Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkeğim büyük severim.


Siyah_Beyaz

Önerilen İletiler

***

Erkeğim büyük severim.

 

Hemcinslerimden bahsetmek istiyorum sizlere...

 

Her şeyin aşırısını severiz biz erkekler. En büyük arabaya binmek ister, arabamızı en hızlı biz kullanmak isteriz. En büyük binayı yapmak istediğimiz için gökdelenler inşa edilmiştir. Ve tabi Titanic’i unutmamak gerekir, ne de olsa en büyüğe ulaşma isteğimizin en meşhur ve en büyük gemi kazasıdır o.

 

Anlayacağınız biz erkeklerin zihninde büyüklük hep önemlidir. Dahası her şeyin abartılısı makbuldür; çok içmeyi, deliler gibi sevmeyi, vurduk mu devirmeyi severiz. Ne kadar iyi cinsel performans gösterdiğimizi anlatmak için “arabada beş, evde on beş” demek bizim için gurur kaynağıdır.

 

Tüm bu büyüklük arayışından kadınların göğüsleri de nasibini almıştır. Kadın memesi biz erkekler için ayrı bir öneme sahiptir. Ne de olsa hayata gelir gelmez ilk karşılaştığımız nesne onlardır. Annemizin memesiyle başlayan macera cinsel birer objeye dönüştürdüğümüz memelere karşı takıntılar geliştirmemizle bambaşka bir şekle dönüşmüştür aslında. Öyle ki; nerede ufacık bir göğüs dekoltesi görsek zihnimiz allak bullak olur! Kısmen aptallaşırız onlar karşısında; adeta hipnotize eder bizi göğüsler.

 

Cinsel birer obje olmalarının dışında basitçe anlatmak gerekirse, kadın göğsü tıpkı erkek göğsü gibi yağ hücrelerinden oluşur. Tek ve en önemli işlevi süt üretmektir. Bildiğiniz gibi, bebekler için ana besin kaynağı anne sütüdür. Bu yüzden hemen her çocuk annesinin memesiyle kurar dünyadaki ilk ilişkisini. Doğar doğmaz tıkıverirler ağzınıza o koca nesneyi ki size yaşam versin, hayata devam edebilin diye.

 

Erkeklerin kadın memesine karşı takıntılı oluşları günümüz modern yaşantısında memelerin büyümesine, kadınların gün geçtikçe göğüslerini daha çok büyüttürmelerine yol açmıştır. Elbette bunun tek sorumlusu erkeklerin kadınlar üzerinde yarattıkları beğeni kriteri değildir ama erkek egemen toplumun kadınları meta haline dönüştürme çabasının bu hikayede başı çektiğini söyleyebiliriz. Bu yüzden göğüslerinin küçük olduğunu düşünen birçok kadın güven sorunu yaşıyor günümüzde. Sadece yağ hücrelerinden oluşan bu iki nesne yüzünden kadınlar mutsuz oluyor ve pek çok acıya katlanıp ameliyat oluyorlar.

 

Biz erkeklerin daha iri göğüsler talep etmek konusunda duracağımız yok. Bu yüzden büyük göğüslerin hayatımızdaki yeri kadınların bu taleplere karşı duruşlarını çok önemli bir noktaya getiriyor. Doğal ve gerçek olanın daha sağlıklı olduğunu, insanın mutlu olmak için yapmacık ve doğal olmayan şeylere yönelmemesi gerektiğini kabul etmek ve bununla savaşmak gerekiyor.

 

Herkes olduğu gibi güzeldir. Üzerinde oynanmış, sonradan şekil verilmiş şeylerin insan hayatına katacağı tek şey yapaylıktır. Mutlu olmak için sahte şeylere gerek yok. İnsan olduğu gibi güzeldir. Hem ne demişler, önemli olan büyüklüğü değil işlevi. Neden bu anlayış göğüsler için de geçerli olmasın ki!

 

***

Psk. Dr. Ozanser Uğurlu

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Acaba en büyüğü yalnızca erkekler mi ister?

 

Örneğin pırlantanın en büyüğünü istemeyecek kaç kadın vardır? Ya da içerisi hizmetçilerle dolu kocaman bir şatoda yaşamak istemeyecek...

 

Erkeklerin büyük göğüslerden hoşlanmasının, yukarıdaki yazının giriş bölümünde anlatılanlarla ilişkilendirilmesini pek de doğru bulmuyorum açıkçası. Uzmanların söylemesine göre göğüsler doğurganlığın sembolü ve erkekler de bilinç altlarında büyük göğüslere karşı biraz daha istekli olabiliyorlar. Tabii bu bir genelleme.. Her erkek büyük göğüslerden hoşlanır diye bir kural yoktur..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.