Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bülent Arınç'ın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne Karşı Husumetinin Kökeni ...


GeceKuşu

Önerilen İletiler

Ben AKP'nin alternatifsiz oldugunu söylemedim bunu siz ileri sürdünüz bende yanitladim.Ve de öyledir,nasilki ac bir insanin calmasi mesru degilse alternatifisiz olmakta ülkeyi satisa cikarmak hakkini vermez.Sizin begenmediginiz DSP zamaninda yapilmis olan ekonomik planlarla AKP göreve basladi ve yüzüne gözüne bulastirarak bugünlere getirdi.Bülent Ecevit sayesinde Kibris Türk'ü haysiyetini tekrar kazandi AKP ile bu haysiyet Rumlara teslim edilmeye calisiliyor.Ama siz hala benim sordugum sorulara hicbir yanit vermediniz ne yanit verecektiniz ki.Gerceklere verilec ek yanit ancak o gercekleri kabul etmektir.Ama siz hayir efendim cuvalda delikler vardi da diyebilirsiniz maksat savunmak olsun ya. Bugün etin fiyati 23 TL olmussa bunun sorumlusu AKP'dir,DOGAL GAZ DOGAL GAZ DIYE koltuklarini kabartanlar eger millet o dogal gazi ödeyemiyorsa bunun nedeni AKP'dir.Rüsvetle oy almak Erbakan ve Erdogan'in bu ülkeye kazandirdiklaridir.Dag baslarina biudolabi camasir makinasi gönderip Kürtlerin oyunu kapmaya calisanlar hakettikleri cevabida almislardir.

 

Alternatifsiz olmak Amerika'nin adami olma hakkini vermez eger verir diyorsaniz o zaman AKP'nin Amerika'nin adami oldugunuda itiraf etmis olmaktasiniz.

 

AKP B op esbaskanligi ile Irak'in kan gölüne cevrilmesine göz yumdu,sonrada ic konjuktüre dönük olarak Hamas'a arka cikarak aklisira mazlumlarin yaninda yer almis gibi havalara girdi.Halbuki Hamas'i yaratan Israil'di.Erdogan ise kendisine Amerika tarafindan verilmis olan misyon geregi siyaset yapmaya calisiyordu.Amerika ülkesine ihanet etmeyenleri asla dostu olarak görmez.

 

 

saygilarla

'

Ben de dedim ki ''Alternatifsiz olmak Amerikanın adamı olmaya hak kazandırmaz'' lafınız ile siz de Akp'nin alternatifsiz olduğunu ileri sürdünüz dedim. Sizin mantığınıza göre de ben bunun tersini söylediğim için ''Akp'nin Amerikanın adamı olduğunu kabul ettiğimi'' iddia ettiniz. Bir partiyi eleştirmenin anlamı; oy almasını engelleyip, oyları başka partilere kaydırmak istenmesidir. Bunu yapmak isteyince ortaya alternatif sunmak gerekliliği çıkar. Ama siz; yok, eğer Akp'yi eleştirmemin sebebi; ''kendilerine çeki düzen vermeleridir, ancak bu şekilde onlara oy veririm'' diyorsanız başka :)

Dsp'yi eleştirmek bile benim için gereksiz bir iştir. Sorularınıza cevap vermediğimi söylüyorsunuz ama siz de benim sorularıma uygun cevaplar vermiyorsunuz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 53
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler İletiler

GeceKuşu

Sayın politika ne yanıt verir bilmem. Ama AKP nin hükümet olması konjonktür gereği ve yerinde bir seçimdi. Ben bunu her zaman dile getirdim. O günkü konjonktürde ibre AKP yi gösteriyordu.

 

Bugün ibre döndü. Bir alternatif arayışı var. AKP gitmeli, bu kesin. Alternatif konabildi mi, konamadı mı bunu seçimde göreceğiz. Seçime zaman var. Güdümlü olduğu için iktidardan inmesi istenen bir partinin alternatifi, güdümsüz bir partidir. Hatta güdümü bırak, AB komiserinin AKP ye mutlaka önünü kesmesi direktifi verdiği partidir.

 

Hani Osmanlı devleti Rusya ne istiyor bakar, tersini yaparmış. :) Bugün bakacağın; AB...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayin Demirefe,AKP'nin iktidar olmasi evet gercekten konjuktür geregidir fakat AKP'nin iktidara oynamasindaki asil basarinin nedeni onun oynadigi magdur rolünü medyanin üstlenip onun adina Erdogan propagandasi yapmasidir. Bu arada dinci cevrelerin katkisini yabana atmamak gerekir.Erdogan'in daha siyasi hicbir hakki ve de hicbir yetkisi olmadan yurt disi seyahatlere cikmasi,Amerika'nin adami olma yolunda verdigi cabalar onun iktidarda kalmasinin önünü acmis ve elde ettigi medya ile yeterli secmene ulasarak oylarini alabilmis olmasida ayri bir tartisma konusudur.

 

Gelelim AKP'nin alternatifsiz oldugu konusuna;ben buna katilmiyorum cünkü hic birsey alternatifsiz degildir.Masa bulamadiginizda sandalyenin üzerindede yemek yiyebilirsiniz.AKP'nin alternatifsiz oldugu iddiasi aslinda AKP'nin gercek yüzünü görmekten kacinip onun güleryüzüne kananlarin iddiasidir.Yolsuzlugu,Hayali ihracatlari,bölücülügü Özal döneminde yasadi Türkiye.Ama ayni Türkiye Özal'i televizyonlarda yaptiklarinin reklamini yaparken onun bakin biz bunlari bunlari yaptik diyerek veya Cuma namazlarina neredeyse bando esliginde giderken de yasadi.Yolsuzluklar,hayali ihracatlar,bölücülük milleti pek ilgilendirmedi ama digerleri ilgilendirdi.Cünkü insanlarin gözüne ne kadar cok isik tutarsaniz cok parlak demelerine neden olursunuz.Özal'i böyle yasattilar Türkiye'ye,Erdogan'ida öyle yasatiyorlar.Özal'in arkasindada Amerika ve cemaatler vardi,Erdogan'in arkasindada ayni kesimler var.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayın politika dostum, konjonktür her zaman doğruyu göstermeyeceği gibi, yerinde seçimler de her zaman doğru seçim değildir.

 

Ben AKP ye oy vermeyi tabii ki hiç bir zaman bir an bile aklımdan geçirmiş bile değilim.

 

Diğer söylediklerinde zaten tamamen mutabıkız. Açıkladığın şekilde: Konuyu Özal'dan itibaren almazsak resmi göremeyiz...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.