOR YAZIYORLAR, DENGESIZLER, ONLAR RAPOR YAZSIN BIZ BILDIGIMIZI OKURUZ tarzi bir basbakana helede AB'ye girmek icin her seyini feda etmeye hazir olan bir basbakana yakisir tarz degildi. Iste basbakanin bu konusma tarzi bile adam gibi AB'ye giremeyecigimizi gösterir.

 

 

 

Dün akşam Mine Kırıkkanat şöyle dedi, işinize gelen raporlar da ısmarlama mıydı? İşinize gelince Kopenhag Kriterleri, işinize gelmeyince ısmarlama. Bu bana Saddam ı hatırlattı, batı kendisini yarattı o da kendini dev aynasında gördü ve...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.