Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Veri Kurtarma Programları Hepsi FULL _ 12 Adet


check

Önerilen İletiler

Active@ Partition Recovery

Enterprise programı harddiskinizin formatlanan bölümlerini kurtarabilmek amacıyla kullanılan bir yazılımdır. Sabit sürücünüzü dakikalar içinde tarayarak kurtarılabilecek bölümleri görüntüleyen bu yazılımın kullanımı oldukça kolaydır. Biçimlendirilmiş ve silinmiş sürücü bölümlerinden de veri kurtarmanıza izin veren yazılım; hasara uğramış, virüs bulaşmış dizinleri dahi kurtarabilmektedir. Sabit sürücünüz üzerinde silinmiş olduğu alana yeniden veri yazılmadığı taktirde kaybettiğiniz tüm dosya ve klasörleri kurtarma şansınız bulunmaktadır.

File Scavenger

Silinmiş verileri geri getiren bir yazılımdır. Hatayla silinmiş dosyaları geri getiren bu küçük yazılım sayesinde artık yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri getirebileceksiniz. Ayrıca formatlı ve hatalı disklerden de veri kurtarmayı başarabilen yapısı ile birçok dosya kurtarma yazılımını geride bırakan File Scavenger ile artık dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.
Yalnızca diskin belirli bölümlerinden ve üzerine yeni veri yazılmamış bölümlerinden dosya kurtarabilen bu küçük program ile yanlışlıkla sildiğiniz ve hemen geri getirmek istediğiniz dosyaları çabucak bulabilir ve sisteminize geri yükleyebilirsiniz



GRT Deleted Files Recovery NTFS,

Hızlı ve kullanımı kolay bir veri kurtarma yazılımıdır. Silinmiş dosyalarınızı kurtarmak için hiç bir teknik bilgi gerekmez. Bu yazılım ile sabit ve taşınabilir disklerden, floppy disk, zip sürücü, smart kartlar, flash belleklerden format sonrasında bile veri kurtarmak mümkündür

Partition Find and Mount Pro

Partition Find & Mount implements a new concept of deleted or lost partition recovery. It works in the most convenient way possible — by locating and mounting partitions into the system, thus making those lost partitions available to you like any generic disk volume. Partition Find & Mount will also work in case any Boot Record (including the Master Boot Record) is missing, damaged or overwritten

MultiStage Recovery

Bu yazılım NTFS/NTFS5, FAT12/FAT16/FAT32/VFAT gibi bütün Windows dosya sistemlerini destekler. Optimize edilmiş algoritması ve zeki dahili ön bellek sistemiyle diskleri inanılmaz bir hızla tarar.
MultiStage Recovery’nin en önemli özelliği bulduğu her dosyanın kurtarılabilir olmasıdır. Pek çok kurtarma yazılımı, kurtarılamayacak durumdaki dosyaların isimlerini bulup listeler. Kurtarılamayan bu dosyalar yazılımın gücünü olduğundan daha çok gösterir ve sonuçta kullanıcıları hayal kırıklığına uğratır. MultiStage Recovery bulduğu sonuçları şişirmez, hızlı ve pratiktir.

O&O MediaRecovery

Silinmiş fotoğraflarınızı, videolarınızı ve MP3′lerinizi kurtarın. O&O MediaRecovery; silinen resim, video ve müzik dosyalarınızı, tek bir tuşa basmanızla geri getirebilir. Silinen dosyaların önceden kayıtlı olduğu cihazı (örneğin dijital kameranızı) bilgisayarınıza bağlayın. O&O MediaRecovery’i bilgisayarınıza yükleyin ve programı başlatın. Dosyayı bulmanızda asistan size adım adım yol gösterecek. Son olarak kurtarmak istediğiniz dosyayı seçin, işte bu kadar basit.

ParetoLogic Data Recovery Pro

Veri kurtarma araçlarıyla, kaza sonucu kaybettiğiniz tüm önemli verileri, ayrıca biçimlendirildikten sonra kayıp verilerinizi kurtarmaya yardımcı olan bir programdır.


Smart Data Recovery

Windows İşletim Sisteminde kaybettiğiniz dosyaları kurtarmanıza yarayan bedava bir program. Sadece bilgisayardan değil dijital kameralardan, flash belleklerden, USB sürücülerden, PC kartlarından ve hatta disketlerden bilgi kurtarabilir. Smart Data Recovery MS Office dosyalarını, fotoğrafları, mp3'leri, zip dosyalarını yani aklınıza gelebilecek her şeyi kurtarabilir. Üstelik ücret ödemeniz de gerekmiyor bu program için...

Recover My Files

Yanlışlıkla sildiğiniz hatta geri dönüşüm kutusundan bile sildiğiniz dosyaları ya da virüs bulaştığı için kaybettiğiniz veya yazılım çökmesinden kaynaklanan veri kayıplarınızı geri getirmenin güvenli yollarından biri profesyonel ve uzman bir yazılım Recover My Files sizi büyük dertlerden kurtarabilir. Her türlü Word, Excel, PowerPoint belgesini, resim ve grafik dosyalarını, ZIP ve RAR uzantılı sıkıştırılmış arşiv dosyalarını, Outlook ve Outlook Express'den sildiğiniz e-postaları ve daha aklınıza gelebilecek birçok dosyayı sildikten sonra tekrar bilgisayarınıza geri getirebilirsiniz.

UFS Explorer Professional Recovery

Professional bir veri kurtarma yazılımıdır. Bu yazılım ile hard diskler, floppy diskleri, flash sürücüleri, digital kamera kartları, ve diğer digital kayıt sürücülerindeki verileri kurtarabilirsiniz.

Smart NTFS Recovery

NTFS dosya sistemi üzerinde çalışarak silinen dosyalarınızı geri getirmenizi sağlıyor. Bu yazılım ile tüm sabit ve taşınabilir aygıtlardaki (flash sürücüler, USB sürücüler, dijital kameralar, taşınabilir bellekler gibi) dosyaları geri getirmeniz mümkün. Ayrıca yazılım dosya biçimi ayırt etmiyor. Yani müzik dosyalarından tutun da office dosyalarına kadar tüm dosyaları tanıma ve kurtarma özelliğine sahip.

Tarih: Düzenleyen: Admin
Telif haklarına aykırı linkler hemen kaldırılır... Turkish-Media.Com Forum Yönetimi
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...
  • 2 yıl sonra...
  • Admin

ben link göremedim :S

Ben de indirme Linklerini göremedim...

Başlık iletisinin altında bu var:

 

Telif haklarına aykırı linkler hemen kaldırılır... Turkish-Media.Com Forum Yönetimi
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.