Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Mehdi'nin Rabbine olan AŞK'ı devam ediyor :)


Mehdî

Önerilen İletiler

Mehdi'nin Rabbine olan AŞK'ı devam ediyor :)

 

O kusursuz ve güzel kadın sensin...

O seksi ve romantik dilber sen...

O zarif ve narin hatun sensin yâ Rabb-i habibim...

 

AŞK + SEKS + ROMANTİZM = ORGAZM...

 

AYET:**O AKITMAKTA OLDUĞUNUZ MENİYİ YARATAN SİZLERMİSİNİZ YOKSA BİZLERMİYİZ...**

 

Manşetimdesin...

Kalbimin gündemindesin...

Son dakika haberimsin...

Alt yazı bültenlerimde hep sen varsın yâ Rabb-i habibim...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

PirGerçekVeli'nin en son Dörtlükleri:

 

sırr-ı esrar-ı gizemimizdir aşkullah?

sırr-ı esrar-ı gizemimizdir seksullah?

sırr-ı esrar-ı gizemimizdir romantizmullah?

sırr-ı esrar-ı gizemimizdir orgazmullah?

 

ve sırr-ı esrar-ı gizem-i azamımızdır vuslatullah vesselam :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kimden : Mehdi dabbetül-arz 19

Kime : Grup: Mehdî Haber Ajansı

Tarih : 15.3.2011 14:33 (GMT +2:00)

 

 

Konu : İmam-ı Rabbani:**Tekbir Getirerek Mastürbasyon Yaparmış? ? ? **

 

 

GÜNDEMMÜHENDİSİ

((A.A.))

PSİKEMPATİKANALİST:

 

AyhanAytaçÇağlar:

((tarihçi,hukukçu,şair,yazar))

((tasavvufçu,nefsikolog,gündemmühendisi))

((islam ve tasavvuf üniversitesi,kuran ve ehlibeyt fakültesi,

dört kapı kırk makam anabilim dalı,alevilik,bektaşilik,şiilik

ve nakşilik bölümü uzmanı öğretim üyesi :))

 

((euzu-bismillahil-hamd:turan dursun,bir kitabında imam-ı rabbani sıla-i nakşibendi'den dem vurarak,alaycı bir şekilde şöyle bahsetmiştir:ali rabbani (imam-ı rabbani) hanımına diyor ki:hanım hanım benden uzak dur? @llah güzel bir kadınmış? ve ekliyor:ali rabbani tekbir getirerek matürbasyon yapıyormuş? ve böyle devam ediyor turan dursun bey?))

 

((bendeniz o zamanlar ateizm üzerinden araştırmalar ve incelemeler yapıyorum.arayış içerisindeyim.askerde yaşadığım bazı hadiseler beni mutlak hakikatin arayışına sürükledi.1995'ten itibaren bugüne kadar beş sene şeriat,beş sene tarikat ve son olarakta yedi senedir marifet okuyorum.24 eylül 2011'de yedi yılım tamamlanıyor.tam 17 yılllık birikimimle sırrı hakikat kapısından geçerek.@llah nasip ederse flash tv'de belki cübbeli ahmetle belkide ondan önce perşembe (cuma akşamı) program yapmayı düşünüyorum.))

 

((artık bütün sırların faş olmasının zamanı gelmiştir.sırrı şeriat nedir? sırrı tarikat nedir? sırrı marifet nedir? sırrı hakikat nedir? islam ve tasavvuf nedir? kuran ve ehlibeyt sırrı nedir? dört anasırrın sırrı hakikati nedir? dörtkitapdörtmürsel-dörtkapıkırkmakam-dergah-ı ehlibeyt-dergah-ı altın silsile-caferisadıkvemehdi bağlantısı zahirle batının birleşmesi ulu nakşi ile yüce bektaşi tarikatının mehdide vasıl olması? tıpkı imam-ı rabbani sıla-i nakşibendi'nin dörtkapıkırkmakamın ilk iki kapısı şeriat ve tarikatla son iki kapısı marifetle hakikat arasında vuslatullah köprüsü olması gibi?))

