Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yeşim Gökçenin Yiyecek Resimleri Galerisi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Arkadaşlar Sitenin Yemek Tarifleri Bölümü Yeşim Gökçe nin resimleri ile tekrar oluşturuldu.

Ayrıca bu resimlerden oluşan bir resim galerisi açılmıştır...

YEŞİM GÖKÇE

1975 doğumlu Yeşim Gökçe, 1994 yılında Ankara, Özel Arı Lisesi’nden mezun oldu.

1996 yılında Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü, Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı’na kabul edildi ve 2000 yılında buradan mezun oldu.

2001-2004 arasında Bilkent Üniversitesi, Ekonomi ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Türk Edebiyatı Bölümü’nde öğrenim gördü. Aynı bölümden “Melih Cevdet Anday Tiyatrosunda Şiirsel Adalet” başlıklı tezi ile sanatta yüksek lisans (M.A.) derecesini aldı.

2002-2004 yıllarynda Türk Standardları Enstitüsü’nde konu raportörü olarak, Tiyatro Oyuncusu, Tiyatro Yönetmeni, Tiyatro Yazarı, Sahne Tasarımcısı, Kondüvit, Suflör, Kostüm Tasarımcısı, Tiyatro Müdürü, Dramaturg ve Sahne Amiri standardlarını hazırladı.

1997 yılından bu yana serbest metin yazarı olarak çalışan Yeşim Gökçe’nin, Devlet Tiyatrosu repertuarına da alınmış İngilizce-Türkçe çeviri çalışmaları da bulunmaktadır.

1996 yılından bu yana endüstriyel fotoğraflar çekmekte olan Yeiim Gökçe, yerel ve yabancı pek çok yayın için yemek eleştirisi yazyları yazmakta ve yemek fotoğrafları çekmektedir.

Fotoğrafları için Buraya Tıklayınız...

 

Yeşim Gökçe was born on 1975. Graduated from Arı College, Ankara in 1994.

She attended Ankara University, The Faculty of Language and History-Geography, Theatre Department, Dramatic Writing Sub-Division in 1996, and gratuated from the same school in 2000.

The years between 2001-2004, she took her Master of Arts (M.A.) degree with the thesis that deals with “Poetic Justice in Melih Cevdet Anday’s Theatre”, from Bilkent University, Economic and Social Sciences Faculty, Turkish Literature Department.

Between 2002-2004 she worked for The Turkish Standards Institution and completed the Turkish standards for; Dramatic Writer, Theatre Stage Director, Theatre Player, Theatre Manager, Prompter, Costume Designer, Sound Technician, Stage Manager, Stage Designer and Dramaturge.

Yeşim Gökçe has been working as a free-lance writer from 1997, also she has some translated theatre plays-from English to Turkish-which were included in the repertoire of The Turkish State Theatre.

Yeşim Gökçe is taking industrial photographs from 1996, and also writing critical articles about Turkish cuisine and taking food photographs for some national and international publications.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin bunu başlık sabitlikten çıkardı
Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.