Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Silkroad Online Launch Party Fotoğrafları!


tonbalik

Önerilen İletiler

21 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş Adeks İnternet Cafe'nin ev sahipliği yaptığı Silkroad Online Launch Party sona erdi. 60'dan fazla katılımcıyla gerçekleşen, ve Kore'den gelen Joymax yetkililerinin de hazır bulunduğu organizasyonda bir çok etkinlik gerçekleştirildi.

 

Silkroad Online'a Türkçe dil desteği eklenmesinin yanı sıra, yeni açılan Türk sunucusu Malazgirt'in de tanıtımını yapmak üzere düzenlenen Silkroad Online Launch Party'de 1e1 PvP yarışmaları, 2v2 PvP yarışmaları, soru-cevap yarışmaları, ve ödüllü çekilişler gerçekleşti. PSP, iPod Shuffle, orijinal oyun, Silkroad Tişörtü gibi ödüllerin yanı sıra, özel olarak getirilen Silkroad el ısıtıcıları ve Joymax çalar saatleri de büyük bir ilgiyle karşılandı.

 

Silkroad'un Türkçe olması büyük ses getirirken, ilk Türk sunucusunun açılması, Türk oyuncuların yoğun ilgisiyle sonuçlandı ve Malazgirt sunucusu açıldığı günden bu yana tam doluluk oranıyla popüler sunucuların arasında kendine yer etti.

 

Organizasyon fotoğrafları:

 

1.JPG2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.