Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İSPATLIYORUZ.... Org. EŞREF BİTLİS'İ KATLEDEN 'GLADYO' TAYYİP ERDOĞAN'I İKTİDARA GETİRDİR... (Gladyo, Org. Eşref Bitlis ve Uğur Mumcu gibi Atatürkçü.)


DİPNOT

Önerilen İletiler

İspatlıyoruz...:

Org. Eşref Bitlis’i katleden Gladyo

Tayip Erdoğan’ı iktidara getirdi...

 

Gladyo, Org. Eşref Bitlis ve Uğur Mumcu gibi Atatürkçü aydınlarımızı ABD’nin Ortadoğu stratejisi önünde engel oluşturduğu için öldürdü. Bugün de ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi’ni uygulamak için Türk Ordusu’na ve milli güçlere karşı operasyon yürütmektedir. 1996 yılında Eşref Bitlis’i ABD güdümlü Gladyo’nun katlettiğini Aydınlık dergisine açıklayan general, tutuklanmıştır. Tutukladıkları güçsüz, etkisiz ve dağınık kimseler, ABD ve BOP Eşbaşkanlığı için bir tehdit oluşturmuyor. Asıl korktukları tehdit, “darbeci” ilan ettikleri Türk Ordusu ve milli kuvvetler.

 

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek , bugün (27 Ocak 2008, Pazar) saat 15.00’te İstanbul Kadıköy Eysan Oteli’nde Uğur Mumcu ’nun Anısına düzenlenen, “Milli Anayasa ve Kemalist Devrim” konulu açık oturumda konuştu. E. Gen. Sörvet Cömert’in başkanlığında yapılan oturuma E. Turizm ve Tanıtma Bakanı Alev Coşkun, İP Genel Başkan Yardımcısı Ceyhan Mumcu da konuşmacı olarak katıldılar. Perinçek, konuşmasında Gen. Veli Küçük’ün henüz görevdeyken, 1996 yılında Aydınlık’a Org. Eşref Bitlis’in uçağını ABD güdümlü Gladyo’nun düşürdüğü bilgisini verdiğini açıkladı. 25 Ağustos 1996 tarihli Aydınlık’ta “Yetkili generalin açıklaması” üst başlığıyla yayınlanan haberde, Veli Küçük ABD’ye bağlı Gladyo’nun Eşref Bitlis suikastini niçin yaptığını da açıklıyor. Perinçek’in konuşmasının ilgili bölümleri özetle şöyle:

 

GLADYO’NUN “SİVİL ANAYASA” TASLAĞI

Tayyip Erdoğan’ların “Sivil Anayasa” diye topluma sundukları metin, Gladyo’nun Anayasa Taslağıdır. Buradaki “Sivil”lik, millî devlete ve Türk Ordusuna düşmanlığın Amerikanca şifresidir.

 

GLADYO’NUN EN BÜYÜK CİNAYETİ

Gladyo’nun en büyük cinayeti, Jandarma Genel Komutanımız Org. Eşref Bitlis’in 17 Şubat 1993 günü uçağının düşürülmesi yoluyla katledilmesidir.

 

ORG. EŞREF BİTLİS VE UĞUR MUMCU NİÇİN KATLEDİLDİ

Cinayet nedeni, Org. Eşref Bitlis’in ABD’nin Ortadoğu planına, özellikle İkinci İsrail’in kurulmasına kararlılıkla ve başarıyla karşı koymasıdır. Org Eşref Bitlis ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında şehit edildi. Uğur Mumcu da, ABD’nin Ortadoğu planlarına çomak soktuğu için öldürüldü. Uğur Mumcu , PKK’yı MİT’in kurduğu gerçeğinin peşine düşmüştü ve kanıtlarını topluyordu.

 

GEN. VELİ KÜÇÜK 1996 YILINDA

GLADYO’NUN EŞREF BİTLİS SUİKASTİNİ DUYURDU

Dün tutuklanmış bulunan E. Gen. Veli Küçük, 1996 yılında orduda general olarak görevliyken, Org. Eşref Bitlis’i ABD’nin öldürttüğünü Aydınlık dergisine açıklamıştı. Aydınlık’ta “Yetkili generalin açıklaması” üst başlığıyla yayınlanan açıklamada, General Veli Küçük, Aydınlık’ta belirtildiği gibi, iki kurmay albayın da bulunduğu bir görüşmede Aydınlık muhabirinin yazılı sorularına verdiği cevapta özetle şunları belirtti:

 

•Org. Eşref Bitlis’in katilleri Çiller’in özel örgütü’nde. Öldürülmesi ABD’nin işi.

