Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Benim Güzel Avatarım


birkumtanesi

Önerilen İletiler

Artık benimde bir avatarım olmalı dedim ve avatar seçimi için kolları sıvadım. Sayfaları tek tek dolaştım öyle çok fazla beni cezbeden olmadı,eğendiklerimin pek çoğu alınmıştı zaten. O gün sayfalarda boş boş dolaştım ve seçim yapamadan kapattım ...

Ertei gün bir arkadaşım evlenecekmiş ve beni kokteyle çağırmış. Eee gitmek lazım değil mi? Gideceğiz gitmesine de ,ne giyeceğimin teleşı sarıyor. Gardolabımı açıyorum ve elbiselerimi şöyle bir gözden geçirdikten sonra, kırmızı elbisemi çıkarıyorum. Hani şu Merilyn Monroe 'nun etekleri uçuşan elbisesi varya, onun kırmızısı. Hemen elbiseyi giyiyorum. Kırmızı ruj ve kırmızı ince topuk ayakkabılarımı giyiyorum, çantamda elimde, havuz kenarında saçlarımı savurarak, salına salına yürüyorum. Daha 25 m. yürümeden ,bütün vücut ağırlığım ayak parmaklarımın ucuna toplanmış, sanki arkamdan birileri beni öne doğru itiyormuş ve bende düşmemek için büyük çaba sarfediyormuşum gibi bir durumdayım. Partnerimin koluna öyle yapışmışım ki onun da dik duruşa geçmesi olanaksız. Bir yandan da durmadan söyleniyorum. Bir kot,bir bot,bir mont neyine yetmiyor.

Bir kot, bir bot...Bir kot....derken uyandım.

Hemen bilgisayarımı açtım ve avatarlara girdim.Bu kez neyi aradığımı iyi biliyordum.Kırmızı yüksek topuklu ayakkabı giymiş kadın bacaklarını buldum ve işte dedim. Ben giyemesem de sevemezmiyim canım. Size ne :lol:

Ayrıca benden ve avatarımdan bu kadar dişilik akarken, cinsiyetimi erkek yapan yönetime de teessüflerimi bildiririm :catikkas::asagi:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.