Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Telepatiye inanıyor musunuz?


all aloNe

Telepati  

20 üye oy verdi

  1. 1. Telepatiye inanıyor musun?

    • Evet. Bazen başıma bu tür olaylar gelir.
      14
    • Hayır. Bu tür olayların tesadüf olduğuna inanırım.
      3
    • Kararsızım.
      3


Önerilen İletiler

ben aklımdan kimi geçirdiysem "Bu aralar şu kişiyi hiç görmüyorum" diyim 5 10 dk sonra karşıma çıkıyor...Her seferinde de oluyor bu Kimi aklıma getirsen karşında buluyorum bu nasıl oluyor anlamıyorum =-O

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

Kesinlikle inaniyorum telepatiye..

cok cok cok kez denemisligin yasamisligim var..

Ama en sonuncusu beni derinden etkileyendi.

Cok sevdigim uzun senelerce birlikte olduğum ama sonu olmayan bi iliskim ne yazik ki,senelerdir gorusmuyorduk..

1 gece ruyamda gordum onu ozledigimi soylemistim. Ertesi gun oldu mesaj atti ben şok oldum tabi özledim seni dedi

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
Misafir _aşkı muhtemel_

benim de geliyor birileri sürekli aklıma ama onun da aklında olduğumu nasıl bilebilirim ki. keşke onu da anlamanın bi yolu olsa. çok şey istemiyorum aslında sadece hissetmek bilmek istiyorum aklına geliyormuyum hiç. dünya da birşey istemiyorum sadece onunla cennete girmek istiyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 5 hafta sonra...

1 yillik bir ilişkimiz bardi ayrilali 1 yil oldu belki

Ayrildiktan kac ay sonra baska birini bulmuş halbuki bana yalniz kalicam artik demisti inanmamistim zaten o lafina kimse inanmaz ve suan biriyle evli ama resmiyet uzernde dugun yapimamis daha

Ama uzun zamandir aklimda yoktu ama bugun aklma geldi ve baya bir geldi aklima evli yani neden aklima.gelsin ki aniden o dusunuyormudur ki?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Bir gün erkek kardesimle sinemaya gittik. Kapida içeride ki insanlarin çıkmasını beklerken. Cok sevdiğim ama küsüp kavga ettiğim arkadaşımı düşündüm ; Birlikte izlesek filmi ne iyi olurdu dedim. Salondaki insanlar teker teker çıkmaya başladı kardesimle bende iceri girdik. Koltuklarimizi bulduk tam oturacakken aklımdan geçirdiğim arkadaşımla gözgöze geldik. Oda ayni saatte seansta gelmiş ve benim koltuğumun yanindaki koltuğu almış. Filmi, erkek kardeşim bir yanımda konuşmadığım arkadaşım diğer yanımda izledim. O gün den sonra telepatiye gerçekten inandım ve inanıyorum. Sadece bir şeyi cok istemek le ilgili sanirim. ..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...

telapatiye bilmiyorum ama hislerime güveniyorum. benim de bir erkek arkadaşım vardı. ailesi ile tanışacaktım. tam bir hafta öncesinden içime öyle bir sıkıntı girdi ki hatta ona da söyledim. dedim ki içimde bir sıkıntı var galiba olmayacak o da saçmalama dedi. daha sonra tanıştık herşey iyi gidiyordu ama yine içimde kötü bir his vardı. ve bir hafta sonra benden ayrıldı. hemde sevmediğini söyleyerek. şuan onu yoğun bir şekilde düşüdüğümde ya akrabalarından birini görüyorum. ya akrabalarından biri bana mesaj atmış oluyor. bir şeyler muhakkak. ama telapati demek doğru mu bilmiyorum. bence Allah bildirmesi, herşey nasip herşey kısmet tabi ama o an anladım bir daha asla bir araya gelemeyeceğimi. ama bir gün rüyamda da Peygamber efendimizi gördüm. ben o sıralar ona çok beddua ediyordum. bana çok haksızlık etmişti. rüyamda Peygamber efendimiz onu seviyorsan beddua etme. belki bir gün eşin olur diyordu. o da kafama çok takılıyor gerçekleşmesi olasılığı ne kadar bilmiyorum. ama bu rüya ile de avunmuyorum. unutmaya çalışıyorum ve unutuyorum da

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
Misafir Evrenin benle oyunu

Telapatinin inanılmaz kanıtını yaşıyorum hep. Eski erkek arkdaşımı hala severken onu yeni tanıştığım üniversitede bir kıza anlattım ve eski erkek arkdaşımın başka bir kızla takıldığını söyledim. Olaydaki iki kız kuzen çıktı ve bir kocaelinde biri benim arkadaşım çanakkalede. aynı günün akşamında eski erkek arkadaşım beni aradı ve aylar aylar sonra.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bu dediğiniz her ney bilmiyorum ama bu banada oluyor son nokta nette aramaya başladm artık.göremiyeceğim insan o rizede ben antalyada bi an aklıma geliyo ve hemen karşıma çıkıyor. Az önce eski bir yarışmadan ayrılan bi kız aklıma geldi ve üzüldüm hakkını yemişlerdi içimden mırıldandm tv izlemeye başladım ve bir baktım bi programın yeni bölümde oynayacak sadece bu deil yani kısaca özetlemem aklıma gelen başıma geliyor diyorum ama düşündüğüm şeyi istemsizce fark ettiğim zaman olmuyor nedense bi an aklıma girdiğinde fark etmediğim zaman oluyor aslında çok güzel ve değişik demekki sadece bana olmuyormuş yetenekli insanlar görüşürüz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...

Ben de telepatiye inanmaya başladım genelde duygusal olarak o kişiyi çok düşündüğümde ki kendisi beni düşünür mü bilemem karşıma çıkıyor geçenlerde kesin karşılaşacağım dedim ve aniden karşıma çıktı bu telepati değil de ne?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.