Atlayışı yapmak isteyipte korkan varsa inanın korkulacak bir şey yokmuş onu anladım ben. Kesinlikle ama kesinlikle hayatınızda bir kere olsun yaşayın bu deneyimi
Bungee Jumping
Gönderi Tarihi: 26 Temmuz 2009 - 16:34
Atlayışı yapmak isteyipte korkan varsa inanın korkulacak bir şey yokmuş onu anladım ben. Kesinlikle ama kesinlikle hayatınızda bir kere olsun yaşayın bu deneyimi
Gönderi Tarihi: 31 Temmuz 2009 - 14:26
Mouchette, 26 Temmuz 2009 - 16:34 tarihinde, dedi ki:
Bende bayardır düşünüyorum karar verdım eğer Australia'ya gitme şansım olursa orda yapcam. Bakalım 3 sene içinde belli olcak
Gönderi Tarihi: 06 Şubat 2012 - 20:03
Yalnız unutmayın atlayıştan sonra vücudunuzdaki bütün kaslar gerilmiş, ve oynamış olacağı için sonraki iki günde biraz ağrı ile dolaşacaksınız tabiki bu ilk atlayanlar için geçerli bir olay...
new-zealand-bungee.jpg 26,38K
0 İndirme SayısıBurada olmak istersiniz değil mi?
En güzel manzaralı bungee jumping platformları Yeni Zellandada bulunuyor...
Gönderi Tarihi: 06 Şubat 2012 - 20:15
Gönderi Tarihi: 07 Şubat 2012 - 17:44
Admin, 06 Şubat 2012 - 20:03 tarihinde, dedi ki:
Yalnız unutmayın atlayıştan sonra vücudunuzdaki bütün kaslar gerilmiş, ve oynamış olacağı için sonraki iki günde biraz ağrı ile dolaşacaksınız tabiki bu ilk atlayanlar için geçerli bir olay...
Burada olmak istersiniz değil mi?
En güzel manzaralı bungee jumping platformları Yeni Zellandada bulunuyor...
İnsan vücudu en fazla 9 Gee ivme hızına dayanabilir.(İvme hızıyla normal birliğimiz hız aynı değil)eğer bu hıza ulaşırsanız vücudunuzun parçalarını kuşbaşı şeklinde etraftan toplarlar
Şu lunaparklarda olan gondollar olsun hız yapan gemiler filan olsun onlara binenler bilirler sanki vücudunuzun kemikleri ayrışıyormuş gibi olur.elmacık kemiklerinizi ortadan ayırırmışcasına olur.iç organlarınız sankı havada kalmış gibi olur(asansörlerde dururken veya hareket ederkenki an )Bu cihazlardaki ivme hızı ise 2-3 Gee kadardır.Şimdi bu kadar yüksekten atlarsanız ve bu ivmeye ulaşırsanız(ki biraz zor ama olmama ihtimalide yok değil )gerisini siz düşünün artık
o yüzdeeennn yuksek fobisi olan biri olaraaaakk bu sporu(gerçi spor olduguda tartısılırya neyse) benim gibi korkanlar için tavsiye etmiyorum