Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bir adam..


Rydo

Önerilen İletiler

  • 2 hafta sonra...
  • Cevaplar 63
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

  • 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...

...    

  cevap :Adamın kağıt yolladığı kadın aslında polistir.Adamın birlikte bara geldiği arkadaşı ise kadının kardeşidir. Kadın kağıda : Seninle çıkabiliriz ancak bunun olması için annenin ve babanın seni reddetmesi gerekiyor ve karındanda boşanmalısın.Akşam bankada soygun olacak yazıyor. Adam bu yazıyı okuyamıyor onun için arkadaşına ( kadının kardeşi ) gösteriyor arkadaşı bunu görünce sinirleniyor ve terkediyor. Yazıyı okuması için annesi ve babasına gösteriyor.Annesi ve babası kağıdı okuyunca evlatlıktan bu yüzden reddediyor.Karısına gösterince karısıda bu yüzden sinirleniyor ve çekip gidiyor. Gelelim doktora : doktor aslında kadının kocasıdır.Adam kağıdı doktora getirince doktor bu olayı kaldıramıyor ve intihar ediyor. Adam akşam kağıdı bankanın kasasına koyduğunda hırsızlar geliyor ve kağıdı okuyor polisin önceden haberi olduğunu düşünüp oradan kaçıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Kadın aslında polistır adamın arkadaşı polisin kardeşidir kadın kağıtà senle çıkabilirız ama annen ve babanin seni reddetmesi gerekiyor kârından boşanmàsi grrekiyor ve bugün bankada soygun olacak kağıdı arkadaşına gösteriyor arkadaşı sinirlenip ona küsüyör annesine ve babasına gösteriyor sinirlenip onu evlattiktan reddediyor doktora polisin kocası doktora gösteriyor doktora dayanamayıp kendini olduruyor kasaya koyuyör hirsiz lar gelip kagidı okuduklarinda ise polisler bizim hirsizlik yapacagimizi biliyor deyip kaçıyorlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Adamın kağıt yolladığı kadın aslında polistir.Adamın birlikte bara geldiği arkadaşı ise kadının kardeşidir. Kadın kağıda : Seninle çıkabiliriz ancak bunun olması için annenin ve babanın seni reddetmesi gerekiyor ve karındanda boşanmalısın.Akşam bankada soygun olacak yazıyor. Adam bu yazıyı okuyamıyor onun için arkadaşına ( kadının kardeşi ) gösteriyor arkadaşı bunu görünce sinirleniyor ve terkediyor. Yazıyı okuması için annesi ve babasına gösteriyor.Annesi ve babası kağıdı okuyunca evlatlıktan bu yüzden reddediyor.Karısına gösterince karısıda bu yüzden sinirleniyor ve çekip gidiyor. Gelelim doktora : doktor aslında kadının kocasıdır.Adam kağıdı doktora getirince doktor bu olayı kaldıramıyor ve intihar ediyor. Adam akşam kağıdı bankanın kasasına koyduğunda hırsızlar geliyor ve kağıdı okuyor polisin önceden haberi olduğunu düşünüp oradan kaçıyor. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 6 ay sonra...

Cevap:Adamın kağıt yolladığı kişi aslında bir polistir.Kağıtta ise şu yazıyordur:

"Seninle çıkabiliriz ama ilk önce ailenin seni evlatlıktan reddetmesi,karının da senden boşanması gerekli.Akşam da bankada soygun olacak."

Adam bu yazıyı okuyamadığı için ilk önce en yakın arkadaşına gidiyor ama en iyi arkadaşı aslında bardaki kızın kardeşidir,bu yüzden sinirlenip terkeder.Ailesi ve bu yazı için onu evlatlıktan reddeder.Karısı bu yazıya sinirlenip boşanır.Dosktor bardaki kızın kocasıdır ve bunlara dayanamayıp kendini asar,intihar eder.Son olarak da hırsızlar o gece soyguna geldiklerinde yazıyı görüp polisin haberi olduğunu sanar ve korkudan kaçar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 2 yıl sonra...
Misafir Adam rüya görüyormuş
Tarih 26.08.2014 at 11:13 , Misafir misafır dedi:

soru dogru cevabı var emeklilikle alakalı dikkat edin  yarın cevabı buraya yazıcam 3 kelimelik 1 cümle

ama bu soruyu kimseye sormayın insanları çıldırtacak bir soru çok üstün zekaya sahip olmayan biri asla bulamaz ben 40 yıl düşünsem bulamazdım 

ben de bulamadım ya.... :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.