Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Football Manager 2009 Türkçe Çıktı !


Fmg09

Önerilen İletiler

Football Manager 2009 Türkçe

 

En büyük zevkimizdir belki de Football Manager.. FM sevdamız yeri geldiğinde bizi gecelerce uykusuz bırakır, yeri geldiğinde sosyal hayatımızda sorunlara neden olur. Gece uykuya dalarken tek düşüncemiz yarın çıkacağımız maçlar ve yeni transferlerimiz oluverir her yeni versiyonun çıkmasıyla. Her sevdanın bir çilesi olacaktır elbet, bizim çilemizse oyunu İngilizce oynamak zorunda kalmamızdı bugüne kadar! FMGraphics.Net ailesi olarak bu çilemize bir son vermeye karar verdik ve FM 2009 Türkçe'yi huzurlarınıza sunuyoruz.

 

Football Manager 2009’un çıkmasından tam 5 gün sonra FM 2009 Türkçeyi sizlere buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Aylar süren emeklerimizin karşılığını almanın verdiği gurur ve FMGraphics.Net kalitesiyle Türkçe FM09 karşınızda!

FMGraphics.Net ailesi olarak bir ilki gerçekleştirmiş bulunuyoruz..

Oyun büyük oranda Türkçeleştirildi.

 

tr09.png

 

Hazırlayan: Adem Özkur

Özel Teşekkürler: Gökhan Demir, Aydın Çuhadar

 

#Bilgilendirme#

FM 2009 Türkçe maç spikeri tamamen Türkçe idi. Fakat hata vermesinden dolayı bu versiyonda yer vermedik. 2. versiyonda %100 Türkçe maç spikeri sizlerle olacak. Sabredin..

 

Dipnot 1: Türkçeleştirme içinde, ve oyun öncesi hiç bir reklam yoktur. Çalışma tamamen ücretsiz olmak üzere tüm Football Manager severler için hazırlanmıştır. Amacımız sadece bir teşekkür, bir takdir edilmektir.

 

Dipnot 2: Türkçe'de Mantık hatasına neden olan cümleler Örn: "Canlı Sonuçlar" (böyle bir şey olamaz çünkü devam eden bir şeyin sonucu olamaz, doğrusu Canlı Skorlar'dır) çalışmada özenle çevrildi.

 

Dipnot 3: Çalışma tamamen FMGraphics web sitesi tarafından hazırlanmıştır ve yine tekrar etmemiz gerekir ki, tüm Football Manager severler için hazırlanıp, sunulmuştur.

 

Dipnot 4: Football Manager 2009 için hazırlanmıştır, tüm versiyonlarda (900, 901 ve daha sonraki versiyonlar) sorunsuz çalışmaktadır. Ayrıca tüm işletim sistemlerinde (Vista, Windows XP, Linux vb.) sorunsuz çalışmaktadır ve sadece bir kez kurulum sonrası hiç bir işlem yapmaksızın Football Manager keyfini çıkartacaksınız.

 

Ekran Görüntüleri:

 

tr0909.jpg.xs.jpgtr1317.jpg.xs.jpg

tr3738.jpg.xs.jpg tr4724.jpg.xs.jpg

tr5504.jpg.xs.jpg

 

Kurulum:

 

Dosya Boyutu: 1.3 MB

İndirdiğiniz FMGraphics_FM2009Turkce.exe adlı programı çalıştırınız ve kurunuz.

 

Ardından;

C/Document and Settings/Kullanıcı Adı/Application Data/Sports Interactive klasörünü tamamen siliniz. İyi oyunlar.

 

İndirmek İçin:

 

RapidShare: Easy Filehosting

 

Emeğe saygı arkadaşlar! Sorunlarınız için sitemize uğrayıp yardım alabilirsiniz. Herşey siz fm severler için!

 

Not: Tekrar belirteyim, sakın yayın hakkı için gelip izin istemeyin, izin verilmeyecektir.. İzinsiz yayınlayanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.