Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BURCUNUZ ve İlişkileriniz..


Önerilen İletiler

KOÇ

 

Kadin

Koç kadini için seks spor gibidir. Içindeki güçlü enerjiyi bosaltabilecegi muhtesem bir egzersizdir. Bu yüzden Koç kadinlari iliskilerinde seksi ön planda tutarlar. Sevisme esnasinda aktif rol oynamaktan, partnerini yönetmekten hoslanirlar. Utangaçlik gibi bir sorunlari yoktur. Bu yüzden los isiklar ve romantik ortamlara ihtiyaç duymazlar. Gündüz veya bol isikta sevismeyi tercih ederler. Fazla ask oyunlarina gerek duymadan sonuca gidebilirler.

 

Erkek

Koç erkekleri, her zaman, her yerde ve sartta seks yapabilirler. Burcun kadinlari gibi onlarda seksi spor gibi ele alirlar. Biraz egoist davransalar da partnerlerini mutlu etmeden birakmazlar. Ask oyunlarini fazla uzatmazlar buna karsin sonuca çok geç ulasmalari ve kisa süre de tekrar sevisebilmeleri partnerlerini mutlu eder. Romantik kadinlarin bu erkekten uzak durmalari gerekir.

 

BOGA

 

Kadin

Boga kadini için seks sik bir mekanda yenen lezzetli bir yemek gibidir. Iyi dekore edilmis bir yatak odasi, lüks bir otel ve sampanya Boga kadinini hemen harekete geçirir. Sevisme esnasinda klasik pozisyonlari tercih eder. Aceleden nefret eder. Sürprizleri sevmez. Her zaman denedigi ve sevdigi sekilde sevismek ister. Degisik mekan ve pozisyonlar bir anda zevkini kaçirir. Yine de zamanla yenilikleri kabul edebilir. Çünkü o, bu dünyada tadilacak her tür zevki tatmaktan yanadir.

 

Erkek

Boga erkekleri için seks, önce üremektir. Partneri ile bir çocuk sahibi olmak üzere sevistigi zaman inanilmaz bir performans sergiler. Bir gecelik iliskilerden, alelacele sevismelerden nefret eder. O da Boga kadinlari gibi klasik pozisyonlari tercih eder. Partnerinden bolca sevilmek ve oksanmayi talep eder. Bu konuda koca bir bebek gibidir. Geç uyarilir ama bir kere uyarilinca saatlerce sevisebilir. Onu durdurmak zordur.

 

IKIZLER

 

Kadin

Ikizler kadini için seks aktif zekasini kullanmadigi tek alandir. Çogu zaman zihnini bosaltmak, sinirlerini gevsetmek amaci ile sekse ihtiyaç duyar. Gülerek, konusarak sevismeye bayilir. Partnerinin kiskirtici konusmalar yapmasindan hoslanir. Erotik telefon konusmalari, yazismalar onu kolayca bastan çikarir. Romantizmden hoslanmaz, hatta bu onu güldürür. Uzun süren entelektüel tartismalardan veya bütün gece eglendikten sonra seks yapmak isteyebilir. Sürekli ayni partner, ayni yer, ayni teknikler ona göre degildir.

 

Erkek

Ikizler erkegi degisikliklerden hoslanir. Bu degisikliklerin içinde partner degisikligi önemli bir yer tutar. Sürekli ayni kisi ile seks bir Ikizler erkegini iktidarsizliga bile sürükleyebilir. Seks onun için oyun gibidir. Bu yüzden ask oyunlarini çok iyi bilir. Degisik mekanlar, pozisyonlar seks hayatinin vazgeçilmez parçasidir. Kimi zaman bir yeni yetme gibi davranabilir. Kendini güçlükle kontrol eder.

 

YENGEÇ

 

Kadin

Yengeç kadini için seks son derece dogal bir aktivitedir. O dünyaya bir sürü çocuk getirmek için gelmistir ve her sevistiginde dogurganligini hisseder. Kimi zaman çocuksu ve pasif olur kimi zaman anaç ve sevecen. Mekan onun için çok önemlidir. Yumusak ve büyük bir yatak, sömine ve yiyeceklerle dolu bir masa Yengeç kadinin aklina bir bebek (sevismek) yapmayi getirir. Sevilmekten, oksanmaktan, bir çocuk gibi öpülmekten çok hoslanir.

 

Erkek

Yengeç erkegine güzel bir yemek yapip sarilip kucaklarsaniz kendini sekse hazir hisseder. Biraz ana kuzusudur ama kurda dönüsmekte gecikmez. Son derece duygusaldir, asik oldugu kadinla sevismekten hoslanir. Bunun aksi olursa kendini yetersiz ve güvensiz hissedebilir ve bütün sevki kaçar. Yengeç kadinlari gibi o da mekana hassastir. Kendini sicak yuvasinin yatak odasinda bir Aslan gibi hisseder. Yabanci mekanlar ise zevkini kaçirir.

