Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

LaRsiE_'nin Hazırladığı Özgüven Testi


Admin

Önerilen İletiler

  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
  • 1 yıl sonra...
  • 3 ay sonra...

%66 güven tam demiş.Ama güven testinde geçemeyen şıklara değenmeden geçemeyeceğim.

ucuz bir üründe hata varsa götürmeyip kullanmayı tercih ediyorum,evet,çünkü alırken çok iyi bir gözlemci ve tam defo uzmanıyımdır denilebilir.Eğer aldığım bir giysi gurubu ise ufak bir sökük ufak bir defoyu bazen bilerek görmezden gelir ve kendim onarırım.Ama elektronik bişeyse belki aldığım yere geri götürebilirim.

Dolabım eski püskü giysi ile doluymuş,neden güven eksikliği olsun.İlla modaya uymak bence bir güven eksikliğidir.Giysimde sıkıntı yoksa, hala benim zevkime hitap ediyorsa,leke zedelenme yoksa niye kullanmayayım.Sürekli yeni bir moda takip etmek bir tüketici hastalığı ve güvensizlik değil midir?Boşuna bir tüketim alışkanlığının dünyaya verdiği zararın farkında olmak ve elimdekini sonuna kadar kullanmaya çalışıp, gereksiz olan hiç bir ürünü şekli modeli farklı ve cazip diye almamak bir dünya sorumluluğumuz değil midir?

Falanca bilmediğim bir ülkeye yalnız gitmeyi istememek içinde bulunduğumuz dünya koşullarında bir gereklilik değil midir? Hele hele bir bayan olarak örneğin gideceğim ülke afganistan ise korkmak ve koşullarını bilen bir insanı yanımda istemek insan olarak haklı bir tepki değil midir?

İstenildiği kadar özgüven problemi algılansın, ben aşk denilen yanar döner geçer halin davranışla yaşatılmasından,sözün anlamsızlığından yanayım.Sözlere alıştırılmış toplumumuzda davranışta göremediğimiz bir hali ilan etsek ne etmesek ne.Aşk vücuttan taşan duygudur.Hislerden davranışa aktarılır.Söze değil,bakışa yansır,iliklere işler.Niye ilan edeyim ki davranışım karşımdakine anlatamamışsa...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.