Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2010 yılı için kısa bir merhaba


Önerilen İletiler

41170508.jpg

 

2009’un zorlu günlerini artık arkamızda bırakıyoruz. 2010 yılı etkileri, tahminlerinizin ötesinde çok büyük gelişmelerin yaşanacağı bir Türkiye’ye işaret ediyor.

 

 

Oğuzhan Ceyhan

Uzman Astrolog

 

 

2009’un zorlu günlerini artık arkamızda bırakıyoruz. 2010 yılı etkileri, tahminlerinizin ötesinde çok büyük gelişmelerin yaşanacağı bir Türkiye’ye işaret ediyor. İstatistiksel Astrolojik gözlemlere göre, Uranüs’ün burç değiştirdiği yıllar dünya üzerinde büyük gelişmelerin, köklü değişimlerin olduğu yıllar olarak bilinir. Uranüs teknolojiyi, teknolojik nimetleri, bilinç üstünü ve korteksi temsil eder. Merkür ile birlikte iletişimi ve insanlığın üst bilincindeki değerleri, teknolojiyi ve ticareti de yönetir.

 

2010 yılında çok büyük teknolojik ilerlemeler yaşayacağız. Yeni uçak modelleri hava taşımacılığına olan ilgiyi arttırırken, güvenliği de ön plana çıkartacak. Atom altı parçacıkların ve kuant dünyası ile ilgili sırların daha ön planda yer alacağı ve tabu diye nitelendirilen şeylerin fazlası ile konuşulacağı bir döneme giriyoruz. Tabii ki, geleneksel olanın hızla yıkılacağı, geleneksel olmayanın ise daha ön planda bulunacağı bir döngü de geliyor. Daha bohem bir yaşam tarzı en azından batı ülkelerinde gündeme otururken, bizler gibi Ortadoğu kökenli ülkelerde ise bu geçişi yaşarken büyük sancılar da çekeceğiz.

 

kaynak:ntvmsnbc

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.