Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yükselen Burcunuz Aslan ise


Legendary

Önerilen İletiler

76989231.jpg

 

Yükseleniniz Aslan ise

 

Siz kendine güvenen birisiniz. Başka insanların da sizi beğendiğini düşünürsünüz. Hatta bu konuda iddialı bile olabilirsiniz! İnsanlar sizi süzüyorsa "Ne kadar güzelim" diye düşünebilirsiniz.

 

Aslında daima ilgi merkezi olmak istersiniz. Beğenilmek,ilgi görmek ve takdir edilmek sizin ruhsal ihtiyacınızdır. Bunun tersi durumda neşeniz kaçar ve küsersiniz. Ya meydandan kaçmak ya da ilgi çekmenin yollarını bulmak gerekir.

 

Güçlü artistik kabiliyetiniz size her zaman yardım edecektir.

 

Gayet inandırıcı olmayı başarıyorsunuz. Rakip tanımadan istediğiniz kılığa girebilirsiniz. Bunun amacı da krallığınızı kimseye kaptırmamaktır. Zirvede kalmak ve istediği amaçlara ulaşmak sizin için çok önemlidir.

 

Yaratıcı yönleriniz,sanatsal alanlarınız ve kapasiteniz vardır. İlgi duyduğunuz bir dalda son derece başarılı olabilirsiniz. Başkalarını taklit etmekten fazla kendine özgü bir anlayış göze çarpar.

 

Gösterişli,görkemli,canlı renklere sahip şeyler sizi çeker.

 

İşleri planlamada, başka insanları kullanmakta ve çalıştırmakta üzerinize yoktur. Yumuşak ve sevecen görünmenizle bunu kolaylaştırırsınız. Sert etkiler olmayan bir Yükselen Aslan'a kimsenin hayır demeye gücü yetmez.

 

Planladığınız işi yarıda bırakmaz ve sonuna kadar götürürsünüz. Ayrıca sert koşullarda çalışabilir, atak ve girişken olabilirsiniz. Bu ateşli halinizle bazen ortamı da bozarsınız ama, sonunda insanları ikna edersiniz. Yine de diğer insanların bu çılgın tempoya uyması zor olabilir.

 

Siz aynı zamanda mert,açık sözlü ve kendine aşırı güvenen bir insan sayılırsınız. Kendinize güveniniz başka insanların da size güvenmesini sağlar. İnsanları yarı yolda bırakmazsınız ve bu da sizin kazanmanızın nedenidir. Size yapılan iyilikleri de unutmayan bir karakteriniz vardır.

 

Genel olarak gururlu ve kibirli olduğunuzdan yaptıklarınızın beğenilmemesinden hoşlanmazsınız. Küçük görülmeye ve tenkit edilmeye tahammülünüz yoktur.

 

Öfkeniz çok korkunçtur ama sizi uysallıkla sakinleştirebilirler ancak.

 

Hayat enerjiniz ve yaşama sevinciniz yüksektir. Hayatı dolu dolu yaşamak istersiniz.

 

Eğlence düşkünlüğü, kumar ve talih oyunlarına meyil göze çarpar. Spekülasyondan fazla kaçamazsınız.

 

Zodyak'ın en cömert insanları sizin aranızdan çıkar. Kusur sayılır mı bilinmez ama, sizin tek sevgili ile yetinmeniz biraz zordur !

 

Ayrıca, doğayı,güzel olan şeyleri, konfor ve lüksü de çok seversiniz.

 

Yükselen Aslan burcu size vasat bir boy,geniş bir göğüs,temiz bir görünüm verir.

Gençlikte yay gibi hareketli bir beden bulunur. Yıllar geçtikçe daha ağır davranmaya başlarsınız. Saçlarınız açık renklidir ve seyrektir. Gözler mavi veya uçuk gri olabilir. Yüzünüz toparlak, eller ve ayaklar bedene oranla küçüktür.

 

Kaynak:Burçlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.