Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Türkler, Kürtler ve Osmanlılar


Senyour

Önerilen İletiler

Politika, Kürtler türklere karşı değil türklerle savasmistir sevr de asıl onlar karşı çıkmıştır. Ermenilere karşı osmanlının yanında duran da kurtlerdir. Üstelik kendi topraklarında kendi vatanlarinda yasiyorlar elbette kimlik leri olacaktır. Millet olamadılar gibi alakasiz lakirtilar yapma. Sizden öğrenecek değiliz. Türkü seven bi tane devlet yok şu dünyada.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"Türk'ü seven bir tane toplum yok bu dünyada"demis birisi.Insanin bu söze gülmesi geliyor.Türklerin sevilmeye ihtiyaclari yoktur,sonucta serefli ve onurlu bir millettir ve asirlar boyu tarihte adini duyurmus bircok devletler ve imparatorluklar kurmus,dünya medeniyetine en büyük katkiyi yapmis olan bir irktir.

 

Kürtler asla Türklerle birlikte degil her firsatta Türklere karsi savasmislardir.Bunu ögrenmek isteyen acar tarih kitaplarini okur ve bosuna yorum yapmaz ayrica Kurtulus Savasinda hangi illerimizin en fazla sehit verdigini ögrenmek isteyenlerde arsivlere girebilirler.Kurtulus Savasinda en az kayip veren illerin basinda Güneydogu illeri ve Rize gelmektedir.Bunlarinda ne olduklari cok sükür ki biliniyor.Bunlari niye yazdim;Yazdigim yoruma karsi bana gerceklerle ilgisi olmayan yanit verenlere birazcik gerceklerin ne oldugunu anlatmaya calistim.

 

Sah Ismail Türktür,Türklere karsi ilk katliami yaptiran Yavuz Selimdir ve bu katliamida Kürtlere yaptirmis bunun karsiliginda rüsvet verir gibi o bölgede onlara özerklik vermistir.

 

Kürtler ayni zamanda Ermenilerle isbirligi yaparak (aynen bugün PKK-ASALA isbirligi gibi)Türk köylerine baskinlar düzenleyip caresiz insanlari katletmislerdir.

 

Bütün bunlara ragmen,Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulurken Kürtler de asli vatandas olarak kabul edilmis onlara kimlik verilmistir.Anayasada Türk Kürt diye bir ayirim yapilmamis ülke sinirlari icersinde yasayan ve kimligi Türkiye vatandasi olan herkes ayni esit haklara sahip olmuslardir.Birtakim siyasilerin bilmem ne hesaplariyla yaptigi yanlislari DEVLET yapti diye ileri sürüp toprak talebinde bulunmak bile Kürtlerin gercek yüzlerini bize acikca göstermektedir.

 

Yapilan bombali saldirilarda yüzlerce masum insan hayatini kaybederken PKK'nin siyasi uzantisi olan partiden tek bir üzüntü belirten konusma duyulmamis aksine bu saldirilara gerekce uydurarak hakli göstermeye calismislardir.

 

Güneydoguda yapilan yatirimlar,Kürtcenin serbestce konusulabilmesi,Kürt partisinin kurulmus olmasi,devletin birlik ve bütünlük icin yaptigi calismalardan bazilaridir.Daha fazlasi yapilabilir yeterki iyi niyet olsun.

 

Özetlersem:Türkler,Kürtlerin ve Osmanlilarin müsterek düsmanlaridirlar..Bugün bile Türklere karsi calisan bir hükümet var.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Valla parcalamak isteyen sizlersiniz,Bizim Kürtlerle hicbir sorunumuz olmadi daha dogrusu Kürtlük Türklük diye ortaya cikarilan sorun Ingilizlerle isbirligi yaparak Türkiyeden toprak kopartmak isteyen Kürt fasistlerin eseridir.Yani Kürt fasistler bu yola basvurdugunda neden Türkler susup oturacakti ki?Hem Türkiyede tek bir halk vardir o da Türk halkidir.Cebinizde Türkiye Cumhuriyeti kimligi tasidiginiz sürece Türk halkinin bir parcasisiniz unutmayin.

 

saygilarla

Harika bir başlık :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Essalamı aleykum kardeşlerim,türk kürt kardeş,islamda türk kürt diye birşey yok,müslüman vardır.Bakın kardeşlerim 4 büyük mesep var hanifi şafi maliki hambeli peki peygamber efendimiz (sav)Efendimiz ben şu mesepdenim diyormu hayır sadece Müslümanım diyor bizlerde Allah rızası için şu türk kürt ayrımını bırakalım ülkemize çeşitli oyunlar oynanıyor bizler hala türk kürt deyip duruyoruz şimdi birlik zamanı dua zamanı

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
Misafir Türk Kürt Kardeş

Biz ne kadar Türksek onlar da o kadar Türktür, onlar ne kadar Kürtse biz de o kadar Kürdüz

 

Kız alıp kız vermişiz, etle tırnak gibiyiz.

 

Kürtler bizim öz kardeşlerimizdir. Biz onları herkesten fazla sever, düşünürüz. Onlar da elhamdürillah müslümandırlar, hepimiz aynı kıbleye secde ediyoruz, hepimiz aynı peygamberin ümmetiyiz, aynı kutsal kitaba bağlıyız.

 

Alp Arslan Türkeş

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 10 ay sonra...
Tarih 15.12.2016 at 01:06 , Misafir Vuslat dedi:

Politika, Kürtler türklere karşı değil türklerle savasmistir sevr de asıl onlar karşı çıkmıştır. Ermenilere karşı osmanlının yanında duran da kurtlerdir. Üstelik kendi topraklarında kendi vatanlarinda yasiyorlar elbette kimlik leri olacaktır. Millet olamadılar gibi alakasiz lakirtilar yapma. Sizden öğrenecek değiliz. Türkü seven bi tane devlet yok şu dünyada.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.