Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tarihte UFO'lar


Legendary

Önerilen İletiler

MAĞARA RESİMLERİ - Afrika

 

afrika1.jpg

 

M.Ö. 6000 yılından kalma bu iki resim Kuzey Afrika’da, Tassili, Sahra Çölü’nde bulunmuştur. Pek insana benzedikleri söylenemez. İlk başta bu kıyafetlerin kum fırtınalarından korunmak için kullanıldığı ileri sürüldüyse de 8000 yıl önce o bölgenin verimli alanlarla kaplı olması bu iddiayı çürütmüştür. Üsteki resmin sağında kask giymiş bir varlığın yanında gökte görünen diske dikkatinizi çekeriz.

 

afrika2.jpg

 

 

 

 

MAĞARA RESİMLERİ - Avusturalya

 

Bu illüstrasyonlar Teğmen Grey’in "Kuzey Batı ve Batı Avustralya’daki İki Keşif Yolculuğu’nun Günlüğü 1837, 1838 & 1839" adlı kitabından alınma. Kendisi 19. yüzyılda Kuzey Avustralya, Kimberley’nin Glenelg Nehri bölgesi yakınlarındaki bazı mağaralarda keşfe çıkmıştı. Çizimlerde garip giysili ve kask takmış bazı varlıklar görülüyor. Bu çizimlerin Aborijinlerden de önce yapıldığı tahmin edilmekte.

 

avustr5.jpg

 

avustr4.jpg

 

avustr3.jpg

 

 

 

 

MAĞARA RESİMLERİ - Ekvator

 

Bu resimler Ekvator'da bulunmuş figürleri tasvir ediyor...(Solda) Uzay giysisi giymiş gibi gözüktüklerine dikkat edin... Bir Apollo Astronotu'nun kıyafetine ne kadar da benziyor ...

 

ekvato6.jpg

ekvato7.jpg

 

 

ekvato8.jpg

 

MAĞARA RESİMLERİ - Fransa

 

Bu iki resim Fransa’da “Le Cabrerets” yakınlarındaki “Pech Merle” mağarasında bulunmuştur. M.Ö. 17,000–15,000 arasında tarihlendirilmektedirler. Resimde vahşi hayatla ilgili bir dolu şeyin resmedildiği bir manzarayla birlikte fincan tabağı şeklinde cisimler görülmektedir. Cisimler resmin temasına tamamen zıt durmaktadır. Altta iki ayaklı figürün yanıbaşındaki cisimlerle birlikte büyütülmüş resmini görmektesiniz. Varlığın bir kuyruğu olduğuna dikkat edin.

 

fransa9.jpg

 

 

fransa10.jpg

 

 

 

 

MAĞARA RESİMLERİ - Irak

 

Aşağıdaki kertenkelemsi varlık heykelleri Irak’ta bulunmuştur. M.Ö. 5000-4500 yılları arasında tarihlendirilen bu heykelcikler “British Museum”da bulunmaktadır.

 

irak1.jpg

 

irak2.jpg

 

 

 

 

MAĞARA RESİMLERİ - İtalya

 

Bu mağara resmi M.Ö. 10,000 yılına tarihlendiriliyor ve buluntu yeri Camonica, İtalya. Resimde kask takmış, koruyucu elbiseler içinde ellerinde tuhaf aletler taşıyan iki varlık görülüyor.

 

italya12.jpg

 

MAĞARA RESİMLERİ - Kızılderililer

Taşlar üzerine çizilmiş bu resimler Kuzey Amerika Yerlileri tarafından binlerce yıl önce yapılmış. Kızılderili kültürüne göre gökteki iki cisim havada çarpışmış ve bir tanesi Death Valley denilen vadiye zorunlu iniş yapmak durumunda kalmıştır. Derken (büyük ihtimalle başka bir gemiyle) bir takım insanlar gelmiş ve bu insanların hasar gören Disk biçimindeki aracı tamir etmek için uğraşırlarken bölgedeki yerliler tarafından gözlemlenmişlerdir. Üstteki iki resim muhtemelen hasar görmüş aracı tamir etmek için gelen insanlar tarafından kullanılan geminin temsili bir resmidir. İki resmi karşılaştırıdığımızda sağdakinin yanlarında ve alt kısmında bir takım hasarın resmedilmiş olduğunu görüyoruz.

 

kizild13.jpgkizild14.jpg

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

MAĞARA RESİMLERİ - Meksika

 

meksik15.jpg

 

Bu 7000 yıllık resim 1966 yılında Mexico’da, Querato eyaletinde bulunmuştur. Resimde büyük oval ve ışık olması muhtemel bir takım ışınlar saçan bir cismin altında kollarını açmış 4 figür görülüyor.