 

((biz o zaman turan dursunun saçmaladığını zannetmiştik.şehvet üzerinden ümminebiye saldırdığı gibi imam-ı rabbaniyede saldırıyordu.ama sırrı hakikatten nasibi olmayarak.ve yıllar yılı biz imam-ı rabbaniyi hiç merak etmedik.ondan haberdar olmadık.oysaki o gerçek bir sıla imişte bizim hiç haberimiz olmamış.taki iman melekleri gelipte bizi gayri ihtiyari ayağa kaldırmasına kadar (kaim aleyhisselamın kıyamı hakikati) ümminebinin mehdi ile ilgili haber verdiği o gece bizde cereyan etti.ve cin şeytanlarıyla kalbimizde boğuşurken ben örtüme bürünüp terlemeye başlarken içime yönelip olanbiteni anlamaya başlarken seslendiler bize imam-ı müheddes makamındanki şöyle dediler:(bizler rabbinin melekleriyiz? imanı yerleştirmeye geldik? bizler gidiyoruz? hamdet ve rabbine layık kul olmaya çalış?) ve biz üç sefer hamdedip ayağa kalktık.ve bu aslında cafer-i sadığın haber verdiği kaimin ayağa kalkışıydıki hz.mehdinin ikinci ayağa kalkışıdır?))

 

((beyazıt-ı biztami o imamdan haber vermiştirki:mehdi ilk gelişiyle hz.hüseyinden.ikinci gelişiyle hz.hasandan gelir.yani mehdiyi ahirzaman hz.hasandan geliş ve ayağa kalkıştır? mehdi isa mesihtir sözüde şundan anlaşılırki:ümminebi şöyle demiştir:mehdi hasan ve hüseyindir? nitekim niyazi mısride bu sırrı faş etmiş diyorki:rahmandan kasdolan hasan rahimden kasdolan hüseyindir? yani @llah birçok anlamda mehdiyi mehdi birçok anlamda @llahı temsil eder? hz.mevlana derki:mehdide odur? hadide odur? ömer öngütte en hakiki mürşit @llahtır diyerek hidayeti tammede mehdiye işaret etmiştir.yani sonuç itibariyle rahman (hasan) ve rahim (hüseyin) olan @llah (mehdi) sırrı burda faş oluyor? ayetlerde onların işi @llaha kalmıştır demek mehdiye kalmıştır oluyor? nasiblenenler bu saatten sonra bu gerçeklerden nasiplenir ilmel yakinden aynel yakine ve sonra hakkel yakine kavuşuur vesselam :))

 

((yine konumuza dönersek biz imam-ı rabbaninin sonra rabbimizin mesneviyi mevlanadan sonra mektubatı rabbaniyi okutmasıyla sırrına vakıf olduk? seyyid abdulhakim arvasinin @llah ve resulünün sözlerinden sonra en üstün ve en faideli sözlerin sıla-i nakşiye ait olduğunu söylemesi ardından biz onun mektubatında bahsetmiş olduğu tasavvuftan,tarikatten,hakiki mürşidlerden bulamıyoruz...onun ince sözlerinden ve marifetlerden anlamıyoruz sözü gerçektir? ancak işte ordaki sırrı hakikat bizim sırrı hakikatimizdir? çünki sıla-i nakşi 21.makamdan bizim dörtkapıkırkmakamın bütün makamlarının sırrını ilk 21 mektubuyla faş etmiştir? ama bunu bilerek veya bilmeyerer veya meczuben veya sekr halinde yapmıştır? ama yapmıştır? o sırrı faş etti cümle incileri elmasları etrafa dağıttı iş o ki bizede toplamak düşer vesselam :))

 