 

ASLAN

 

Kadin

Aslan kadini son derece ateslidir ama onun atesini körükleyecek bir partneri olursa. Bu da ne kadar güzel ve çekici oldugunun, hiçbir kadinin onunla boy ölçüsemeyeceginin söylenmesinden geçer. Inisiyatif almaktan hoslanir, kendi yönetecegi pozisyonlari tercih eder. Lüks ve ihtisamli mekanlarda kendini daha iyi hisseder. Sevisme sonrasinda mutlaka ne kadar muhtesem oldugunun söylenmesini bekler.

 

Erkek

Aslan erkegi için seks ne kadar güçlü oldugunu gösterebilecegi bir alandir. Bu yüzden kendine fazla güveni olan bir partner ile mutlu olamaz. O da burcunun kadini gibi pohpohlanmaktan ve ne kadar süper bir erkek oldugunun söylenmesinden çok hoslanir. Çok sik seks yapmak istemeyebilir ama özellikle is yasaminda bir basari elde ederse performansi yükselir.

 

BASAK

 

Kadin

Basak kadini hayatinin diger alanlarinda oldugu gibi cinsel yasaminda da titizdir. Hem kendisi hem de partnerinin hijyeni onun için çok önemlidir. Bu yüzden sik sik banyoda sevismek isteyebilir. Çekmecesinde en iyi marka prezervatifleri bulundurur. Temiz ve kolalanmis beyaz çarsaflar onu uyarmak için yeterli olabilir. Partnerinin nelerden hoslandigini hemen anlar. Kendisi de ayni ilgiyi bekler.

 

Erkek

Basak erkegi de kadini gibi hijyene çok düskündür. Degisik tekniklerden hoslanir ama bazen kendini o kadar çok teknige kaptirir ki duygularini yasamakta zorlanir. Mükemmeliyetçiligini yenebilirse seks onun için daha zevkli bir hale gelir. Çogu zaman partnerini acimasizca elestirebilir. Bu elestirileri kendine yönelterek de aci çektigi olur. Asiri detayciligi bazen de onu mükemmel bir asik haline dönüstürebilir çünkü partnerinin isteklerini eksiksiz yerine getirir.

 

TERAZI

 

Kadin

Terazi kadini için bu konuda da uyum sarttir. Kendisi ile ayni yerde ayni sartlarda, ayni sekilde seks yapabilecek bir partner bulamazsa cinsel yasami bir kabusa dönüsebilir. Onun için seks estetik bir ortamda estetik bir biçimde olmalidir. Pornografik görüntülerden nefret eder. Erotizm daha çok ilgisini çeker. Vücuduna önem veren bakimli bir es ister.

 

Erkek

Terazi erkegi ancak güzel bir kadin ile seksi düsünebilir. Aksi taktirde karanlikta sevismegi yegleyecektir. Zaman zaman içtenligini kaybedip yüzeysellesebilir. Genelde sevecen ve sefkatlidir. O da Terazi kadini gibi uyumu ön planda tutar. Herseyin bir zamani oldugunu düsünüp olur olmadik zamanda kendisine kur yapan bir esten hiç hoslanmaz. Narsist (kendine hayranlik) egilimleri olabilir.

 

AKREP

 

 

Kadin

Akrep kadini vamp denilen cins kadinlardandir. Partnerini kolayca uyarabilir. Bu, onun dogal yetenegidir. Onun için seks, yas, yer, zaman gözetmeksizin yapabilecegi zevkli bir istir. Tabu nedir bilmez. Asik oldugu kisi ile nasil beraber oluyorsa nefret ettigi kisi ile de ayni sekilde beraber olabilir. Negatif duygular onu daha da çok heyecanlandirir. Ihanete ugrayip intikam almak isterse korkunç bir performans sergileyebilir.

 

Erkek

Bir Akrep erkegi için seks her seyden önce gelir. Aç kalabilir ama sekssiz yasayamaz. Seksi tabir edilen kadinlara düskündür. O da Akrep kadini gibi tabu nedir bilmez. Onun için güzel veya çirkin kadin kavrami yoktur. Her kadin çekicidir ve o hazirdir. Asik oldugu zaman tuhaf bir biçimde cinsellikten uzaklasir. Bu çok uzun sürmese de gerçek anlamda bunalima girebilir. Bu yüzden ask duymadigi kadinlari tercih ettikleri görülür.

