Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Canlılar iki cins...


sardunyam

Önerilen İletiler

İnsana düşünme, anlama ve muhakeme yapma yetisini veren maddi bedende beyin... Enerjetik bedende ise ruh... Daha doğrusu ruh, bedenin akümülatörü gibi... O olmadan çalışamıyor...

 

İnsan bedenide tıpkı diğer canlılar gibi dişi ve erkek olmak üzere iki cinsiyetten oluşuyor...

 

Merak ediyorum, ruhlarında cinsiyeti var mıdır?

 

Onlarda taşıdıkları bedenin cinsiyetini mi alırlar, yoksa nötr mudurlar?

 

Kuran, meleklerin cinsiyetinin olmadığını söylüyor, meleklerin aynı zamanda enerji olduğunuda söylüyor... Ruhta bir enerji olduğuna göre onunda cinsiyetsiz olma ihtimali oldukça yüksek... Zaten onun üremeye ihtiyacı olmadığına göre cinsiyetede ihtiyacı yok demek değil midir?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 

 

Ruh değil enerji olan..CAN o enerji..Ruh..NURUN vücudu..yani BİLGİNİN uygulayıcısı.. AKIL.. :)

 

Hani takım yenildimi bağırıyor ya Fenerliler cimbomlular kendi takımlarına..Yuhhhh Ruhsuzlar..diye.. :D

 

Melek ise Meleke kazanma,meleke kesbetme..bir işi yapa yapa o işi artık farkında bile olmadan yapabilecek hale gelme..mesela araba kullanma olayımız..başlangıçta ne terler döktük..şimdi hem börek yiyoruz.. :D hem cepten görüşüp hemde gazeteye göz ucu ile bakabiliyoruz..arabayıda Melekler kullanıyor.. :D meleklerde dalgaya düştümü kanatlanıp bizde melek oluyoruz.. :D (aman dikkat..bunları yapmayalım elbette..anlaşılsın diye yazdık.. :D biline..)

 

Evet..bu kadavralar iki ayrı cins..iki ayrı ALT kimlik..kadın ve erkek..birde ÜST kimliğimiz var..HUviyetimiz yani..işte bu İNSAN..CİNliğin,CİNsiyetin bittiği,yüksek frekanstaki düşünceler alemine gelebilmiş kişi.. :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Biraz sipiritilizmaya ağırlık verin sizin düşüncenizle bağdaşmaz, genel düşünceniz doğru denebilir, genede ölüm sonrası beş günden sonrası masallar alemine girer, yani akademik keşif ölüm sonresı 115 saat duyarsın görürsün cevap veremessin hatda dirilirsin de, bu vakit geçtikden sonrası hayel ve kandırmacalarla doludur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dayı keyifli şeyler yazmışsın, ne güzel :)

 

İNSAN, olmak demişsin ya, şimdi bunun şeklen olanı var birde manen olanı var sanırım sen manen olanını kasdetmişsin, yoksa bedenen insan gibi görünüp, esasında hala başka birşey olanlarda var... :D

 

Fakat, enerjinin ruh olmayıp, can olduğunu söylemişsin bence bu yanlış... Sonuçta ikisi farklı şeyler değil...

 

Can çıkar huy çıkmaz derler, şimdi ölünce çıkan can, ruhtan ayrı birşey mi?

 

Sevgili Lena, sizinle bazı konularda benzer düşüncelere sahip olsakta temelde ayrı düşünüyoruz, bu çok mu önemli derseniz benim için önemli değil, ben aklın ve mantığın kabul ettiği ölçüde söyleneni düşünürüm...

 

Ancak ölü bir bedenin 5 gün görüp, duyup anladığını hiç sanmıyorum...

 

Olamaz demiyorum ama sanmıyorum, mekanik düşünecek olursak söylediğiniz şey bazı makinalarda oluyor, mesela bir dikiş makinam var, elektirikle çalışıyor, düğmesini kapattığım halde bir süre daha çalışmaya devam ediyor...

 

Fakat insan biyonik bir makina, bu durum ne kadar olasılık taşır bilmiyorum... Belki dinde de geçen kabir azabı tabiri buna benziyordur... :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

HZ. Muhamedin bir cenaze namazındaki hadisi şöyledi,r mefta bizi dünyada yaşadığı andan daha iyi görür ve duyar der.

Kabir azabı da bu nedenle anlatılmıştır,115 saat yani 5 gün içinde bütün olanları görür ve hissedersin üstüne toprak atılmasını bir yerinin haşarat tarafından ısırıması kaşınma korku bunlar kabir azabı diye adlandırılır, bedenin enerji foksuyonu azalınca ruh enerjisi kontağını kaybeder ve gider ama gitdiyi yer nasıl bir yer ruh çağımalarda da gelen ruhlar tarif edemiyorlar genel söylentileri açık gıri bir alan deniliyor tam tespit yok.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Bu bir çeşit işkence ama, şimdi yüce yaratıcının o sonsuz merhametine bu azap sığar mı?

Kabir azabına inanmıyorum, kabirde yaşandığı iddia edilenlerede inanmıyorum, her olayın bir bilimsel yanı var, bilimsel dediğimiz şey tekniği, metodu, uygulaması... Sadist bir tanrı, herşeyi ego uğruna yaratıp, ego uğruna azap çektiren, ölünce üstüne üstlük mezarda korku yaşatan o üstün niteliklerde böyle bir tanrı olamaz...

 

Ruh çağırmalarda yaşanan şeylerde mantık dışı, bence tamamen beyin oyunu yaşıyorlar... Beyin inandığı şeyi hareketlendirebilir, eğer ruhlar çağırıldıklarında geliyor olsalardı bu onlar içinde çok saçma olurdu, ruh ve canlı iki ayrı tür oluyor artık, iki ayrı tür, iki farklı boyutta, iki farklı enerjide iletişim kuramaz!

 

Ya ikiside aynı türde, aynı yerde aynı enerjide olmalılar ya da diyalog kuramazlar... Yunuslarla insanların iletişimini düşünün frekansları ayrı, birbirlerin uyum sağlamaya çalışıyorlar ancak birbirlerini anlamaları mümkün olmuyor, bunun gibi ruh ve canlılar artık aynı zamanı ve aynı mekanı paylaşmıyorlar!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.