Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

network marketing sistemleri para kazandırır mı?


Önerilen İletiler

Ben network marketing sistemini anlamaya ve bilgilenmeye çalışıyorum. öncelikle okuduğum kitaplar kiyosaki, dale carnegie gibi..

para kazanma konusunda ki fikirlerimi geliştirip düşüncelerimi değiştirmeme neden oldu.

istatistiklere baktığımda amerika ve japonyada neredeyse 3 kişiden biri networker.

bu konuda başlık açmak istiyorum çünkü türkiyede network sistemleri yaklaşık 20 yıldır olmasına rağmen hala güvenilirliği yok ve saygı duyulan bir alan değil. network işinin bu çağa yakışan ve bilgi çağıyla oluşan bir iş olmasını anlamak türk halkı için biraz zor görünüyor.

fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 3 yıl sonra...
Misafir murat sağlam

bence netwörk marketing adı altında size sadece o an ürünleri satmak ve sizi sisteme dahil etmek bütün riskler sizin üzerinizde iş yaparsanız ne ala yapamazsanız sıradakine geçerler size iş ortaklığı teklif ettiklerini söylüyorlar bu gerçek olsaydı sizin bu işe uygun olup olmadığınıza bakarlardı öyle ya siz iş ortağı olarak sokakta bulduğunuz herkesi mi seçerdiniz yoksa bu işe uygun insanlarımı seçerdiniz söylenenler doğru olsaydı size önce bu işin eğitimini verirler sınav yaparlar uygun olan insanları dahil ederlerdi sistem güzel Amerika ve Japonya gibi ülkelerde işleyebilir ama bizim türk insanının malum özelliklerinden dolayı işin sağlıklı olduğuna inanmıyorum tepedeki insanların sizin iş yapıp yapmadığınızla ilgilendikleri yok sadece o ay oluşacak ciroyu düşünürler baktığınızda sadece bir kaç kişinin para kazandığını görürsünüz ayrıca kazanıldığı söylenen rakamlarda şüpheli devletin bu konuya biran önce eğilmesi ve çözmesi gerekiyor bence 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 ay sonra...

genelde altına adam alarak işleyen ve altına gelen kişilerden birim alarak işleyen bir sistem bazılarında ürün bazılarında web site satarsın bazılarında herhangibi birşey pazarlamazsın. ben öğrenciyim onun için pazarlama işinde arkdaşımla ortak ganoya girdim..açık söyliyeyim fiyasko idi smile.png mokaları kendimiz içtik dişmacunlarıda halen kulanıyoruz smile.png megayı direkten döndük 2000tl lik bir web site pazarlanması imkansız gibi...ve sonunda baska birsey bulduk girdim..şuanda rahatım öneririm.. aklında halen soru varsa bana ulaş ekle beni konuşalım..( 1 yıllık derin araştırma yaptım bilgi patlamsı yaşıyorum smile.png)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 8 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...

Network dedikleri sistem şöyle işlemiyor mu? X firma veya şahıs bir satış sistemi kuruyor. Siz bir şekilde o firmanın veya kişinin satmak istediği malları pazarlamak için türlü taktikler deniyorsunuz ve neticede siz 1-2 mal satıp fazla (veya hiç) bir gelir elde edemeseniz bile sizin gibi binlerce kişinin sisteme katılması halinde sistemi kuran firma veya şahıs fazla uğraşmadan kendi mallarını satmış oluyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.