•Org. Eşref Bitlis Özel Harpçi ABD subaylarını karargahtan attı. JUSSMAT Komutanı ve Çekiç Güç’teki subaylar Eşref Paşa’yı Washington’a iki kez şikayet ettiler.

 

ORG. EŞREF BİTLİS’İ KATLETTİREN GLADYO

TAYYİP ERDOĞAN’I İKTİDARA GETİRDİ

17 Şubat 1993 günü Ortadoğu’daki stratejik hedefi önünde engel gördüğü için Org. Eşref Bitlis’i öldürten SüperNATO, 1996 sonbaharında Tayip Erdoğan’ı başbakan koltuğuna oturtmak için düğmeye bastı. 21 Ekim 1996 tarihli Aydınlık dergisinin kapağında şu başlık var:

 

“Abramowitz Tayyip’i Erbakan’ın yerine hazırlıyor”

 

Gladyo’nun Tayip Erdoğan’ı başbakan koltuğuna oturtma planı, ABD kaynaklarında açıkça yayınlandı. 16 Şubat 1997 günü Leyla Tavşanoğlu’nun benimle yaptığı Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan görüşmede şunu belirtiyorum:

 

“1997 Ocak ayında CIA’nın yan kuruluşu Rand Corporation’un ABD Hükümeti’ne verdiği raporda, (…) ‘Artık Refah Partisi’ni iktidar seçeneğimiz olarak destekleyelim’ deniyor. (…) Tayip Erdoğan’a veliaht ve geleceğin başbakanı gözüyle bakılıyor. ABD kaynakları Abdullah Gül ’den de geleceğin dışişleri bakanı olarak söz ediyorlar. Geleceğin iktidar formülü de böylece belirmiş oluyor.” (Cumhuriyet, 16 Şubat 1997)

 

Apaçık ortada, 1996-1997 yılında ABD kaynakları açıklamış: Tayip Erdoğan-Abdullah Gül ikilisi, bir Gladyo operasyonuyla Türkiye’nin tepesine oturtulmuştur.

 

Org. Eşref Bitlis’in katledilmesi ve Tayip Erdoğan’ın iktidar koltuklarına oturtulması, ABD’nin aynı Büyük Ortadoğu Stratejisi içinde alt başlıklardır.

 

GLADYO’NUN STRATEJİK HEDEFİ: BOP

Gladyo Anayasasıyla amaçlanan stratejik hedef, Büyük Ortadoğu Projesi’dir. Anayasa taslağı, bütünüyle ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi’ne göre kurgulanmış ve kodlanmıştır.

 

BOP EŞBAŞKANLIĞI’NIN

GLADYO ÖRGÜTLENMESİNDEKİ ÖZEL YERİ

Gladyo, bilindiği gibi Atlantik İttifakı’nın tepelerinde SüperNATO diye anılan örgütün İtalya’daki adıdır. SüperNATO, NATO ülkelerinin içine yerleştirilmiş gizli hükümetlerden oluşmaktadır. ABD mafyası, NATO ülkelerini SüperNATO aracılığıyla kontrol altında tutmaktadır.

 

SüperNATO’nun Ortadoğu örgütlenmesinde BOP Eşbaşkanlığı’nın özel bir yeri bulunmaktadır.

 

TAYYİP BEY’İN BOP EŞBAŞKANLIĞI:

SÜPERNATO (GLADYO) GÖREVİ

Tayyip Erdoğan, Büyük Ortadoğu Projesi’nde görev aldığını yedi ayrı konuşmasında itiraf etmektedir. Bu konuşmaların bazıları görüntülüdür. Hepsini sık sık açıklıyoruz ve gösteriyoruz.

 

BOP Eşbaşkanlığı, bir SüperNATO görevidir.

