Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 18 yıl Gözlerim ıslanıyor seni her düşündüğümde, Seni her saniyemde her olaya hakem ettiğimde, Sen benim için hüküm verdiğinde, sana karşı geliyormuş gibi gözüksem de, Sen benim tek aşkımsın Allah'ım...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 18 yıl Madem beni dertli görmek istiyorsun sana aşkımdan neşe aramam hiç dokunmaz bana o zaman ne keder, ne de gam ne mutlu bana yaratılmışım senin tarafından...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 18 yıl Bir galga geçme sevdası insanlığı saran bense seni arıyorum uzaklardan arada sırada şaşırsam da yolumu buluyorum seni içimde her zaman...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 18 yıl buz gibi soğukta, her yardım çağrımda bir tek sen varsın yardım eden her çağırdığımda sensiz bir saniye bile boş bana bu hayatta beni var eden, nasıl olmam ben senden yana
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 18 yıl Aşk, aşk diye huzuruna geldiğimde af dileyerek merhamet et, rahmet et bana bir avuç hayat kalmış geriye şunun şurasında aklıma geldiğin zaman hep, yardımını eksik etme, senden ayrılmama izin verme bir daha
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 18 yıl bütün gece bu anı bekledim affet beni, dün yine secde edemedim hayatın keşmekeşi engelliyor, yoruyor beni çoğu zaman ama sana olan aşkım hiç bitmez, her ne kadar yaralasa da beni zaman
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 18 yıl senin ilhamınla ve izninle birkaç mısra karaladım yine dün gece ama en güzellerini sevdiklerime sakladım hiç güvenemem ki görmediklerime bana kızan da çok, kıskanan da öyle, sevmeyen de fazla ama olsun... Sen varsın ya!..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 18 yıl televizyonun sesini kıstım Ezan okunuyor! inadına, günde 5 kez okunuyor Belki herkes anlar diye...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.