((ve neyse biz o kitabın (mektubat-ı şerifin) ilk cild ilk metubunda bu kişinin gerçekten hakikatli bir er oluşunu anladık.ve 7.mektubta hz.emirden (hz.ali) bahsedip mürşidinede o rüyadan bahsedip nasibini ve makamını aldığını ifşa etmesi de onu sevmemize vesile olmuştur? çünki,birçok alevi ve bektaşi erenleri bilmezki cebbar kulu denen veli ve abdal zat nasıl üveysiliten bektaşiliğe erdiyse aslında sıla-i nekşide nakşilikten bektaşiliğe ermiştir? ve cebbar kulunada bir kitap yazdırılmış sıla-i nakşiyede? her ikiside hz.aliden icazet alarak yapmıştır:sıla diyorki:o rüyada emir dediki (ben sana göklerin ilmini öğretmeye geldim) ve sonra sıla tasdik ediyo diyor ki hulefa-i raşidden kimseye verilmemiştir bu makam-ı hidayet hz.emirden başka?))

 

((ve konumuz devam ediyor:biz o ilk mektubda turan dursunun o sözlerini tasdiken şunları bulduk:Şöyleki: Bu tarikat edeplerine dair işlere devamım sırasında, Yüce Allah'ın ZÂHİR ismine bir zuhur yeri olma şerefine erdim; hem de tam manası ile, her şeyden ayrı bir manada.. O kadar ki: Bütün eşyada, tek tek bu tecelliyi gördüm, özellikle kadınların kisvesinde.. Hatta ayrı ayrı her yanlarında.. Bu kadınlar zümresine o kadar ram oldum ki: Anlatamam. Bu ram olma işinde çaresiz bir duruma düştüm.Bu, öyle bir zuhurdur ki, yalnız bu mahalde olmuştur; bir başka mahalde zuhura geldiği olmamıştır. Ne letaif hususiyetleri (insan duygularının özellikleri) arasında, ne acaip muhassenatı (şaşırtıcı işlerin güzellikleri) meyanında gördüm. Zuhur yerlerinin hiç birinde, asla böyle zuhur olmamıştır.Hâsılı: Su gibi eridim; bu kadınların elinde eriyip aktım. Anlattığım manada bir tecelli her yemekte ve içmekte, her giyim işinde başka başka oluyordu. Lezzetli mükellef bir yemek sofrasında (veya yenen şeyin kendisinde) bulduğum lezzeti, başkasında bulamadım. Bu değişiklikler, tatlı su ile tuzlu beyninde oluyordu: belki de her şeyde.. Her şeyin tadı, başkalarından ayrı olarak, kendi değişik derecelerine göre kemal hususiyetleri arasındaydı. O kadar ki: Bu tecellilerin özelliklerini yazı ile anlatmak mümkün değildir.-birinci mektub-u rabbani-))

 

 

PirGerçekVeli'nin en son Dörtlükleri:

 

sırr-ı esrar-ı gizemimizdir aşkullah?

sırr-ı esrar-ı gizemimizdir seksullah?

sırr-ı esrar-ı gizemimizdir romantizmullah?

sırr-ı esrar-ı gizemimizdir orgazmullah?

 

ve sırr-ı esrar-ı gizem-i azamımızdır vuslatullah vesselam :)

 

((ve aslında bizim hayret ettiğimiz odurki:turan dursun o kadar yırtındı durdu şeytan ayetlerini ispata çalıştı.ama nedir ki:bu imamın mektubat-ı şerifinin 273.mektubunda bu konuyu tasdik eden delil-i hüccet alınamamıştır:

**Çoğumuzun bildiği gibi, birgün Seyyid-ül-beşer (s.a.v) Eshâbı ile oturuyordu. Kureyşin ileri gelenleri ve kâfirlerin şefleri orada idiler.Seyyid-ül-beşer (s.a.v) onlara (Vennecmi) sûresini okudu. Onların putlarını anlatan âyet-i kerîmeye gelince, melûn şeytân putları öven birkaç sözü, o Serverin (s.a.v) sözüne ekledi. Dinleyenler, bunları da o Serverin sözü sandılar. Şeytânın sözlerini âyet-i kerîmeden ayıramadılar. Orada bulunan kâfirler bağırmaya başlı***********, Muhammed (s.a.v) bizimle sulh yapdı, putlarımızı övdü dediler. Orada bulunan müslimânlar da, okunan sözlere şaşakaldılar. O Server (s.a.v) şeytânın sözlerini anlamadı. (Ne oluyorsunuz?) diye sordu. Eshâb-ı kirâm, siz okurken bu sözler de araya karışdı dediler. O Server (s.a.v) düşünceye daldı ve çok üzüldü. Hemen Cebrâîl-i emîn vahy getirdi. O sözleri şeytânın karışdırdığı, bütün Peygamberlerin sözlerine de karışdırmış olduğunu bildirdi. Allahü teâlâ, o sözleri âyet-i kerîme arasından çıkardı. Kendi kelâmını sapsağlam yapdı.))