 

GLADYO’NUN GÜNCEL GÖREVİ:

DİYARBAKIR’I MERKEZ YAPMAK

SüperNATO’nun şu andaki güncel görevi, Diyarbakır’ı Büyük Ortadoğu Projesi içinde merkez yapmaktır. Tayip Erdoğan da, kendi ağzıyla “ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi içinde Diyarbakır’ı merkez yapma görevini” üstlendiğini, 15 Şubat 2004 akşamı Kanal D beyazcamından ilan etmiştir.

 

GLADYO’NUN BOP HARİTASI

ABD yönetimi, Ortadoğu’ya ve Kuzey Afrika’ya vermek istediği düzeni, hem Dışişleri Bakanı Condoleza Rice’ın ağzından hem de haritalarla ilan etmiştir. O haritalarda Diyarbakır, ABD Ordusunun Kuzey Irak’ta kurduğu İkinci İsrail devletinin merkezi olarak gösterilmektedir.

 

GLADYO TARİHİNİN DÖNÜM NOKTASI

Eşref Bitlis’in katledilmesi, Gladyo’nun Türkiye tarihinde bir dönüm noktasıdır.

Bu cinayet, NATO’nun en güçlü ordularından biri olan Türk Ordusu’nun SüperNATO kontrolünden çıkmakta olduğunun bütün dünyaya ilanıdır.

Türk Ordusu, ABD’nin stratejik emelleri önünde artık engel oluşturmaya başladığı için Eşref Bitlis, Gladyo tarafından öldürtülmüştür. Daha sonra Genelkurmay Başkanı Org. Kıvrıkoğlu’nu hedef alan suikast girişimleri de olmuştur. Org. Karadayı ve Org. Kıvrıkoğlu’nun genelkurmay başkanlığı yaptığı dönemlerde, ABD kaynakları, açıkça “Türk generallerinin denetimden çıktı” saptamasında bulunmuşlardır. E. Tümg. Alaettin Parmaksız’ın yeni yayınlanan “Türk-Amerikan savaşı” adlı kitabı, bu sürecin vardığı yeri işaretlemektedir.

 

GLADYO’NUN OPERASYON MERKEZİNDE

FETHULLAHÇI POLİS ŞEFLERİ VAR

Türk Ordusu’nun cephesini ABD’ye dönmesiyle Türkiye’deki Gladyo örgütlenmesi çok önemli bir değişim geçirdi. Örgütün karargâhı, Haçlı irticaya kaydı ve operasyon merkezine de Fethullahçı polis şefleri oturtuldu.

 

FETHULLAH SİCİLLİ AKYÜREK TAYYİP ERDOĞAN’A BAĞLI

Emniyet İstihbarat Dairesi Genel Müdürü Ramazan Akyürek’in siciline, İstanbul Valisi Erol Çakır, “Emniyetteki hizipleşme içinde irticaî akıma (Fethullah) yakın, dikkat edilmeli” diye yazmıştır.

 

Ramazan Akyürek, Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanı Tayip Erdoğan’a bağlıdır.

 

GLADYO’NUN SON OPERASYONU

Beş-altı gündür yürütülen operasyon, Gladyo’ya karşı operasyon değil, Gladyo’nun yaptığı operasyondur.

 

HEDEF TUTUKLANANLAR DEĞİL,

MİLLİ GÜÇLER VE TÜRK ORDUSU

Gözaltına alınanlar ve tutuklananlar, genellikle dağınık, örgütsüz, bir kısmı başıbozuk, bazıları tertiplere çanak tutan ve birkaç tanesi de kışkırtıcı ajan olduğu daha önce saptanmış kimselerdir. Bu güçsüz insanların, ABD ve Tayip Erdoğan iktidarı için bir tehdit oluşturmadığı açıktır. Hedefin onlar olmadığını Gladyo’nun basındaki değnekçileri de ilan ediyorlar.

 

Ordu’ya karşı nifak hareketleri ve psikolojik savaş şidetlenmiştir. Türk Ordusu’nun birliğini bozmak için, “2009’da Org. İlker Başbuğ’a karşı darbe yapılacaktı” türünden uydurmalar piyasaya sürülmekte ve yayınlanmaktadır.

