Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

'Avrupa Tekerlekli Sandalye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası Adana'da Yapılacak'..


Önerilen İletiler

Avrupa Tekerlekli Sandalye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası'nın organizasyonunda gösterilen başarı Adana'yı Avrupa'nın gözdesi yaptı. Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu, 2009 yılı Ekim ayında düzenlenecek olan Avrupa Büyük Erkekler Basketbol Şampiyonası'nın da Adana'da yapılmasına karar verdi.

 

Müjdeli haberi Başkan Durak'a makamında veren Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Ali Duran Karakaya, "Dünya çapındaki bu organizasyonları Adana'da yapabilmemiz adına engelli sporuna vermiş olduğunuz destekten dolayı öncelikle size teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta sizlere teşekkür etmek için Adana'ya gelen Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Başkanı Jan Bertaling ziyaretinde Büyük erkekler şampiyonasını da Adana'da yapmak istediklerini dile getirmişti. Yaptıkları toplantıda bu dev organizasyona ev sahipliği için yine oybirliği ile Adana'yı seçtiler. Şehrimizin tanıtımı, engelli sporunun gelişmesi için çok önemli olan bu organizasyonun kusursuz şekilde gerçekleşmesi için yine size güveniyoruz" dedi.

 

Organizasyonun Adana'da yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Durak ise, "Bu uluslar arası organizasyonların Adana'ya gelmesinde en önemli rolü oynayan insanların başında geliyorsunuz. Bu nedenle size Adanalılar adına teşekkür ediyorum. Genç erkekler şampiyonasını TRT hem canlı hem de sonrasında tekrar tekrar verdi. Gazetelerde, televizyonlarda ve uluslar arası internet sitelerinde organizasyon dünyaya duyuruldu. Böylesine etkili bir tanıtıma neden olan organizasyonun daha büyüğünün yine kentimizde yapılacak olması çok önemli. Avrupalı federasyon yetkililerine bizlere ve Adana'ya duydukları güvenden ötürü çok teşekkür ediyorum. 2009 Ekim'inde yapılacak organizasyonda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu. :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.