Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

POUR ÊTRE VERTUEUX - Fransızca Makale - Türkçe Tercümesiyle Birlikte


Serdar48

Önerilen İletiler

L'amour a un endroit aux coeurs de l'humain de la naissance. L'amour d'une mère fait développer ceci. Nous aimons notre père, mère, enfant de mêmes parents et ami et quand nous commençons l'école, nous aimons nos professeurs. D'ailleurs, nous aimons notre pays pendant que nos avis deviennent plus grands. Pendant que nos avis deviennent plus grands et plus grands, nous aimons le monde que nous vivons dedans et les personnes vivant dans lui. L'amour humain est un sentiment très important et il lie des personnes à la vie. Aimons, être a aimé et laisse nos coeurs pour être pleins de l'amour.

 

Si l'être humain est la créature la plus valable au monde, l'être humain le plus valable est celui qui est vertueux. Si le premier état d'être vertueux est amour, le second est respect. Un être d'humain devrait d'abord montrer le respect à lui/à elle-même, devrait être harmonieux avec ses idées et ne devrait pas perdre la vérité. Aucun n'applaudira ceux qui changent d'avis soudainement et qui disent le noir auquel lui/elle ledit blanc le jour avant. Ces genres de personnes ne peuvent pas regarder le miroir sans rouge allant. Les gens durcissent le respect à eux-mêmes en montrant le respect à d'autres. Nous ne devrions pas bavarder au sujet de n'importe qui, de la coupure n'importe qui coeur et ne devrions pas parler durement.

 

Faire des sports est la meilleure manière de diminuer l'effort de la vie quotidienne. Pour être en activité, pour marcher, pour faire la gymnastique, à la course… nettoyer les cellules dans nos corps. Les personnes qui sont épurées de la saleté sont plus énergiques et l'éruption et ces personnes de marque gardent être jeunes et vigoureuses. Si nous faisons la gymnastique journalière et lui faisons notre habitude, nous nous rendrons compte que le temps de dépassement aura la difficulté pour nous vieillir.

 

Le cerveau humain a un rôle très important. Il est formé là si avoir le rôle principal sur l'étape de la vie ou être les frais supplémentaires. Quand le cerveau commence à réaliser certaines des choses, il commence à agir automatiquement. Par exemple, il veut l'humain dans lequel le cerveau il est d'avoir le rôle principal. La connaissance est la chose nécessaire pour ceci. La meilleure et la plus appropriée connaissance sont en livres et ceci incite des personnes à vouloir lire. Quand les gens lus, leurs cerveaux obtiendront complètement de la connaissance nécessaire. Quand le niveau d'obtenir la connaissance est à un niveau suffisant, le cerveau humain commencera à proposer des idées comme l'électricité productrice d'un barrage.

 

Écrit par : Serdar YILDIRIM

 

ERDEMLİ OLMAK

 

Sevgi insanın kalbinde doğuştan yer etmiştir. Anne sevgisi bunun gelişmesine neden olur. Babamızı severiz, kardeşimizi severiz, arkadaşımızı severiz, okula gider öğretmenimizi severiz, düşüncelerimiz büyüdükçe vatanımızı severiz. Düşüncelerimiz daha da büyüdükçe üstünde yaşadığımız dünyayı severiz ve o dünyada yaşayan insanları severiz. İnsan sevgisi çok önemli bir duygudur ve insanı hayata bağlar. Sevelim, sevilelim, bırakalım kalbimiz sevgiyle dolsun.

 

Dünyadaki canlıların en değerlisi insansa, insanların en değerlisi erdemli olandır. Erdemli olmanın ilk koşulu sevgiyse, ikincisi saygıdır. İnsan önce kendine saygı duymalıdır. Fikirleriyle barışık olmalıdır. Doğruluktan şaşmamalıdır. Durup dururken fikir değiştiren, bugün beyaz dediğine yarın siyah diyeni kimse alkışlamaz. Böyleleri aynaya yüzü kızarmadan bakamaz. İnsan kendine olan saygısını başkalarına saygı duyarak pekiştirir. Başkasının arkasından konuşmamalı, kimsenin kalbini kırmamalı, kötü söz söylememelidir.

 

Spor yapmak günlük hayatın sıkıntısını en aza indirgemek için biçilmiş kaftandır. Hareketli olmak, yürümek, jimnastik yapmak, koşmak…vücudumuzun hücrelerine birikmiş olan kiri temizler. Kirden arınan insan daha canlı ve atak olur. Bu da insanın genç ve dinç kalmasını sağlar. Her gün jimnastik yaparsak ve bunu alışkanlık haline getirirsek geçen zamanın bizi yaşlandırmak için zorlanacağını fark ederiz.

 

İnsan beyni çok önemli bir rol üstlenir. Hayat sahnesinde başrolde mi oynayacağın yoksa figüran mı kalacağın orada şekillenir. Beyin bazı şeyleri fark etmeye başladığında kendiliğinden harekete geçer. Örneğin, kafatası içinde durduğu insanın başrolde oynamasını istemektedir. Bunun için gerekli olan şey bilgidir. En iyi ve en doğru bilgi kitaptadır. Bu, insanda okuma isteği yaratır. İnsanın okuması beynin gerekli bilgilerle dolmasını sağlayacaktır. Dolum seviyesi yeterli düzeye ulaştığında, barajın elektrik üretmesi gibi, insan beyni fikir üretmeye başlayacaktır.

 

Yazan: Serdar Yıldırım

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 9 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.