 

meksik16.jpg

 

 

Disklerin yanında kıyafetler içindeki bir figürü gösteren İnka el sanatlarından birkaç seramik örnek

 

MAĞARA RESİMLERİ - Mısır

 

misir1.jpg

 

Mısır’da Kush (Nubia) altın madeni ocakları içinde bulunan bir tapınağın duvarında rokete inanılmaz bir biçimde benzeyen bu figüre rastlanmıştır.

 

misir2.jpg

 

 

Mısır’da Kuzey Sakara, Mastabas’da bulunan “Ptahhotbe”nin mezarının duvarına çizilmiş bu resimde iki ayaklı, iri gözlü "Gri" 'lere çok benzeyen bir varlık görülmektedir. Yorumu size bırakıyoruz..

MAĞARA RESİMLERİ - Nepal

 

nepal.gifnepal2.jpg

 

 

 

Bu Lolladoff tabağı Nepal’de bulunmuştur. 4,000 yıllık bu taş tabak disk şeklindeki UFO’yu net bir biçimde göstermektedir. Ayrıca diskin üzerinde bugün “Griler” dediğimiz varlık tipine şaşırtıcı bir biçimde benzeyen bir figür görülmektedir...

 

MAĞARA RESİMLERİ - Özbekistan

 

M.Ö 7000 yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen bu mağara resmi Özbekistan -Fergana'da bulunmuştur. Çizimde, bugünkü Astronot kıyafetlerine benzer bir donanımda bir varlık ve üstünde disk şeklinde havada duran bir cisim çok net olarak görülmekte.

 

ozbekistan.jpg

 

MAĞARA RESİMLERİ - Peru

 

 

Taşa resmedilmiş bu iki kaya örneği Peru, Toro Muerto’da bulunmuştur ve 12-14 bin yaşındadır. Dikkatle bakıldığında varlıkların başları etrafında bir çeşit hale ye benzer bir şey olduğu görülmektedir. Ayrıca resimde ortada görülen varlığın solunda cisme benzer bir şey var. Acaba ne?

 

 

 

peru1.jpgperu2.jpg

 

 

 

 

Kaynak:

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Yukarıda ufolara ve uzaylılara kanıt diye sunulan fotoğrafların çoğu sahtedir. Bir kaç tanesi hakkında aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz..

 

-http://www.siriusufo.org/uforum/forum_posts.asp?TID=7539-

 

-http://www.siriusufo.org/uforum/forum_posts.asp?TID=4704&PN=1-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Resimler sahte veya degil bunlarin cogusu mevcuttur.Ufo uzmani Erich Van Däniken'in bu konular üzerinde bircok kitabi vardir.Bizzat kendisi dünyayi gezerek bu resimlerin bulundugu magaralari gezmistir.Kitaplarinda resimlerle simdiki uzay arac ve giysilerini karsilastirmis dengeler kurmaya calismis fakat illede uzaylilar var dememis sadece okuyucunun görüsüne birakmis ve bilim adamlarindan cevap beklemistir.Verilen cevaplarin cogusu bu resimlerin uzayla hicbir ilgisinin olmadigi yönündedir.

 

Muhakkak ki zaman zaman,hepimiz bazi sorulara hedef oluyoruz kendi kendimize;neden ucsuz bucaksiz görünen uzayda sadece dünyada yasam var,neden diger yildizlarda yok veya varmi diye sorariz hep.Birtakim iddialar atilir ortaya,bunlarin hicbirisinin müspet bir cevabi yoktur.Belki vardir biz bilmiyoruz.

 

Jules Verne hayali cok genis birisiydi.Onun kitaplarinda konu olarak ele aldigi bircok hayal ürünü zamanimizda artik hayal ürünü olmaktan cikmistir.Bakin "AYA BILE GIDILDI" o kitaplari okurken inaniyormuyduk bunun birgün gercek olacagina,ama oldu.

 

Yine de eski medeniyetlerden kalma eserleri illede uzaylilara mal etmemeye calisalim ki o medeniyetlerede haksizlik olmasin.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Resimler sahte veya degil bunlarin cogusu mevcuttur.Ufo uzmani Erich Van Däniken'in bu konular üzerinde bircok kitabi vardir.Bizzat kendisi dünyayi gezerek bu resimlerin bulundugu magaralari gezmistir.

 

Aslında verdiğim linklerden ilkini inceleseydiniz, bu asparagaslardan birini bizzat Däniken'in yaptığını görebilirdiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Aslında verdiğim linklerden ilkini inceleseydiniz, bu asparagaslardan birini bizzat Däniken'in yaptığını görebilirdiniz.

 

Olabilir,ben bunun tartismasini yapmiyorum.Däniken'le ilgili olarak bilim adamlarinin görüsleri zaten mevcuttur.Yani ciddiye alinacak birisi degildir.O nedenle ben bu resimlerin sahte veya gercek olmasi degil uzayla bir ilgisi olmadiginin belirlendiginden bahsettim.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.