 

YAY

 

Kadin

Yay kadini seksi sever ve bu onu çok eglendirir. Fakat bazen eglence limitlerini ögle bir asar ki partnerine zor anlar yasatir. Degisik kültürlerin sevisme tekniklerini denemek ister. (Tao, Kamasutra). Seks onun için yeni ülkeleri kesfetmek gibidir. Bu yüzden sik partner degistirme riski vardir. Sevisme sonrasinda patavatsizca sözler söyleyip esini kirabilir. Veya seks üzerine saatler süren felsefi bir konusma yapabilir.

 

Erkek

Yay erkeginin cinsel yasami maceralar ile dolu olmalidir. Firtinali bir gecede çadirda, denizin dibinde, çam ormanlarinda ve akliniza gelebilecek tüm egzotik ortamlarda seks yapmaktan hoslanir. Haftasonu dus alip, biraz sohbet edip, müzik dinleyerek baslayan sevismelerden nefret eder. O da uzak dogu tekniklerinden, Afrika kabilelerinin tekniklerine kadar uzanan ilginç metotlara meraklidir.

 

OGLAK

 

Kadin

Oglak kadinlari yasamlarinin diger alanlarinda oldugu gibi güvenli seksten yanadir. Güven duymadigi kisi ile asla beraber olmaz. Cinsel yasamini gizli tutar. Kendini de kolay kolay ele vermez. Soguk ve mesafeli görünümü güven duygusu arttikça degisir sevecen ve çekici olur. Baslangiçta belki çekingendir ama zaman ilerledikçe tabularini yikar. Partnerine güven duyarsa tam bir Geysa olabilir.

 

Erkek

Burcunun kadini gibi mesafeli ve soguk görünür. Tatmin olmasi güçtür. Bir gecelik iliskilerden hoslanmaz. Bunu istese bile son anda vazgeçebilir. Seksin ciddi bir is oldugunu düsünür. Esine karsi fedakardir. Sakin ortamlardan hoslanir. Sorumluluk sahibidir. Dogum kontrol yöntemlerini uygular. Bazi Oglak erkekleri ise asiri güvensizlikten sürekli partner degistirir ve bir türlü istedikleri gibi bir es bulamadiklarindan yakinir dururlar.

 

KOVA

 

Kadin

Kova kadini bagimsizdir. Bir gecelik asklar, evli erkekler, sira disi kisiler ilgisini çeker. Evlilik cinsellige olan ilgisini azaltir. Evlendigi zaman partnerinin onu sasirtmasini bekler. Monotonluktan, klasik pozisyonlardan nefret eder. Kiskanç bir partnerle asla yapamaz. Yaraticidir. Esini sasirtabilir. Seks onun için özgürlüktür.

 

Erkek

Onun için seks arkadasliktan sonra gelir. Arkadas olabildigi kadinla seksi düsünebilir. Seks yasaminda önemli bir yer tutmaz. Cani istedigi zaman herhangi biri ile herhangi bir yerde beraber olur ve hemen unutur. Sevgi gösterileri ve romantizm ona göre degildir. Buna karsin seks shoplara ilgisi büyüktür. Mekanik oyuncaklari sever. Erotik filmler, fotograflar ilgisini çekebilir. Sanal seks favorisidir.

 

BALIK

 

Kadin

Balik kadini romantiktir. Bu yüzden asik olmadan seks yapmasi mümkün degildir. Seks onun ayaklarini yerden kesecek muhtesem bir deneyimdir. Esine karsi sevecen ve fedakardir. Kimi zaman hoslanmadigi seyleri sadece partnerini memnun etmek için yapar. Sevilmek oksanmaktan çok hoslanir. Sert hareketlerden, kaba davranislardan nefret eder. Denizde veya banyoda sevismekten hoslanir.

 

Erkek

Balik erkegi çok çabuk etkilenir. Bu yüzden sürekli partner degistirebilir ve de vicdan azabi duyar. Seks onun için elinde olmadan kendini kaptirdigi dalgalara benzer. Romantiktir. Egzotik bir yerde yenen yemek, birlikte dinlenen hos bir müzik onu hemen uyarir. Sevgi doludur. Esini öpücüklere ve iltifatlara bogar (ilgisi baska bir yöne kaymadikça). Içki içer içmez aklina seks gelir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Modernjamessss seni kuyuda bırakmadım hatırlatırımmmm...:fear:

 

ben oğlak diyorum işte...evet karar verdim..ben onu beğendim çünkü,olamaz mı yanii...:huh:

 

şu an veriliş kararlar ne denli sağlıklıdır,,, ama gerçekler acıdır. sen bir yaysın.

oğlağı okudum da, güzel bir seçim. ben seçseydim terazi olurdum galiba..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.