Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 16 yıl İyi Günler Ben Nazlı. Nasıl Yardımcı Olabilirim. - Kredi Kartım Ne zaman Gelir Bankadan vermiyorlar eve gelecekmiş... - World Kart mı ? - Evet... - İsminiz Nedir ? - Haluk Saygın... - Ne zaman Başvurdunuz ? - Ben başvurmadım... - Başvurmadıysanız neyini soruyorsunuz beyefendi... - Televizyonda Gelin size de World Kart Verelim diyorsunuz ya.... - Beyefendi başvurmadan Kart Verilir mi Hiç !!?? - Öyle desene be kardesim..... ..bu reklamlar çok üç kağıtçı..... ~~~~~ geçen hafta yoğun bir günde Akbank Şubesinde yaşanan bir diyaloğ: 55-60 yaşlarında çek tahsili için bekleyen bir müşteriye kart pazarlamak isteyen stand görevlisi sorar Bey efendi bakabilir misiniz Axesiniz var mı acaba ? müşteri omuz hizasından ters ters soru soran kıza bakar..... kız tekrar ısrarla sorar... -Axesiniz varmı acaba ? adam sinirli bir şekilde kıza bağırmaya başlar. sana ne benim abdesimden.. abdesim vardır, yoktur..camiye mi geldik ? bankaya geldik der ve sinirli bir şekilde çıkar gider. ~~~~ İyi Günler Ben Melek Nasıl Yardımcı Olabilirim... Pınar hanım Orada mı ??? - Yok, su anda... Ben nasıl yardımcı olabilirim ?? - Yok.. bana Pınar hanım lazım... - Bankayla ilgili değil mi ? - Yok.. Başka bisey soracaktım... - Burada sadece bankacılık hizmeti verilir... Tanıyorsanız cebinden arayın... - Sende var mı cebi ? - Hayır yok... - Valla bul şunu be.... Peki, çıktığı biri var mı ? Biliyor musun ? Telefon Kapatılır...
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 16 yıl Iyi günler, hoş geldiniz , nasıl yardımcı olabilirim ? - Para çekemiyorum ben... - Şifrenizi yanlış giriyormuşsunuz Ahmet bey ! - Şifre mi ? Benim şifrem hep aynidir, İstanbul 'un kurtuluşu... - Lütfen, bana şifreyi söylemeyin efendim. - Hah, tamam hatırladım, 1956 - Efendim o İstanbul 'un kurtuluşu değil ama... - Yaaaa !... Kaçtı İstanbul 'un kurtuluşu ? - Efendim ben maalesef söyleyemem bunu size. - Niye sen de mi bilmiyorsun ? - Biliyorum, ama güvenlik açısından benim şifre yi bilmemem gerekiyor. - Ben sana şifreyi sormuyorum ki !... İstanbul 'un kurtuluşunu soruyorum. - Evet, ama... ???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.