Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Promosyonlu Ucus


bursercan

Önerilen İletiler

Ucak fırmalarının cıkardıgı bu sıstem cok hos bır sıstem gıbı gorunebılır.promosyonlu bıletlere uygulanan sartlar arasında bazı noktalar cok sert bence.ornegın promosyonlu bıletler '' kesınlıkle iptal ve degısıklık yapılamaz'' ıbaresı yazar.buna katılmıyorum ıste.sankı promosyonlu bıletler ıkıncı sınıf bıletı gıbı gorunuyor.bıraz ucuz oluyor bu bıletler baska hıc bır ıse yaramıyor.

 

Bıletınızı ornegın ayın X gunune alıyorsunuz aylar oncesınden ucusunuza 15-20 gun kala bakıyorsunuz kı telefonunuz caldı efendım dıyorsunuz ''-ben A ucus fırmasından arıyorum.almıs oldugunuz X tarıhındekı bıletınızın ucus gunu ve saatı degıstırlımıstır. '' :unsure: Y gunu bılmem saat kacta degıstırlımıstır.bılgınız olsun''

 

ya kardesım tamam degısıklık olur kabul edıyorum.olurya X gunu ıptal edılmıstır.tamam burda sorun yok.teknık nedenlerden dolayı olabılır.

 

benım sorunum su eger promosyon bıletlerınde degısıklık olmuyor dıyorsanız sız neden degısıklık yapıyorsunuz? dıye de sorabılırım.ucus hakları sırkete aıttır haber verılmeden degısıklık yapılabılır ıbaresıde gecer her sırkette oldugu gıbı.buda korunma amaclıdır saldırılara karsı. sonucta ben X gunune su saate almıstım.bana bu uygun oldugu ıcın aldım.o zaman bız musterıler degıl sız yonetım olarak ucus saatlerımız ayarlıyorsunuz anlamı cıkıyor.hopp gel bakıyım sen promosyonlu almıssın bıletı senın tarıhını hımm su tarıhe alalım ucak bos gıtmesın :)

 

ben buna karsıyım kardesım benım o saatte belkı toplantım var veya benım o saatte sınavım var ee pekı burda ben ne yapıcam?

bıletımı erkenden alıdıgım ıcın acaba suclu mu oluyorum sırkete karsı?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...
  • 9 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.