Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Osman Yagmurdereli Vefat Ettı


bursercan

Önerilen İletiler

AKP İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli vefat etti.Bir süredir kanser tedavisi gören Osman Yağmurdereli Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne sabah saatlerinde kaldırılmıştı. Yağmurdereli, yoğun bakımda tutuluyordu.

 

Tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde enfeksiyonda ilerleme olması ve solunum sıkıntısı yaşaması üzerine yoğun bakım ünitesine alınan Yağmurdereli, yaşam destek ünitesine bağlı olarak tutuluyordu. Durumu ciddileştiği için uyutulduğu öğrenilen Yağmurdereli saat 02.25 sıralarında vefat etti. Yağmurdereli'nin yakın dostu olduğu öğrenilen Nurcan Samur, gazetecilere yaptığı açıklamada doktorların kendilerini çağırdığını söyleyerek vefat haberini verdiklerini belirtti.

 

 

 

Yağmurdereli'nin vefat haberini alan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Davut Güloğlu,Yeliz Şar ve Armağan Çağlayan hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı.

 

 

02.00'DE KALBİ DURDU

 

 

 

Yağmurdereli'nin doktoru İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Keramettin Şar, Yağmurdereli'nin bağırsak kanseri tanısıyla 11 Temmuz'dan beri hastanede tedavi gördüğünü belirterek, Yağmurdereli sabah 05.30 sıralarında gelişen solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. Fakat çoklu organ yetmezliğine girdiği için yapay solunum desteği gören hastamız da 02.00 sıralarında kalp durması gelişti. Tüm müdahalelere rağmen 02.25 sıralarında Yağmurdereli'yi kaybettik. Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz" diye konuştu. Doktor Şar, Yağmurdereli'de "Geçici bir iyileşme vardı. Kendi isteği üzerine bir gün süre ile evine gitmesine izin verdik. Tekrar hastanemize döndü. İzin de de gerekli tıbbi desteği vermiştik" diye konuştu.

 

 

 

Vefat haberini alarak hastaneye gelen Armağan Çağlayan, "Kaybımız çok acı. Söyleyecek birşeyim yok. Konuşamıyorum" dedi. Davut Güloğlu ise "Hala inanamıyorum. Çok iyi bir insandı. Her zaman gülerdi. Benim babam yoktu. O'nu baba bilirdim. Yüzünü görene kadar da öldüğüne inanmıyorum" diye konuştu.

 

 

 

OSMAN YAĞMURDERELİ

 

 

 

6 Şubat 1953'te, Trabzon'da doğan Osman Yağmurdereli, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü mezunuydu. Bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra, yorumcu sanatçı olarak sanat çalışmaları yaptı.

 

 

 

Televizyon yapımcılığıyla, birçok sevilen diziye de imza atan Yağmurdereli, 23. dönem milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev yapıyordu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.