Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Satanizm ve İslam


hoppa

Önerilen İletiler

İrdeleyelim;

 

 

1-İkisi de hayvan kurban ediyor. Ama satanizm küçük kedi-köpek tarzı keserken, islam kocaman danaları-boğaları kesiyor! Satanizm kimsenin görmeyeceği kuytularda keserken, islam çoluğun çocuğun önünde kesiyor! Satanizm kestiklerinin en fazla kanını içerken, islam kavurmasını yapıp komşulara dağıtıyor!

 

 

2-Satanizm herkese sınırsız bireysel hürriyet istiyor ve bunun gereği olarak herşeyi yasaksızca yaşıyor. İslam, zina deyip en doğal arzulara sınır koyuyor ve toplumda cinselliğin namus olarak algılanışını kutsuyor. Bunun sonucunda ilkel 'namus cinayetleri' işleniyor ama islam, yinede 'yüceliğinden' hiçbirşey kaybetmiyor!!!

 

3-Stanizm kendinden olmayanların sonsuza dek cehennemde yanacaklarını iddia etmiyor ve sırf kendileri gibi değil diye kimseyi dışlamıyor/baskılamıyor/dövmüyor. İslam tüm bunlara sebebiyet veriyor. Ama satanizm kötü ve tehlikeli, islam ise 'barış dini' oluyor!!!

 

 

4-Satanizmin bir şeriatı yok ve devleti ele geçirmeye kalkmıyor. İslam ise tüm bunlara sebebiyet veriyor. Ama satanizm 'gençleri mutlaka uzak tutmak gereken bir akım' ilan edilirken, herkes islama davet ediliyor!!!

 

5-Satanizm kadınları peçeye, türbana, çarşafa mahkum etmiyor ve onlarıda eşit kabul ediyor, ayinlerinde onlara en önde yer veriyor, doğal arzularından ötürü 'kötü' ilan etmiyor, erkeğe nasıl davranıyorsa öyle davranıyor ve onları da özgürlüğüne sahip çıkmaya çağırıyor(hatta en başta onları, şeytan elmayı ilk Havvaya vermişti değil mi). Ama islam kadınların dışlanmasına sebebiyet veriyor ve satanizmin verdiği hiçbirşeyi veremiyor! Sonuç: satanizm kadınları kendine alet eden kötü akım, islam ise 'kadına değer veren(!) yüce din' oluyor!!!

 

5-Dünyada 'islami terör' diye birşey var ama 'satanist terör' diye birşey yok! Buna rağmen islama bir din olarak saygı gösteriliyor ama satanizm kötü ilan edilp karşı çıkılıyor!!!

 

 

Yukarıda saydıklarımın islamda olmadığını iddia edebilirsiniz. Ama islam bunların hepsine bir şekilde sebebiyet verirken, satanizm vermiyor! Sonuç olarak sorum şu: Satanizmi kötü olarak görenler, islamı nasıl/neye dayanarak öyle görmeyebiliyorlar? Bana bunu açıklayabilecek bir babayiğit var mı???

Siz de kimin kötü olduğuna dair görüşlerinizi yazabilirsiniz...

 

6- İslamcılar, ABDden bağımsaz politika yapamaz, ülkemizi İMF-DTÖ-DB gibi emperyalist kuruluşların 'reçetelerine' muhtaç eder, sürekli bir tebliğ/misyonerlik faaliyeti güder ve halkı kendi sadakalarına muhtaç ederken; satanistler bunların hiçbirini yapmazlar. Ama satanizm 'dış güçlerin gençlerimizi dejenere etme faaliyeti' ilan edilirken, islam 'kurtuluş ve huzur' olarak sunular!!!

 

7-İslam zorunlu din dersleri ile kendi inancını başkalarına dayatırken, satanizm dayatma yoluna gitmez. Ama satanizm 'kanlı kötülük' olurken, islam 'hoşgörülü din' olur!!!

 

 

8-Satanistler hiçbir zaman Hrant'ı arkadan vurmamışlardır ama müslümanlar vurmuştur. Sonuç: satanizm 'şeytanın sinsi planı', islam ise 'kardeşlik ve hoşgörü'dür!!!

 

 

Soru şu: İslam ile satanizmi karşılaştırıp, islamın daha zararsız olduğunu gösterebilecek biri var mı???

