Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

AYLIK BURÇ Yorumlarınız ... "TEMMUZ"


GeceKuşu

Önerilen İletiler

" TEMMUZ Ayı Burç Yorumlarınız " ... :)  thumbsup.gif

***

 

koc_big.gifKOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hep denediniz hep yenildiniz. Önümüzdeki ay yine deneyeceksiniz ama artık nasıl deniyorsanız bu sefer daha da kötü yenileceksiniz, hatta baya bildiğin rezil olacaksınız. İyice insan içine çıkamaz hale gelmeden önce pes etseniz iyi olacak.

boga_big.gifBOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın bir arkadaşınızla yürüttüğünüz iş ortaklığı meyvelerini vermek üzere. Bu ay yakın arkadaşla iş ortaklığı yapılmaması gerektiğini öğrenerek önemli bir tecrübe edineceksiniz.

ikizler_big.gifİKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sırf bir iş yapıyor gibi görünmek için 2 yıldan beridir üzerinde çalıştığınız roman projesinde ana karakterin 20'li yaşlarda, psikolojik problemleri olan, içine kapanık, yalnız ve melankolik bir erkek olmasına karar vererek önemli bir ilerleme kaydedeceksiniz.

yengec_big.gifYENGEÇ (22 Haziran - 23 Temmuz)

Yeni başlayacağınız ayda sizi inişli çıkışlı günler bekliyor. Jüpiter bununla ilgili bir de asansör esprisi yapacak oldu ama çok klişe olduğunu söyleyip susturduk kendisini.

aslan_big.gifASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos)

Satürn'ün Aslan Burcu'na girmesiyle bu ay liderlik vasıflarınız ön plana çıkacak. Şimdi geriye sizi lider bilip peşinize takılacak kadar saf birilerini bulmak kalıyor.

basak_big.gifBAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Bir süredir uzaktan uzağa hoşlandığınız kişiye biraz alkolün de yardımıyla açılma cesaretini bulacaksınız. Söz konusu kişiden alacağınız yanıtı hazmedebilmek için yine alkolün yardımına ihtiyacınız olacak..

terazi_big.gifTERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

İnsanların sizi ciddiye almadığını düşünüyorsunuz ancak "Terazi mi? Bu hafta da kafasına göre takılsın işte ya." şeklindeki yorumlarına bakılırsa gezegenlerin de sizi pek salladığı yok.

akrep_big.gifAKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Kirli sakalın bazı insanlara yakıştığı bir gerçek ama o insanların tamamının erkek olduğu da bir gerçek. Erkek arkadaşınızın epilasyon konusundaki uyarılarına çok geç olmadan kulak verseniz iyi olacak..

yay_big.gifYAY (23 Kasım - 22 Aralık)

Birlikte olduğunuz kişi ilişkinize biraz heyecan katmak için gösterdiğiniz çabayı farkediyor ve bu yüzden sizi takdir ediyor. Yine de rus ruleti fikrine o kadar sıcak bakmayabilir.

oglak_big.gifOĞLAK (23 Aralık - 20 Ocak)

Burcunuzun uğurlu taşının yakut olması çok hoş, sizin asla ona sahip olamayacak olmanız ise çok daha hoş..

kova_big.gifKOVA (21 Ocak - 19 Şubat)

Çocukluğunuzdan beri dişlerinize gösterdiğiniz özen nedeniyle çevrenizdeki insanlar tarafından hep takdir edildiniz. Bu ayın sonuna doğru kimliğinizi tespit etmeye çalışacak olan adli tıp uzmanları da aynı şekilde sizi takdir edecekler.

balik_big.gifBALIK (20 Şubat - 20 Mart)

Son günlerde yaşadıklarınızdan ötürü kendinizi gitgide kalabalıklar içinde yalnız hissetmeye başlayacaksınız. Üstelik bunu 3400 nüfuslu bir ilçede başaracaksınız. Vallahi bravo!

 

 

***

 

Kaynak: zaytung dürüst ve tarafsız ASTROLOJİ...

 

ÇOK ÖNEMLİ NOT:

*Bu başlık iletisinde yer alan tüm burç yorumlasrıyla ilgili yazılı ve görsel materyal, html kodlarına varıncaya kadar gerçek dışıdır uydurmadır. 

*Kemik yaşı 18'den küçük olanlar burç yorumlarına bakıp hemen çıkmak için dahi girip yorumları okuyamazlar.

*Son olarak, Kemik yaşı 18'den büyük olanlar burç yorumlarını okuduktan sonra yaşamlarında oluşacak değişikliklerden ötürü forumu ve beni dava edip mahkemelerde süründürmezseniz gerçekten çok sevinirim.

 

Saygılarımla....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.