Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BOLİÇ'in sayıklamaları....


ZURNA BOLİÇ

Önerilen İletiler

Herkese selamlar ve hemen konumuza geçelim..

 

Bugünkü konumuz herkesi ilgilendiren bir konu:AŞK ve MEŞK..Aşk,bir karın ağrısı,bir diş ağrısı gibi insana acı çektiren ve gırnavuk eden bir hastalıktır.Kurtulmanın yolu ve yordamı yoktur,ama zamanla geçen tipleri vardır aşkın..Bir insanı görürsün ve ona karşı göğsğnğn sol tarafından bir yanma hissedersin,ama ne yanma su içsen sönmez,vursan duymaz.Öyle lanet birşey.

 

Peki diyeceksiniz kardeşler,bu aşkın kaynağı nerdedir,nerden gelir nereye gider?

 

Valla kaynağı çok tehlikeli ve sansürlü yere kadar gider kanımca.Ne demiş şair-ozan "SEVDA BAŞTAN GİTMİYOR SARILIP YATMAYINCA"...Buradaki yatmak bir imadır,yaşayanlar bilir.İşte biz bu duruma MEŞK adını vermekteyiz.Meşk,kırmanca aynı zamanda göbek anlamına da gelmektedir.Yemek misali karşındakine sahip olma anlamına geliyor demek ki meşk..Karşındakini,aşkını yiyeceksin kardeşim.Yoksa onun adı aşk-meşk olmaz,olsa olsa gırnavuk olur ve düşen falafoş olup yok olur.

 

Siz siz olun,sakın başkası olmayın,kendinizi gırnavuk haline getirmeyin kardeşlerim.Bunun çaresi de önünüze bakın,kimseyle ilgilenmeyin.Çünkü;Bu aşk öyle menem bir şeydir ki ne yaparsan yap çıkıyor karşına.Aman olaki de evlenmeyin kardeşlerim.Nasihatlarımı kaideye almayan kardeşler en kısa zamanda bu illet hastalığa yakalana ve tez zamanda falafoş ola.

 

Herkesin gelecek ramazan bayramını kutlar gözlerinizden öperim.Ramazan uzak ama,içimden öpmek geldi kardeşler.Sonra eniştenin durumuna düşmeyeyim diye şey ettim di.

 

Sorusu olan kardeş var mı?

 

Demek yok,hadi bakalım görüşürüz kardeşlerim...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle Hoşgeldin Boliçim Elvirim..

Gelişine ve bu canhıraş girişine inan sevindim... Ama keşke önce biraz forumu gezseydin.. Konuyu ait olduğu yere açsaydın.. Hoşgeldin topicimizde karşılasaydık seni.. Neyse.. :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bugün de ölmedim anne,görüldüğü üzere bugünkü konumuz ölüm...Acep ne ola ki ölüm değil mi?

 

Neden varlıklar ölür ve ölünce gidilen bir tatil bölgesi var mıdır,varsa nerededir ve günlüğü kaç CENNET LİRASI dır.Ben araştırdım kardeşler uzun bir süre,birkaç günümü, harcadım ve bazı sonuçlara vardım.Varlıklar tedevülden gelme vakitleri geldiği zaman bir maraz çıkartırlar kendilerinde...Bu maraza bazıları hastalık der,bazıları maraza gerek bile olmadan diğer varlıkların elinden çıkan kaza ve elim kazalar sayesinde mefta olurlar.Meftalık ulvi bir pare değildir ama cennete bu nedense ulvilik değerine ulaşırlar..

 

Demek burada yokluk adını orada varlık alıyor,ölüm iyi bir şey demek ki.Bugünde ölmedim anne derken ben aslında bir üzüntü duymaktaydım.Ölüp cenneteki huri ve nurilerin yanında yerimi almam lazım.Ama olmuyor kardeşler,ama bunu başaracak azim ve güç biriktiriyorum..Varsa benim gibi gönüllü,onlarla beraber gruplar kuralım ve cenet denen ve sadece cennet lirasının geçtiği yere gidelim.İçeri girerken sevaplarına karşılık bir sürü marka veriyorlar sana ve istediğini elde ediyorsun..

 

Yaw süper bu cennet kardeşler..ama gelin görkünki bir de cehennem denen yer varmış.İşte beni o düşündürüyor kardeşler..ya günahlarımız daha çoksa işte o zamanda zebanilerin elinde kalırız mazalah..

 

Yanmak yaz mevsiminde güzel bir şey olabilir ama cehennemde öyle değil...

Kardeşlerim, siz siz olun bensiz ölmeyin,ölürseniz bile bensiz cennete gitmeyin;ağlarım arkanızdan kardeşlerim.Ölümünüze değil,bensiz giriş yapmanıza ağlarım.

Hadi bu günlük bu kadar...Beni hoş karşılayan KARDEŞ Arman'a sevgiler...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Konumuz İdamlar...

 

Biraz değil çok ciddi bir konu.Neden insanlar idam edilir ve bunda fasulyenin etkisi var mıdır?İdam,bir insanın yaptığı idiaa edilen bir suçtan dolayı cezalandırılması olarak açıklanabilir.Yani aslında kesinlik yoktur burada.Kesin olduğu varsayılır.İdam edilen için sorun geride bıraktıkları acılardır ama kalanlar için durum çok acıdır.

 

İşte biz burada kalanlardan ve benim fasulye olarak nakledeceğim fasulye tipi insanları anlatacağım.Fasulye,jargon itibari ile "sana ne oluyor?" denilen insan tipidir ve bizim konumuzun öznesidir.Bunlar genellikle,idama tanık olan kişilerdir. Cellatlardan bahsetmiyorum,gardiyan, temizlikçi gibi ya da sağlık memurundan bahsediyorum.Bunlar olayla yakından ilgisi bulunmayan ama görevleri gereği tanık olanlardır.Ama olaydan en çok etkilenen kesimlerden biri olarak gözüme batmaktadır ve bu batma beni rahatsız etmektedir.Ben de burada fasulye olduğumdan bu durum bana iyice batmaktadır.Ellerinden hiçbir şey gelmez,düşünün bir kere ya suçsuzsa bunlar..

 

Bu insanlar bu trajediyi sık yaşarlar,idam edilen bunun acısını kendi içinde hisseder ve ölür.Ama bu insanlar bunu hergün çekerler...bir insanın can çekişini,çırpınışını ve ölmek istemeyişini görürler.O insanların acısını kimse düşünmez...bu insanların fasulye olarak yaşadığı trajedi bence en önemli olanıdır.İdam edilen birini görmek zaten çok trajiktir,birde bunun ötesini görmek daha acı olsa gerek.

 

Bütün bunları görüp bunu içinde yaşatan,acı duyan bütün fasulyelerin ellerinden öper saygılarımı sunarım kardeşlerim....

 

Görüşmek dileğiyle..

 

 

BOLİÇ....

 

 

 

____________________________________________________________________________

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.