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 yıl sonra...
Misafir abdullah aydın

Kuran'dan öğrendiğimize göre, Allah Hz. Adem'i yaratmış ve meleklerden ona secde etmelerini istemişti. Melekler Allah'ın emrini yerine getirirken, cinlerden olan İblis Hz. Adem'e secde etmedi. Kendisinin insandan daha üstün bir yaratık olduğunu öne sürdü. Bu itaatsizliği ve küstahlığı yüzünden Allah'ın huzurundan kovuldu.Allah'ın huzurundan ayrılmadan önce, insanları da kendisi gibi saptırmak için Allah'tan süre istedi. Allah da ona kıyamet gününe kadar süre tanıdı. Böylece İblis'in insana karşı verdiği mücadele başladı. Allah İblis'i ve ona uyanları cehenneme dolduracağına hükmetti. Allah, Kuran'da bu olayı şöyle haber vermiştir:Andolsun, biz sizi yarattık, sonra size suret (biçim-şekil) verdik, sonra meleklere: "Adem'e secde edin" dedik. Onlar da İblis'in dışında secde ettiler; o, secde edenlerden olmadı.(Allah) Dedi: "Sana emrettiğimde, seni secde etmekten alıkoyan neydi?" (İblis) Dedi ki: "Ben ondan hayırlıyım; beni ateşten yarattın, onu ise çamurdan yarattın.

allah h.z adem icin onu cennetinden kovmuştur

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kuran'dan öğrendiğimize göre, Allah Hz. Adem'i yaratmış ve meleklerden ona secde etmelerini istemişti. Melekler Allah'ın emrini yerine getirirken, cinlerden olan İblis Hz. Adem'e secde etmedi. Kendisinin insandan daha üstün bir yaratık olduğunu öne sürdü. Bu itaatsizliği ve küstahlığı yüzünden Allah'ın huzurundan kovuldu.* Allah'ın huzurundan ayrılmadan önce, insanları da kendisi gibi saptırmak için Allah'tan süre istedi. Allah da ona kıyamet gününe kadar süre tanıdı. Böylece İblis'in insana karşı verdiği mücadele başladı. Allah İblis'i ve ona uyanları cehenneme dolduracağına hükmetti. Allah, Kuran'da bu olayı şöyle haber vermiştir:Andolsun, biz sizi yarattık, sonra size suret (biçim-şekil) verdik, sonra meleklere: "Adem'e secde edin" dedik. Onlar da İblis'in dışında secde ettiler; o, secde edenlerden olmadı.(Allah) Dedi: "Sana emrettiğimde, seni secde etmekten alıkoyan neydi?" (İblis) Dedi ki: "Ben ondan hayırlıyım; beni ateşten yarattın, onu ise çamurdan yarattın."(Allah "Öyleyse oradan in, orada büyüklenmen senin (hakkın) olmaz. Hemen çık. Gerçekten sen, küçük düşenlerdensin."

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Kurban konusu ilginctir hakkaten

 

 

SAtanizm hakikaten din olarak vardir ve SEytandan vahiy alan taife de vardir .. 

 

hiyerarsik siraya gore kafir cinler,ifrit ve iblis seytanin rutbeleri ve komutasidir .

 

''kurban adamak" onemlidir - Allah adina adanan kurban kisinin uzerinden buyu nazar musallat vs gibi etkileri temizler

 

ama satanizmdeki kurban etme kavrami Seytanin sartidir .. ust duzey rituelle yeni dogan cocuk ve insan kurban ederler ve cin cagirmaya benzer bir seansla en etkili bir cin olan ifrit davete icabet eder ... 

 

ifrit, Hz. Suleyman'a madde nakli ve bina yapan bir guc olarak karsimiza cikarken O'nun olumu ile yine insanlari saptirmaya devam ettigini goruyoruz .. piramitleri de ifritlerin ve seytani gucleri kullanan bir ilimle yaptiklarini soliyebiliriz ..

 

ifrit kan akitmak icin kurban etmeyi yayginlartirmak ister - Kuranda kan akitici bir politika izleyecegi uzerine Allaha soz verdigini doler ifrit .. 

 

 

iblis ise dunyali degildir ama seanslara icabet eder

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Ben Azerbaycanlıyım ve 13yaşım var.Son zamanlar tüm dinlere bir merak duydum.Sanki,içimde "düzgün karar ver!diye biri bağırıyordu.Bunun için tüm dinleri Islam ile mukayise ediyiorum.3.hariç mantıklı yazılar.Peki,Şeytan neden bu dini yaratdı?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...

neden böyle bir karşılaştırma içine girdin anlamadım.nedeni ise 2side birbirini doğruluyan şeylerdir.yani şeytana inanıyorsan demekki allaha da inaniyorsun ve seytanı allahın yarattıgınada inaniyorsun yani herşeyi yaratanın ve mutlak gücün allah olduğunu kabul ediyorsun.bu durumda allaha inanmak varken neden onun yarattığı bişeye inanırsınki?tabi zaten dinlerin yalan olduğunu söylüyosan bu muhabbet yine boşa çünki o zaman zaten allahda şeytanda gercek olmadığı için konuşmaya luzum yok.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 8 ay sonra...