 

Hedef, milli güçlerdir. Hedef, “darbe tehdidi” başlıklarında ilan edildiği gibi, Türk Silahlı Kuvvetleri’dir.

 

PKK DA OPERASYONU DESTEKLİYOR

PKK da, operasyonu desteklediğini ilan etmekte, ancak hedefe ilerlenmesi için, millî kuvvetlere yönelinmesini talep etmektedir.

 

ABD, BOP Eşbaşkanlığı, Fethullahçı Gladyo, basındaki psikolojik savaş elemanları ve PKK, bu operasyonun da gösterdiği gibi aynı ast-üst ilişkileri içinde hareket etmektedirler.

 

GLADYO İLE TÜRK MİLLETİNİN SAVAŞI

Derinleşen krizlerin de zorladığı koşullarda Türkiye, bir hesaplaşma dönemine girmiştir. ABD’nin BOP Eşbaşkanı Tayip Erdoğan’ın başlattığı bu operasyon, hesaplaşmanın bir cephesidir.

 

BOP ANAYASASI

Yaptıkları anayasa taslağı, Türk milletinin değil, BOP’un anayasasıdır.

 

Bu anayasa taslağı;

 

- Devlet egemenliğini dış cephede yabancılara devretmektedir.

- Milli egemenliği, iç cephede mafyayla, tarikatlarla, cemaatlerle paylaşmaktadır.

- Milleti etnikleştirmektedir.

- Vatanı yerelleştirmekte ve parçalamaktadır.

- Kamuyu özelleştirmektedir.

- Yurttaşı kullaştırmaktadır.

 

KALDIRDIKLARI TAŞIN ALTINDA KALACAKLAR

Ekonomileri çökmektedir. BOP yürümüyor. Milli devleti ortadan kaldırmak, Atatürk Cumhuriyeti’ni yıkmak gibi büyük suçlara batmışlardır. Kaldırdıkları taşın altında kalacaklardır.

 

________________________________________________

Kaynak: http://www.turkcelil...php?storyid=305

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Tarihe kısa bir göz atalım mı sevgili dostum Dipnot...

 

1980 darbe yılı neden yapıldı, kim tarafından yaptırıldı ancak öğreniyoruz... Darbeyi yapan paşa gün geldi Türkiye eyaletlere bölünmeli dedi... O paşanın ne yaptığı ve ne söylediği artık biliniyor...

 

Sonra tarihimizin en kara sayfasının yaşandığı dönem yani kitapların yakıldığı dönem yaşandı... Milyonlarca emek ziyan edildi... Aynı dönemde okuyan, yazan ve sorgulayan herkes işkence gördü, bu tarikat kovanına çomak sokan siyasal islamcı kesimin bütün hilelerini takip eden ve bunları halkla paylaşan gerçek gazeteciler katledildi... Hunharca ve adice... Ya araçlarına bomba koyuldu, ya kafalarına kurşun sıkıldı... Kalleşçe... Peki neden? Çünkü bu karşı devrimciler (arkalarında ki emperyalist küresel sermaye) böyle olmasını istedi...

 

Yakılan kitaplar apolitik hale getirilen gençlik, katledilen aydınlar, işkence gören milyonlarca insan ardından bir gün bir hoca çıktı... Adı Fethullah Gülen... Bu iki gözü iki çeşme cübbesini sağa sola savuran zat pek sevgi (!) doluydu... İmam hatiplerin açılmasında ön ayak oldu... Dönemin devlet yöneticileri kendisine akıl danışırdı... Türkiye'nin imama ihtiyacı vardı yetiştirdiler hemde gereğinden fazla hatta imam olamayacak kızları bile...

 

Derken bu Fethullah Gülen dahada güçlendi Türkiye'de medyaya sahip oldu, yetiştirdiği gazetecileri bu medyanın başına getirdi... Zaten kendisini tanımayan bir G8 ülkesi yoktu... Mübarek :excl: hem devlet başkanlarını, hem başbakanları, hemde başka dinlerin liderlerini yakınen tanıyor... Güçlü biri tabi sevgi dolu... :excl:

 

Sahip olduğu gazetelerle, yayımladığı kitaplarla, yönetiği televizyon kanalları ile bu adam ülkemiz insanını dindarlaştırdı... :excl: Ondan önce bu ülke insanı dindar değildi... Ama nedense ülke insanı dindarlaştıkça ülkede kaos arttı... Gasp ve hırsızlık olaylarıda buna paralel artış gösterdi... Tabi bunlarda bu hocanın parmağı yoktur...

