Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gloria

Önerilen İletiler

Türk Telekom, 19.08.2008’den itibaren geçerli olmak üzere, tarifelerin konuşma fiyatlarında enflasyon ayarlaması yapmıştır. Temmuz 2008 sonu itibariyle, Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı 12 aylık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) oranı yüzde 12,06 iken, Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) oranı ise yüzde 18.41 olarak gerçekleşmiştir. Ancak bu ayarlamadan müşteriler en az seviyede etkilenmesi için, ilki 17.06.2008 tarihinde sadece sabit ücretlerde gerçekleştirilen yaklaşık %5 fiyat ayarlaması, ikincisi 19.08.2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, sadece konuşma ücretlerinde yaklaşık %5 fiyat ayarlaması olacak şekilde kademeli bir uygulama yapılmıştır.

 

Akşam ve Uzun Konuşturan Kullanıcı Dostu tariflerde ise, 19 YTL aylık paket ücreti ile Uzun Konuşturan Kullanıcı Dostu tarife şehiriçi arama ücretinde (1 saate kadar olan konuşmalar için 12 YKr) herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Ayrıca “133 aramaları”, “11811 Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar Servisi”, “11832 Turkcell Bilinmeyen Numaralar Servisi”, “11842 Vodafone Bilinmeyen Numaralar Servisi”, “11855 AVEA Bilinmeyen Numaralar Servisi” ile 900’lere doğru yapılan aramaların ücretlerinde de değişiklik yapılmamıştır.

 

19.08.2008 tarihinde uygulamaya konulmuş olan tarife değişiklikleri, tüm Ev ve İş Telefonu hatları için geçerli olacaktır. Tarife fiyatlarındaki değişikliğin enflasyon ayarlaması amacıyla yapıldığı ve bu ayarlamadan müşterilerin en az seviyede etkilenmesi için yapılan çalışmalardır.,Türk Telekom Yeni lansmanını yaptığı VideoPhone, Akşam Konuşturan ve Uzun Konuşturan tarife paketleri ve Evlilik, Konuşturan Yaz ve Kablosuz Telefon Kampanyası gibi servisler devam etmektedir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 125
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.