 Arkadaşlar bir şeye açıklık getirelim satanizm bir din olarak görülse de değildir nedeni ise ; insani duyguları zedeler , insanı uyuşturucu kullanmaya yönlendirir , iblis denen sahtekara tapmayı emreder. İnsan öldürmeyi , kedi katledip bir kenara atmayı emreden ve özellikle ayinlerde şeytanın ruhunu taşıyan insanların kanını içmeyi emreder ki bu anthropophagynin örgütsel bir uzantısıdır. Kötülük yapmayı emreden  birşey din olamaz . Şeytan kötü bir varlıktır ama satanizm ilkelerinde affedici ve bağışlayıcı olduğu söyleniyor ama sonrasında " Sizi rahatsız eden kişileri uyarın eğer devam ederlerse öldürün ", der. Burada mantık hatası yok mudur ? Satanizm dünyayı kaosa sürüklemek üzerine kurulmuştur ama hala bazı sapkınlar üzerine doğru gidiyor ve İslamla karşılaştırıyor kötü olan bir inanış ile iyiyi emreden bilim dini karşılaştırılır mı ? Satanlara bakın ömürleri en fazla kaç sene ? 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

20 saat önce, Misafir Satanizm dedi:

Kötülük yapmayı emreden  birşey din olamaz

İslam'ın kutsal saydığı kitapta da müşriklerin görüldükleri yerde öldürülmeleri yazar. Bu iyilik mi? Yetmez müşriklerin pis oldukları ileri sürülerek yasak tapınağa girmeleri yasaklanır. Halbuki İslam'ın kendi tarihine göre müşrikler yasak tapınak ellerindeyken Müslimlerin silahsız gelip yasak tapınağı ziyaret etmelerine izin vermişlerdi. Hazır silahsızlarken şunları öldürelim dememişlerdi! Kim vahşi, kim medeni bu durumda? Ne yazık ki ilkel tarihlerde genelde savaşları medeniler kaybetmiş, vahşi saldırganlar kazanmışlardır.

Şimdi size "müslimler pistir, size yaklaşmalarına izin vermeyin, gördüğünüz yerde öldürün" dense vaaay zalimler diye bağırmaz mıydınız?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

On 5/14/2018 at 2:47 AM, democrossian said:

Şimdi size "müslimler pistir, size yaklaşmalarına izin vermeyin, gördüğünüz yerde öldürün" dense vaaay zalimler diye bağırmaz mıydınız?

Selamlar.

Bu kolay soru.  Boyle bir seyi kabul etmek dusunen insanlar icin imkansiz ve manasiz.

Mamafih,  sizin ima ettiginiz gibi niye ayni insanlar tersini kabul ediyorlar. Cunku Kuranda yazar. Cunku Kuran kutsal bir kitaptir. Yani müşriklerin görüldükleri yerde öldürülmeleri yazan kitapta (Kuran) bunu kabul etmekte Muslumanlarin vazifesi. Iste bu celiskiyi gormek icin insanlarin dusunebilmesi gerekir. Insanlarin "iman" dedikleri ve serbest dusunmeye engel olan ezbere gelen inanclari  bu mantiga engel oluyor.  

 

Eger bir insan mantıklı düşünüşe itibar  etmezse, ne cesit mantik onun icin yeterli olur ki? 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Selam Süheyla... Bulunduğun ülkenin anayasasında bir inanç kesimi için pislik oldukları ve görüldükleri yerde öldürülmeleri gerektiği yazıyor olsa o ülkenin vatandaşlarının "yok yaaa, öyle yazdığına bakma, biz o anayasayı uygulamıyoruz ki" demelerinden ikna olur muydun?

Tabii ki olmaz ve madem uygulamıyorsunuz o maddeyi silmeniz gerekir dersiniz. Eee işte atalarımızın anayasası kutsal değişmez filan diye zırvalarlarsa iyice açmaza gömülürler değil mi. 

Fakat işte bunu müslimler anlamazlar. Anlamak istemezler. Çünkü anlamaları halinde tabularına dokunmuş olacaklardır. Gerçi hangi birini silsinler... Kısasın hüre hür köleye köle dişiye dişi olmasını mı, kadının dövülmesini mi, miras ve şahitlikte ayrımcılık yapılmasını mı...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.