mavi olmayan gökyüzü, 04 Eylül 2009 - 20:23 tarihinde, dedi ki:
DTP'nin PKK odaklı tahrik edici söylemleri mutlaka sizi rahatsız ediyordur.Beni de rahatsız eden çıkışları yok değil.Sadece DTP değil bana rahatsızlık veren,tüm "tek taraflı" yaklaşımlar,çözümler beni rahatsız ediyor.CHP'nin samimiyetsizliği,AKP'nin tutarsızlığı da beni rahatsız ediyor.
Ve yıllarca gözümün içine baka baka "Kürt yoktur,vurun,kesin" naraları atanlar...onlar sadece rahatsızlık etmekle kalmayıp,üstüne bana bedel de ödettiler.
Nedense;herkes Kürt halkını "bu,şu" diye niteler ama kimse,tarafın olduğu yerde tarafların olacağını idrak edemez.Çünkü bu işine gelmez.
Devlet...bu ülkenin vatandaşı olan bana güven vermiyor;Kürt'ler masum değil;devlet hiç değil.
Evet,sağduyu...sadece bu.Ne sağ ne sol;ne A ne B....hepsi palavra!
Saduyu;Kürt'ler derken,savunmaları PKK ile yanıtlamak değildir.Sağduyu Kürt'lerin PKK olmadığını da bilir.Kaldı ki;konumuz insani hak ve talepler.
Sizi tenzih ediyorum;bu ülkede "feodal" diye aklanan vicdanlar oldukça,yukardaki gibi Kürt'leri aşağılayan zihniyetler kendine taraf buldukça;özür dilerim "PKK,sizin eserinizdir" derim.
Buyurun aciklayin insani hak ve taleplerinizi.Siz aciklamak icin hazirlanirken ben size biraz yardimci olayim:
Sizin disinizda bu forumda Kürt savasi veren birkac kisi daha var.Sözüm aynen onlar icinde gecerli.
Kim Kürtleri inkar etti?Inkar derken neyi kastediyorsunuz?
Kim Kürtleri ezdi?Ezdi derken neyi kastediyorsunuz?
Siyasal hak nedir sizce?Kürtlerin siyasal haklari yoktur derken neyi kastediyorsunuz?
Sizce veya sizin siyasal hak diye verdiginiz savas acaba "Kürtlerin kendi kendilerini yönetmeleri"icin olmasin.Bunun adi sizde siyasal hak midir yoksa bölünmemidir?
Bunlarin disinda,buyurun hep beraber:
Kürtler ne olamiyorlar Türkiye de Kürt Türk vatandasi olarak?
Kürt kimligi sizce neden olmalidir?
Neden Kürt kimligi istiyorsunuz?
Siz,sizin gibi düsünmeyen herkesi Nazi olmakla sucladiniz.Halbuki Naziler,Yahudileri,Komünistleri,Engellileri,Romanlari,Türkleri,yakmislardir.
Simdi size soruyorum ve cevap bekliyorum:Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hangi döneminde ve tarihinde,DEVLET Kürt toplumuna karsi savas ilan etti,onlari topluca katletti?
Ve son olarak,siz sayin Mavi,elinizi vicdaniniza koyarak(eger varsa)ve medeni cesaretiniz varsa,su soruyu yanitlayin:PKK Taseron bir örgüt degilmidir,bugün Kürtcülerin yaptiklari calismalar Türkiye'yi bölmeyi amaclamiyormu?
saygilarla