Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Vatilatör Kemal


cozunurluk

Önerilen İletiler

Buraya kadar gelipte bir kaç fıkra anlatmadan gidilmez heralde:

Vantilatör Kemal:

Adamın biri hasta yatağında yatıyormuş, karısını yanına çağırıp : -Bak karıcığım Azrail biraz önce yanıma geldi ve 15 dakika içinde öleceğimi söyledi. Senden tek isteğim beni aldatmaman eğer beni aldatırsan her seferinde kendi etrafımda döneceğim lütfen beni aldatma, der. Karısı da : -Olur mu kocacığım seni hiç aldatırmıyım, der ve kocası ölür. Aradan seneler geçer ve kadın da hakkın rahmetine kavuşur. Diğer tarafta kocasını aramaya başlar ve bir danışmanlık bürosuna gidip : -Ben kocam Kemali arıyorum nasıl bulabilirim, der. Adam kadına : -Burada kaç Kemal var biliyormusun? Kadın da : -Kendi etrafında dönen biri varsa o benim kocamdır. Adam da : -Haaa vantilatör Kemal'den bahsediyorsun.

 

Çözünürlük

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Adamın biri çok çapkınmış.Çiçekten çiçeğe konarken olan olmuş, bastonu kırılmış (zührevi bir hastalık kapmış). Soluğu hemen doktorda almış. Doktor : -Korktuğunuz kadar önemli bir şey değil, demiş.Dediğimi yaparsanız kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.Tam onbeş gün süreyle cinsel organınızı sabah akşam bir bardak süte batırın.Onbeş gün sonra hiçbir şeyciğiniz kalmayacak. -Peki, demiş adam.O gece karısı sabırsızlıkla yatakta onu beklerken adam banyoya girmiş.Bir bardak sütü alıp doktorun tavsiyesini uygulamaya başlamış. Karısı bir beklemiş, iki beklemiş, üç beklemiş...Bakmış ki kocasından ses soluk yok, dosdoğru banyoya gitmiş, pat diye açmış kapıyı ki ne görsün? -Hayret doğrusu kocacığım, demiş şaşkınlıkla, Onun bir dolmakalem gibi doldurulduğunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi doğrusu!

 

Çözünürlük

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Adamın biri misafirliğe gitmiş.Akşam olunca haliyle sormuşlar : -Pardon arkadaş, demişler karı-koca.Bizim odada mı yatarsın, bebeğin odasında mı, yoksa boş bir odada mı? Adam duşünmüş : -Karı-koca nın yanında yatılmaz, bebekte uyanır ağlarsa uykusu kaçacak ben boş odada yatarım, demiş. Sabah olunca adam elini yüzünü yıkamış, bir de bakmış çok guzel bir kız adama havlu tutuyor. Adam: -Kızım senin ismin ne?diye sormuş. Kız : -Bebek amcacığım ya sizin isminiz?... Adam : -Eşek kızım eşşşeeek.

 

Çözünürlük...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Raslantıya bak...

 

Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"

 

:)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.