Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

T.Burhan

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    4
  • Katılım

  • Son Ziyaret

T.Burhan Hakkında

  • Doğum Günü 04-05-1968

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın

T.Burhan - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. T.Burhan doğum gününüz kutlu olsun!

  2. T.Burhan doğum gününüz kutlu olsun!

  3. T.Burhan doğum gününüz kutlu olsun!

  4. T.Burhan doğum gününüz kutlu olsun!

  5. T.Burhan doğum gününüz kutlu olsun!

  6. T.Burhan doğum gününüz kutlu olsun!

  7. T.Burhan doğum gününüz kutlu olsun!

  8. Boğa burcu kadınları için duyduğum şu sözler hep hoşuma gitmiştir sizinle paylaşmak istedim (bir boğa burcu kadını olarak tabiiiki) Yaşam boğa kadınları için mükemmel hazırlanmış bir ziyafet sofrasıdır, sofradaki her tabağın tadına bakmak ister. Yani yaşamdaki tüm güzel şeyler onun ilgi alanındadır... denemek ister diyor. Haksızmıyım???
  9. merhabalar... umarım hoş vakitler geçiririz. kıssadan hisse; Çobana göre ateş bir dost, kurda göre bir düşman. Ateşe göre çobanın da, kurdun da iki gözü var.
  10. T.Burhan

    koca tipleri

    Evlilik sevgi birlikteliğidir lütfen bunu unutmayın. Sevdiğiniz insan yorgunsa onu dinlendirmek istersiniz. Kadın yada erkek bence her ikisi de gerektiği zaman eşine yardımda bulunmalı. Yani bu kadın işi, bu erkek işi diye ayırmak doğrumu bilmiyorum? UNUTMAYIN SEVGİ FEDAKARLIK GEREKTİRİR!
  11. Bugün 18 Mart... Aslında okullu olmayanlar için çok önemli bir gün değil... Sıradan bir bahar günü. Okullu olanlar ise öğle arası bir tören yaptılar... 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni... Ben de bir lisede böyle bir tören izledim. Hava biraz serinceydi, arada sert bir rüzgar geçiyordu üstümüzden. Ben her zamanki gibi sıradan olacak bir törene hazırlamıştım kendimi. Ama bir gurup öğrenci sıralandılar okul girişindeki basamaklara. Güzel bir ses nazlı nazlı başladı şu bilindik türküye.... Eledim eledim höllük eledim Aynalı beşikte canan bebek beledim Büyüttüm besledim asker eyledim Gitti de gelmedi canan buna ne çare Yandı Ciğerim De Canan Buna Ne Çare. Gür sesli oğullarım içten gelen bir duyguyla haykırdılar...Gururlandım, demek ki dedim ülkeme sataşacaklar karşılarında bulacak bu delikanlıları... Bu kızlar sevdiklerini yine yollayacaklar çekinmeden...Bugün tüm ümitlerim yeşerdi yeniden. Gençlere güvenmeye devam edelim...Onlar bizi yanıltmayacak! Evet övünüyoruz oradaki başarımızla, haklıyız da ama dilerim asla bir Çanakkale daha yaşamasın bu millet. Sınırlarımız içinde barış daim olsun. Tüm enerjimizi bilim ve fende ilerlemeye harcayabilelim. Çocuklarımızın geleceğinden kaygı duymadan, huzur içinde onları topluma kazandırabilelim. EY ŞEHİTLER SİZLER HUZUR İÇİNDE YATIN. ÇOCUKLARINIZ EMANETİNİZİN BEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDİYORLAR!!! T.Burhan
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.