Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bizim halkimiz..!


politika

Önerilen İletiler

AB hakkinda Türkiyede yapilan bir anket sonuclari hem sasirtici,hemde düsündürücü.

2004 yilinda AB ne girelim diyenlerin orani yüzde 67,5 iken bu oran Ocak 2008 de yüzde 30 a düsmüs ve Nisan 2008 de yani icinde bulundugumuz ay yüzde 41, e cikmis.

AB ne girmeyi en cok gencler istemekte,neden olarakta AB ile daha degisik firsatlarin yakalanabilecegi veriliyor bu firsatlar genelde bireysel cikar amacli.

Anketin asil düsündürücü yani ise,AB ne girmek isteyenlerin basini DTP ve onu AKP secmeni takip ederken ücüncü sirada CHP ve sonuncu olarak MHP geliyor.

Bu anketin ilginc olan yani iki partininde kapatilma olasiliginin yüksek olmasidir.Öyleki Ocak 2008 de AKP secmeninin yüzde 27 si AB ye girmemizi isterken bu oran kapatma davasiyla ikiye katlamis gibi.Demekki herkes kurtulusu AB de görmektedir,hangi kurtulusu diye sorarsaniz gayet basit,AB ne girmek ulusal yasalarin kismen gecersiz kalmasi demektir ve ayni zamanda AB sürecinde yasalarin AB nin istedigi sekilde cikarilmasi durumu var.Yani demokrasi kilifi ile Türkiyede belirli kesimlerin istedikleri dogrultuda bir ülke durumuna getirilmek istenmektedir Türkiye.Nasil bir Türkiye isteniyor o zaman?

Istenen Türkiye ulus devlet olmaktan cikarilacak ve etnik yapiya dayali bir devlet konumuna getirilecektir.Erdogan'in calismalari ve aldigi icazetler bunlardir,bu nedenle Erdogan bu kapatma davasi ile kuzu postuna bürünmüstür,daha dün neden uzlasacakmisim ben istedigim adami Cumhurbaskani secerim diyen Erdogan simdi hem 301 hemde kapatilmaya karsi partilerle uzlasma aramaktadir.Yani hem kendini kurtarmak hem AB nin ve hemde Türk karsiti kesimlerin istegini yerine getirebilmek gayreti icersindedir.Erdogan tehlikeli birisidir,onun kuzu postuna bürünmüs haline kananlar ise ülkeye en büyük kötülügü yapacaklardir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Benim sahsi görüsüm Türkiye'de yasayan insanlarin en fazla 30% u AB'nin tam anlamiyla ne oldugunu biloyor ve gene ayni orandaki insanlar bilerek AB'ye evet veya hayir diyorlar. Diger 70% te hic bir bilgi sahibi olmamalarina veya kulaktan dolma bilgilere dayanarak görüs bildirerek AB hakkinda yorum yapiyorlar. Okumayan ve hangi partiye neden ve nicin oy verdigini bilmeyen bir toplum olarak AB'ye girmemiz su an zaten hayelden baska bir sey degil. Bu durum da zaten AB karsitlarinin isine geliyor. Kendi prblemlerini kendi cözemeyen bir toplum ve bu problemlerinde sebebini disarida arayan insanlar toplulugu olarak halaa hayel üretmeye devam ediyoruz ve sözümona kendimizi bu sayede hakli göstererek gene suclulari cok basit sekilde tesbit ediyoruzve bunlarin hepsini gene ülke kurtarma adina yapiyoruz. Sorunlu bir toplum oldugumuz malesef gene gözler önünde ve malesef halaa gecmis hatalarimizdan ders cikartmiyoruz. Bizi kurtaracak bir terapist cikar diye umuyorum, cünki ben artik normal yasamak istiyorum, sorunlu degil. Olmayacak seylere amen demeyi birakmak istiyorum, ondan dolayi yardim ariyorum........

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

"Anketin asil düsündürücü yani ise,AB ne girmek isteyenlerin basini DTP ve onu AKP secmeni takip ederken ücüncü sirada CHP ve sonuncu olarak MHP geliyor."

 

Bir AB dir gidiyor. AB ülkesi yunanistanın ekonomik krizlerle bittiğini nası yorumluyorsunuz? Birde bu bağlamdan olaya bakın. Ben şahsen istemiyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.