 

Öteki dünyadan haberler veren bu zat... Televizyon kanallarında yayımlanan programlarla insanımızı resmen öteki aleme endeksledi... Din diye bir sürü garip şey anlattı... Ağlıyordu hep, gözü yaşlıydı, anlattıklarıda çok dokunaklıydı... Herkese dokundu... Böylece millet bu dünyada ve bu ülkede ne oluyor ilgilenmedi... Kafasını anlamadığı dilde okuduğu Kuran'dan, gözlerini bu ağlamaklı hocadan ve onun askerlerinden ayıramadı... Varsa yoksa öteki dünyaydı... Yolsuzluk, yoksulluk, sahtecilik, yalancılık, doalndırıcılık, ahlaksızlık, bölücülük kimsey ilgilendirmedi... Sonuçta bu hoca anlatıyordu millet dinliyordu... Dinlemek gerekliydi okumak değil...

 

Birde bu hocanında pek sevdiği bir adam vardı, Turgut Özal... Özal başbakan oldu, cumhurbaşkanı oldu, Kürt/Türk kavramını gündeme taşıdı... Özalda dindardı... Hatta sosyal karısıyla hacca gitmiştiler... Hep beraber tv'den izlemiştik... Özal döneminde büyük atılımlar yapıldı (yada öyle gösterildi) Amerika'da Özal'ı seviyordu... Nasıl sevmesindi tonton bir adamdı...

 

Şimdi o günlerden bugünlere 28 yılda bu ülke hiç olmadığı kadar dindar... :excl: Yolsuzluk diz boyu, bölücülük hat safhada, gericilik popüler, kadınları Cumhuriyet tarihi boyunca olmadığı kadar türbanlı... 1970'lerin Türkiye'si bugünlerden çok daha moderndi... O insanlarda dindardı ama Araplaşmamışlardı... Bütün bunlar nasıl oldu anlamadık... Fethullah Gülen'in adamlarından biri olan Necmettin Erbakan türban meselesiyle ün kazandı... Türbanı kadınımızın başına geçirdiği gibi ülkemizinde başına geçirdi...

 

Bu ülke bugünlere gelene kadar ne kadar kan kaybetti ve nasıl bu kadar asimile edildi... Şimdi hala insanların çoğu ülkesinde ne olup bitiyor bihaber ama öteki alemi iyi tanıyorlar... Ve nedense hiç gitmedikleri halde... Ülkemizi özelleştirme adı altında sattılar kimsenin umurunda değil... Daha önemli meseleler var sanıyorlar...

 

Eşref Bitlis'ler, Aselsan teknikerleri, Uğur Mumcu'lar, Çetin Emeç'ler, Necip Hablemitoğul'ları boşuna öldürülmedi... Bu ülkenin küresel sermayeye peşkeş çekilmesi için 60yıldır ülkemize ihanet edenler için onlar engeldi... Halk onlarla aydınlanacaktı...

 

2008 ve manzaramız bu... Bir kesim bölücü ve ayrılıkçı gençlik ve bir kısım siyasal islamcı ve rejim düşmanı gençlik... Geriye kalanlar apolitik ve hepsi eğitimsiz... Kitaplar neden yakıldı şimdi daha iyi anlıyorum...

 

Ülkemizi bu hale getiren bu güruh birgün bütün bunların nasıl onlara geri döneceğinide görecek...

Dün bu küresel sermayenin karşısında bir tek Kemal vardı... Başedemediler... Bugün milyonlarcayız... Başedemeyecekler...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

Eşref Bitlis diğer faili 'mechuller' ile karıştırılmamalıdır..

 

Üzerinde en çok durulması gereken bir cinayet..

 

Eşref Bitlis ordu içinde militarist yapıya karşı olan nadir insanlardan birisiydi..