 

...devam ediyor:

 

((Görülüyor ki, o Server (s.a.v) hayâtda iken ve uyanık iken ve Eshâb-ı kirâm arasında, şeytân-ı laîn o Serverin (s.a.v) sözüne kendi bozuk şeylerini karışdırıyor ve hiç kimse bunu ayıramıyor. O Server (s.a.v) vefât etdikden sonra bir kimse uykuda hisleri çalışmaz iken ve yalnız iken, nasıl olur da, rüyânın şeytânın karışmasından korunduğunu ve onun değişdirmediğini anlıyabilir? Şunu da söyliyelim ki, mevlid okuyanların ve dinleyenlerin zihnlerinde Resûlullahın bu işden râzı olduğu yerleşmiş bulunmakdadır. Çünki övülen kimseler, övenleri beğenir. Bu düşünce, hayâllerinde yerleşerek, hayâllerindeki şekli, sûreti rüyâda görebilirler. Bu rüyâ doğru olmadığı gibi, şeytân da karışmış değildir.))

 

 

273.mektup...

 

İmâm-ı Rabbânî Ahmed-i Fârûkî Serhendî...

 

((herkese veda ederken haberimizi tekrar ediyoruz:24 eylül 2011'den sonra 17.eğitim yılımız tamamlanıyor ve @llahın izniyle sırrı hakikat kapısından giriyor ve sırrı faş ediyoruz? çünki o @llah dediki:ben bilinmekliğimi istedim ve onun için mahlukatımı yarattım? veya beni ne yerim ne göğüm alabildi ancak mümin kulum aldı mümin kalbine? bizde diyoruz ki o rabbimize ey rabbimiz biz seni öyle tenzih ettikki ne zamana ne mekana ne yere ne göğe sığdırabildik ve ancak mümin olan @llahın mümin kullarının ak,pak ve hak kalblerine sığdırdık...rabbim seni tenzih ederiz? biliriz seni tenzih etmek bile hata ve kusurdur o hata ve kusurdan da sana sığınırız rabbimiz? seni o kadar seviyoruz ki? sevdiğimizden kalbimize sığdırasımız geliyor? ey benim habib-i ebedim? asr-ı saadetim? rabbül-cennetim? mehdi böyle söyledi?))

 

pirgerçekvelisonnot:

((alevilerin gören gözü,bektaşilerin işiten kulağı,

şiilerin söyleyen dili,nakşilerin tasdikleyen kalbiyim.))

 

gündemmühendisi@[email protected]:

((tüm dünyada,ortadoğuda,anadoluda ve istanbulda,

mehdi atatürk humeyni stratejisi kazanacaktır vesselam.))

 

hürislamhalkhareketisonnot:

((davamız büyük,düşmanımız büyük,

savaşımız büyük,zaferimizde büyük olacaktır.))

 

mehdihaberajansısonnot:

((aleviler kıyam etmedikçe mehdi zuhur etmez.

mehdi zuhru etmedikçe ümmet-i muhammed kurtulamaz.))

 

KISAS@KISASİNFAZORDUSUSONNOT:

((ÖNCE SAVAŞ SONRA KISAS A KISAS

EN SON BARIŞ DİNİDİR İSLAMİYET VESSELAM :))

 

KAİMMEHDİ//DABBETÜL-ARZ//SONNOT:

===============================

((DÖRT KİTAP DÖRT MÜRSEL KISAS @ KISASCI

DÖRT KAPI KIRK MAKAM KUTSAL ŞERİATÇIYIM :))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.