İçeriğe atla

En orjinal telesekreter mesajları(Anket)

Bu başlığa 2 cevap verilmiş

Anket: En orjinal telesekreter mesajları (2 üye oy kullanmış)

En orjinal telesekreter mesajları

1. Mahmut bey`i aradınız. Maç izliyor açamaz zaten golü yediler, hiç bulaşmayın (0 oy [0.00%])

Oy Yüzdesi: 0.00%

2. Bu telesekreter bayan sesi veya erkek sesine karşı duyarlıdır, yani bir bayansanız telefona yetişebilirim (0 oy [0.00%])

3. Merhaba. . . Ben Mehmet Bey`in telesekreteriyim, kiminle görüşüyorum? (0 oy [0.00%])

4. Erkeksen bir daha ara sana dönmem , bayansan 1 saat içinde ararım, babamsan bana para gönder, annemsen şefkat, Ahmet sen isen borcunu ödemek için 2 günün var (1 oy [50.00%] - Görüntüle)

Oy Yüzdesi: 50.00%

5. Merhaba.. Büyük ihtimalle evdeyim, ama hoşlanmadığım birinin aramasından korkuyorum. Mesajınızı bırakın, size geri dönmezsem demek ki o korktuğum sizsiniz (1 oy [50.00%] - Görüntüle)

Oy Yüzdesi: 50.00%

Oyla Misafirler oy kullanamaz

#1 bursercan

Uzman Üye

• Φ Üyeler
  • PipPipPipPipPip
  • 3.700 İleti

Gönderi Tarihi: 11 Ekim 2009 - 21:44

Hadi bakalım siz ne derdiniz? :D

#2 Aries

Kıdemli Üye

• Φ Üyeler
  • PipPipPipPip
  • 1.905 İleti

Gönderi Tarihi: 19 Mart 2010 - 02:47

Başlığı okuyunca oğlumun küçükken çalan telefonlara yanıtları aklıma geldi..

zzıırrr..
İzmir itfaiyesi buyrun..

zıırrr..
turkcell müsteri hizmetleri buyrun..

zıırrr..
yanlış numara burada öyle biri yok..(beni arayan kişilere verdiği yanıttır ) Gönderilen Resim

zıırrr..
bornova polis karakolu buyrun..

zııırrr..
ege üniversitesi hastanesi buyrun..

bu liste uzayıp gider .. her telefon çalışında kim açacak diye yarış yapardık Gönderilen Resim

#3 odeon

Yeni Üye

• Φ Üyeler
  • Pip
  • 11 İleti

Gönderi Tarihi: 23 Ekim 2010 - 14:30

Merhaba.. Büyük ihtimalle evdeyim, ama hoşlanmadığım birinin aramasından korkuyorum. Mesajınızı bırakın, size geri dönmezsem demek ki o korktuğum sizsiniz
bu iyiymiş :)