 

Buradan yola çıkarak E.Bitlis'i kimin öldürdüğünden çok ne için öldürüldüğü üzerinde durulmalı..!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Esref Bitlis Kuzey Irak'ta ki yapilanmaya ve cok uluslu CELIK GÜC'e karsiydi, Ugur Mumcu, Barzani ile Israil Gizli Servisi'nin baglantisini ortaya cikarmisti. Ikisi de kisa aralikla öldürüldü. Sayin Dipnot'un tespitlerine katiliyorum.

 

Erdogan'in BOP esbaskani olmasi, Irak'taki katliama, Türkmenlerin susturulmasina sessiz kalmasi, Kürt acilimi adi altinda Kuzey Irak-Güneydogu Anadolu PROJELERI HAZIRLANMASI, Barzani'nin taninmasi, teröristlerin törenlerle karsilatilmasi ve tüm bunlarin Amerikan güdümünde yapiliyor olmasi sayin Dipnot'un tespitlerini dogruluyor.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

dinden ödü kopanların yazılarını hayretler içerisinde okuyorum.

 

arkadaş demişki ,dindarlar geldi yolsuzluk arttı, insanın suç işlemesine ne engel olur acaba sadece insan olmasımı ki dini kaosa benzetmişsiniz.

 

asıl kaosu bence kendi içinizde yaşıyorsunuz.dinden ne anlamışsınız bu güne kadar .arştırmışmısınız.dindar değilseniz nesiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

eşref bitlis denince akla hilmi özkök paşanın sefer tasları geliyor.

 

fetullah hoca bu ülkenin reklamını yapıyor.

onun yurt dışındaki okullarında türkçeyi bilmeyen öğrenci yok.yurt içindeki okullarıda eğitimde ön saflarda yer alıyor.darbeci zihniyet planlarla uğraşa dursun türk halkı artık dirilmiştir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Asil dinciler Avrupa'da kök salmislar. Yüzbinlerce Euro basarak Cami iclerindeki bakkal dükkanlarini calistiriyorlar. Dinimizde yasak olan, böyle seyleri gördükce gercekten bu dinci kesiminin dininin imaninin para oldugu bir kez daha cikiyor ortaya. Dinciler nedeniyle Türkiye bu durumdadir. Dinciler nedeniyle Türkiye bagimsizligina sahip cikamamakta. Türk Disisleri Bakani Amerika'nin müstesari gibi calisiyor, onlardan aldigi icazetlerle seyahat ediyor sonra da onlara tekmil veriyor.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

eşref bitlis denince akla hilmi özkök paşanın sefer tasları geliyor.

 

fetullah hoca bu ülkenin reklamını yapıyor.

onun yurt dışındaki okullarında türkçeyi bilmeyen öğrenci yok.yurt içindeki okullarıda eğitimde ön saflarda yer alıyor.darbeci zihniyet planlarla uğraşa dursun türk halkı artık dirilmiştir.

Ülkenin reklamini yapmak cami hocasina mi kalmis?

 

 

Adam daha dogru dürüst Türkceyi konusamiyor hangi reklamdan bahsediyorsun anlamis degilim..

 

Reklam budur..

 

Yahudi cesaret ödülü alan !!!

 

Tayyip ödül töreninde konusmasinda sunlari söylüyor Musevi düsmanligi utanc verici bir akil hastaliginin tezahürüdür, katliamla sonuclanan bir sapkinliktir, sapikliktir.. Soykirim, etnik temizlik, irkcilik, islam düsmanligi, hiristiyan düsmanligi, yabanci düsmanligi ve terörizm gecmisten bugüne kadar devam edegelen kötülügün farkli yüzleridir.. Baska dinlere hosgörü göstermek bize peygamber mirasidir.. musevi düsmanliginin Türkiye´de yeri yoktur...

 

Bu reklamdir!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Fetullah reklamını yapıyor... Potomyalı da pazarlıyor...

 

Bu dini bütünler daha düne kadar Amerika icin BÜYÜK SEYTAN adini takmislardi, simdi bakiyoruz en dini bütün dedikleri adam onlarin en makbul adami olmus, Potemyalida Nurculugun Türkiye'deki siyasi kolunu olusturuyor. Nekadar ilginc degil mi hem BOP esbaskani hem Nurcularin siyasi kolu ama hem de ikinci Cumhuriyetcilerin siyasi ümidi...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.