Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Hoşçakalın


Misafir ali0_1

Önerilen İletiler

Hakkım herkese ama herkese helal. Varsa birilerinin üzerinde hakkımız onlar da helal etsin. Bu gidişin dönüşünü tasarlamadım. Olağandışı bir durum çıkmazsa bu son vedadır. Kimi için üzücü, kimi için sevindirici; kimi içinse bir hiçtir. Ama benim için değerlidir çünkü forumdaşlara karşı son görevimizdir. Bir nevi cenaze merasimi olarak düşünün bunu. Turkish-media kimliğimi sonlandırıyorum. Kendi isteğimle, kimse yanlış anlamasın. Ne cinayet var ortada ne intihar; belki bir göç.

 

Hadi bakalım; kalkıyor gemi limandan, geç kalmayalım. clover.gif

 

Son uzun konuşmam da profilime yazdığım yazıyla olsun, izninizle ardımda böyle bir yazı daha bırakmak isterim:

 

Sayın okur,

Forumda yazma eylemime başladığımda yaşadığı bazı olaylardan dolayı uyanıp arayışa geçmiş bir insandım. Hoş, hala arıyoruz bir şeyler ama hiç değilse nerede ne arayacağımıza dair önemli şeyler bulduk. "Nerede ne arayacağına dair önemli şeyler bulmak" Sanırım bu önemliydi. İşte o gün, bugün derken geldiğimiz noktada iyisi ve kötüsüyle yüzlerce yazı yazdım. Belli ki kimilerini kırdık, kimilerinin hoşuna gitti yazdıklarımız. Ama en önemlisi kimilerini yanlışa, kimilerini doğruya yönlendirmiş olabilir bu yazılar. Tehlikeli bir iştir aslında yazmak. "Tartışma ortamı canım, nolcak!","Net yazısı işte" deyip geçilemiyor. Hele de benim gibi yazdıkları içerik ve şekil olarak sürekli değişime açıksa birisinin, o kişi zamanla en ufak değişimlere duyarlı yaklaşmaya başlıyor. Emin ol sayın okur; çok pişmanlık duyduğum yazılar da vardır, arkasında hala dimdik duracağım yazılar da. Bu tarz şeyler de öğrendik: "Bildiğinle hareket et; neyi bilmediğini bil ki öğrenme sürecin verimli olsun. Kimseyi aşağı görme, kendinde de dahil. Bildiğin doğruları paylaş ve iyi savun. Ne çok uzat ne de hemen pes et. Herkesi kendin gibi sanma. Herkese anlayacağı dilde konuş. Gerçeklerden ayrılma, onların peşine düş. Ne vicdanını unut ne de aklını." Siyasetin nasıl bir şey olduğuna dair fikirler edindim çokça ama dini konulardı beni bir dönem çok etkileyen. Şunları öğrendim: "Din hayatı yaşayışındır, yolundur;o yüzden iyi öğren dinim dediğini. Bu konular tartışmayla çözülebilir değildir; koca Peygamberlerden üstün görme kendini. Kur'an-ı Kerim'i Arapça'dan okuyup anlamak, Hz. Muhammed(s.a.v)'i ve hayatını iyi bilmek ve anlamak, İslam tarihini göz önünde bulundurmak ve duru, doğru düşünme, bildiği üzerine hareket etme çok önemliymiş. Dikkat et!" Lafımıza daha çok dikkat etmeye çalışıyoruz ama hatalarımız vardır, olacaktır. Samimi olarak üzgün olduğumu ve olacağımı biliniz. Allah affetsin.

Tarih: Düzenleyen: Admin
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayın okur,

Forumda yazma eylemime başladığımda yaşadığı bazı olaylardan dolayı uyanıp arayışa geçmiş bir insandım.

Hoş, hala arıyoruz bir şeyler ama hiç değilse nerede ne arayacağımıza dair önemli şeyler bulduk.

"Nerede ne arayacağına dair önemli şeyler bulmak" Sanırım bu önemliydi.

 

Hele de benim gibi yazdıkları içerik ve şekil olarak sürekli değişime açıksa birisinin, o kişi zamanla en ufak değişimlere duyarlı yaklaşmaya başlıyor.

 

Sevgili 'ali0_1';

Seni gerek formumuzda gerekse diğer bazı forumlarda yakından izleyen ve gözlemleyen biri olarak,

Kişisel gelişimini ve değişimini olumluya taşıyacak kendi insani özünü arayışta yolun açık olsun dileklerimi iletmek istiyorum...

 

Gün gelip bu taraflara tekrar göç etmeyi düşündüğünde sıcak ve sevgi dolu hoş geldin selamlarımızla seni burada bekliyor olacağız...

Kendine iyi bak değerli kardeşim...

Yaşam sana hep iyi davransın, Gerçeklerin ışığı her zaman yaşam sevincin olsun...

Sevgilerimle... :)

 

*tna

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.